bir de yapmam gereken işlemlerin sırası nedir? yani şöforler odası, sarıyer emniyetin içinde bulunmuyor. nasıl bir yol izlemem lazım?
Ben ikigun once kendi cikarttim antalyada.soforler odasindan dosya ve formu aldim 10 tl ye doldurttum.sonra verdim trafik tescile 135 tl ruhsat parasj.sabah verdim aksam uzeri aldim rusati 25 tlyede soforler odasinda plaka bastirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: saitates
Ben ikigun once kendi cikarttim antalyada.soforler odasindan dosya ve formu aldim 10 tl ye doldurttum.sonra verdim trafik tescile 135 tl ruhsat parasj.sabah verdim aksam uzeri aldim rusati 25 tlyede soforler odasinda plaka bastirdim
plaka numarası emniyette mi belli oluyor? birde plaka bastırmak için evrak falan veriyolar mı emniyetten?
teşekkürler bilgi için
quote:
Orijinalden alıntı: hebeley
quote:
Orijinalden alıntı: saitates
plaka numarası emniyette mi belli oluyor? birde plaka bastırmak için evrak falan veriyolar mı emniyetten?
teşekkürler bilgi için
Evet emniyette ruhsat ve plaka basim fisi veriyorlar hepsi orda belli oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme