Şimdi Ara

Termal Macunu Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, pc de temizlik yaptım işlemcinin termal macunuda sildim bu arada.) sonra macunu yenilememe rağmen Pc açılırken takılıyor, açıldıktan sonrada yine arada takılmalar oluyor. İşlemci mi hasar görmüş olabilir yoksa başka bir donanımsal sorun mu oluşmuş olabilir ?

İşlemci : Intel E6750 Core Duo

• takılmalar dediğin yani windowsda takılmalar ya da bilg. donması gibi mi ? işlemci fanın kontrol et ve bilg. ısısına dikkat et diyebilirimm
  • ıslemcı fanının 4 ayagınıda tekrar kontrol edın 1 tanesı tam oturmamıs sanırım bastırınca cıt dıye bır ses gelmesı lazım
  • Evet windows takılması, windows açıldıktan sonra 5 - 10 dk civarı bekliyorum, işlem yapılmıyor. İşlemcinin fanını baya bir takıp çıkartıp sağlam tam oturmuş durumda gözüküyor. Büyük iht. işlemci de bir sorun oluştu tahminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardzine

Evet windows takılması, windows açıldıktan sonra 5 - 10 dk civarı bekliyorum, işlem yapılmıyor. İşlemcinin fanını baya bir takıp çıkartıp sağlam tam oturmuş durumda gözüküyor. Büyük iht. işlemci de bir sorun oluştu tahminim.

işlemciyide çıkar tak istersen... ve aşırı ısınma söz konusu yok dimi ?
  • Aşırı bir ısınma yok, ilk açılıştan sonra (5 dakika takılmadan sonra) normal hızına dönüyor pc daha sonra biraz zorlanınca yine takılmalar oluşuyor kısa süreli, acaba yeni kullandığım macun mu kalitesiz, veya başka ne gibi sorundan bu sorun oluşabilir.)

Bu arada macun sürmedende denedim, macunsuz hali ile macun sürülmüş hali aynı. Yani ya kullandığım macunun bir faydası yok yada işlemci hasar gördü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardzine

Aşırı bir ısınma yok, ilk açılıştan sonra (5 dakika takılmadan sonra) normal hızına dönüyor pc daha sonra biraz zorlanınca yine takılmalar oluşuyor kısa süreli, acaba yeni kullandığım macun mu kalitesiz, veya başka ne gibi sorundan bu sorun oluşabilir.)

Bu arada macun sürmedende denedim, macunsuz hali ile macun sürülmüş hali aynı. Yani ya kullandığım macunun bir faydası yok yada işlemci hasar gördü.

macunu aşırımı sürdün işlemciye gelecek kdr diyim yani köşelerden sısma war mi ? macunu temizle öyle bi dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    Termal macun değişimi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Advanced SystamCare programının full'unu indir kur ve Çare yap . Bunu bir denemelisin .
  • Pc yi biraz önce yeniden başlatırken "sistem üzerindeki güvenlik günlüğü dolu" uyarısı aldım, Güvenlik günlüğüne baktığımda aşağıdaki hata var ve durmadan aynı hatayı vermiş pc ve bu hatayı ben İşlemci üzerindeki macunu yeniledikten sonra vermeye başlamış. Hard disk ile ne alakası var anlamayamadım şimdi işlemcide ki termal macunun :) İlginç bir durum..

"\Device\Harddisk0\D aygıtında bozuk bir blok oluştu."

Termal Macunu Sorunu.

Termal Macunu Sorunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.