Şimdi Ara

Termodinamiği Nasıl Bilirdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar termodinamikten anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 1 adet çözülememiş sorumzu var elimizde. Çözebilen arkadaşın yardımını rica ediyorum...

soruyu Görmek için Tıklayın...

• quote:

Orjinalden alıntı: KupSheker

Selam arkadaşlar termodinamikten anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 1 adet çözülememiş sorumzu var elimizde. Çözebilen arkadaşın yardımını rica ediyorum...

yaw bu termodinamik otomotiw bölümü dersiydi yannış hatırlamıosam. yannışmıyım hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

quote:

Selam arkadaşlar termodinamikten anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 1 adet çözülememiş sorumzu var elimizde. Çözebilen arkadaşın yardımını rica ediyorum...

yaw bu termodinamik otomotiw bölümü dersiydi yannış hatırlamıosam. yannışmıyım hocam?

benim abim makina müh. oda görmüştü

• Valla hoca asıl makinacıların ve iklimlendirme klimatoloji falan okuyanları ilgiliendiriyor ama bizim gibi gariban endüstricileri bu işkenceye tabi tutuyolar.
  • Termodinamik tabloları yanında olsaymış çözebilirmiş
  • kolay ama alalaı baya oldu kasamam valla :D
  • Bende Gıda mühendisiyim. Hem Termodinamik hem de Fizikokimya gördük. Fizikokimya daha zor bir dersti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ezber nasıl yapıyorsunuz
    3 yıl önce açıldı
    konuları nasıl unutmayabilirim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

kolay ama alalaı baya oldu kasamam valla :D

Baba en azından nasıl çözecez bi yol göstersen
  • Ya termo kitabından bakın çözün zor diil yahu...

Daha zorları var bu kolay ama hatırlamıom tam kitap karıştırmam lazım 2. sınıftaydım şimdi 4 olduk mak. müh ben...
  • quote:

Valla hoca asıl makinacıların ve iklimlendirme klimatoloji falan okuyanları ilgiliendiriyor ama bizim gibi gariban endüstricileri bu işkenceye tabi tutuyolar.

Endüstricilerinde gördüğünü ilk defa duyuyorum.
    Hangi üniversite?
    Benim bildiğim makina (temel ders zaten) , kimya , klimacı , motorcu.. vs filan görüyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

kolay ama alalaı baya oldu kasamam valla :D

• bak termodinamik tablasundan 1 mpa için 40 derecede hava özelliklerine falan bakacansın biliyorsundur sen benden çok şey biliosun dur ya

ya termo kitaplarında aynıları var, emuleden çekin bi kitap vardır ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 6 Temmuz 2006; 22:39:41 >
  • Yunus Çengel'i indir arkadaşım.

Evimde olsa bakardım.
  • kimya mühendisliğini bitirdi bu sene ablam (ege ünv.). 2 kez kaldı 2si de bu dersten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.