Şimdi Ara

Tescil ve Plaka İşlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sıfır aracımı kendim tescil ettireceğim.

öncelikle plaka kaç günde çıkar?

bir de yapmam gereken işlemlerin sırası nedir? yani şöforler odası, sarıyer emniyetin içinde bulunmuyor. nasıl bir yol izlemem lazım?

• Ben ikigun once kendi cikarttim antalyada.soforler odasindan dosya ve formu aldim 10 tl ye doldurttum.sonra verdim trafik tescile 135 tl ruhsat parasj.sabah verdim aksam uzeri aldim rusati 25 tlyede soforler odasinda plaka bastirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Ben ikigun once kendi cikarttim antalyada.soforler odasindan dosya ve formu aldim 10 tl ye doldurttum.sonra verdim trafik tescile 135 tl ruhsat parasj.sabah verdim aksam uzeri aldim rusati 25 tlyede soforler odasinda plaka bastirdim

plaka numarası emniyette mi belli oluyor? birde plaka bastırmak için evrak falan veriyolar mı emniyetten?

teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebeley

quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Ben ikigun once kendi cikarttim antalyada.soforler odasindan dosya ve formu aldim 10 tl ye doldurttum.sonra verdim trafik tescile 135 tl ruhsat parasj.sabah verdim aksam uzeri aldim rusati 25 tlyede soforler odasinda plaka bastirdim

plaka numarası emniyette mi belli oluyor? birde plaka bastırmak için evrak falan veriyolar mı emniyetten?

teşekkürler bilgi için

Evet emniyette ruhsat ve plaka basim fisi veriyorlar hepsi orda belli oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.