|
Termometreli akıllı telefon Google Pixel 8 Pro tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

-
-
10 yıl önceki tasarım
-
Apple fanboy alert.
-
Dandroid fanboy alert.
-
Hayatında eline bile almadığın telefona yorum yapmasan nasıl olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 yıl güncelleme mevzusunda şu anda rakipsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özellikle telefonun arka kısmı sıradan alelade olmuş ben beğenmedim.
-
Telefonun tasarımına yorum yapmak için elime mi almam gerekiyor bu nasıl mantık ? Lütfen kendi işine bak.
Edit: Kırıcı olmamak için düzenledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 4 Ekim 2023; 22:12:13 >
-
Ben zaten tasarimina soyledigin sozu alintilamadim farkindaysan... Tasarimina soyledigin soze gelirsek de "dandroid" lafini kullandigina gore iphone kullaniyorsun ve iphone kullanmak ve "10 yillik tasarim" seklinde elestirmek buyuk bir ironi. Pixel bu tasarimi 3 yildir kullaniyor (6-7-8), iphone ise suanki tasarimini 6 yildir kullaniyor (X-11-12-13-14-15), elestireceksen bunu elestir dostum. Ayrica senin soylediginden kirilmam merak etme :) bu ve bu gibi kafalar oldugu surece Apple hisselerimi satmam :)
-
Yaw kardeşim bana ne kaç yıldır kullandığından ? Konu bu değil ki. 10 yıl önceki telefonların tasarımına benzettim. 2023'de böyle arka kasa ve kamera tasarımı mı kaldı allah aşkına ? Bunun iPhone fanı olmakla ne alakası var.
-
İbretlik adamsın kardeş, kendinle çelişiyorsun sürekli. Iphone kullanıcılarıyla AKP seçmenini hep birbirine benzetmişimdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok boş konuşuyorsun kardeş. Apple'ın bu konuyla ne alakası var hala anlamadım ? Konu pixel 8'in tasarımı 2023'e yakışmayan bir tasarımı var. 10 yıl önce tanıtılan telefonlara benziyor arka tasarımı. Hadi iyi akşamlar.
-
10 yıl önceki hangi tasarıma benziyor, söylesene bi'...
Samsung'un Exynos için bile kullanmaya değer bulmadığı (ki Exynos ların verimlilik ve ısınma durumları malum) kelimanın tam manasıyla "çöp" olan çipsetleri Google ucuzcu çakalı alıp çakma amiral gemisi telefonuna koyuyor İşin daha komik tarafı bu telefonlarda termometre de olacak (cihazın sıcaklığından bağımsız neyi "doğru"ölçebilecekse artık)
-
-
Oha gerçekten aynısı (!), arkada kamera var aman tanrım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani o parlak kamerayı içeren kasa ve hap şeklindeki çerçeveye rağmen S10 serisine benzettiysen, diyecek bi'şey bulamıyorum. Ha bu arada S10 serisi 2019'da tanıtıldı, hani nerede 10 yıllık benzerlik ;) ?
Neyi zorluyorsun demode eski kamera tasarımı işte. Yeni çıkan telefonlar artık bu tasarım dilini kullanmıyorlar. 10 yıl imasını lafın gelişi söyledim, ona mı takıldın cidden.
Ama merak etme daha eski yıllara ait telefonlarında arka tasarımıda benzer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 5 Ekim 2023; 0:25:39 > -
Bize demode olmayan güzel yeni tasarım bul reis, öğret bize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Apple fanboy alert.
|
10 yıl önceki hangi tasarıma benziyor, söylesene bi'... |
İbretlik adamsın kardeş, kendinle çelişiyorsun sürekli. Iphone kullanıcılarıyla AKP seçmenini hep birbirine benzetmişimdir.
|
7 yıl güncelleme mevzusunda şu anda rakipsiz.
|
10 yıl önceki tasarım
|
Ben zaten tasarimina soyledigin sozu alintilamadim farkindaysan... Tasarimina soyledigin soze gelirsek de "dandroid" lafini kullandigina gore iphone kullaniyorsun ve iphone kullanmak ve "10 yillik tasarim" seklinde elestirmek buyuk bir ironi. Pixel bu tasarimi 3 yildir kullaniyor (6-7-8), iphone ise suanki tasarimini 6 yildir kullaniyor (X-11-12-13-14-15), elestireceksen bunu elestir dostum. Ayrica senin soylediginden kirilmam merak etme :) bu ve bu gibi kafalar oldugu surece Apple hisselerimi satmam :) |
Oha gerçekten aynısı (!), arkada kamera var aman tanrım...
|
Hayatında eline bile almadığın telefona yorum yapmasan nasıl olur? |
Yani o parlak kamerayı içeren kasa ve hap şeklindeki çerçeveye rağmen S10 serisine benzettiysen, diyecek bi'şey bulamıyorum. Ha bu arada S10 serisi 2019'da tanıtıldı, hani nerede 10 yıllık benzerlik ;) ? |
Benzer içerikler
- reddit video indir
- instagram keşfete düşme
- ses değiştirici program
- autocad sistem gereksinimleri
- whatsapp kendine mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X