Arkadaşlar Lol videosu çekiyordum şimdilerde arkadaşlarla Terraria oynamaya başladık sizinle paylaşmak istedim hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz. Bildiklerimizi de size anlatmak istedik.
Terraria oynuyoruz hep beraber gayet eğlenceli ve güzel bir oyun. Arkadaşlarınızla eğlenceli ve komik zaman geçirmeye birebir:)
Ben de dün gördüm, bu gece yapacak bir şey yoktu, yükleyeyim başlayayım dedim. Saatlerce takılı kalmışım. Henüz oyunu çözmeye çalışıyorum. Çıkıp girince evde doğamadığım için bir araştırayım wikiyi dedim; meğersem yatak yapmak lazımmış. Yatak için de silk lazımmış, silk içinde cobweb lazımmış, cobwebi de undergroundda buluyormuşuz. Yani oyunda günler geçti, yaptığım evleri npc'ler istila etti ama gidip de bi yatak yapamadım.
Özellikle oyundan çıkmadan options'a girmeyi çözebilirsem güzel olacak.
Bu arada steamden aldınız mı yoksa hamachi falan mı takılıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
Ben de dün gördüm, bu gece yapacak bir şey yoktu, yükleyeyim başlayayım dedim. Saatlerce takılı kalmışım. Henüz oyunu çözmeye çalışıyorum. Çıkıp girince evde doğamadığım için bir araştırayım wikiyi dedim; meğersem yatak yapmak lazımmış. Yatak için de silk lazımmış, silk içinde cobweb lazımmış, cobwebi de undergroundda buluyormuşuz. Yani oyunda günler geçti, yaptığım evleri npc'ler istila etti ama gidip de bi yatak yapamadım.
Özellikle oyundan çıkmadan options'a girmeyi çözebilirsem güzel olacak.
Bu arada steamden aldınız mı yoksa hamachi falan mı takılıyorsunuz?
Yeni gelen güncelleme ile birlikte oyundan çıkmadan ayarları değiştirebiliyorsun.
qabRiéL
kullanıcısına yanıt
1.2.1.2 mi yoksa sonradan yeni güncelleme çıktı mı? Bende Esc'ye basınca envanter ile craft'ı açıyor çünkü.
quote:
1.2.1.2 mi yoksa sonradan yeni güncelleme çıktı mı? Bende Esc'ye basınca envanter ile craft'ı açıyor çünkü.
1.2.3 çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: qabRiéL
quote:
1.2.3 çıktı.
1-2 dolara düşerse alırım. Şimdilik öğrenme ve keşfetme aşamasındayım.