Şimdi Ara

Tesettürlü bir kızın saçlarını arkadaş olarak gördüğü erkek arkadaşına göstermesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Kızla flört ettim. Ve sonrasında arkadaştan fazlası olalım dediğim zaman, beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Devam ettik... Ve sonrasında bana tek görünümlük foto ile bana saçlarını pek çok kez gösterdi. Kız saçlarıyla çok güzeldi 😅

Bu kız neden böyle? Sevgilisi falan da değilim 🙃

Gösterdiği günlerde degil de, gösterdiğinden aylar sonra saçlarını niye bana gösterdin diye sorduğum zaman kendisini "ben senin saçlarını her gün görüyorum" dedi.
    Fakat saçlar kadının tacıdır. Tesettürün amacı kişinin kendi güzelliğini başkalarına gizlemesidir, kocası hariç hiç kimsenin begenmemesi için tesettür yapiliyor, dedim.
    Himlayarak benim sözlerimi salladi 🙃

Bugün neden gösterdin diye sorduğum için suratı asık ve bana karşı agresif idi

• Sevgili krebya34 verdiğiniz bu değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Sayenizde çok ilginç ayrıntılar hakkında bilgi sahibi oluyoruz.

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    😂😂😂
    Sahibi olun. Ben de hayatimda asla böyle şeylerle karşılaşmadım. Ilk defa karşılaşiyorum
    Kiz beni hem arkadaş olarak görüyor, hem de sevgilisine göstermesi gerektiği saçları bana gösterdi. Yok böyle bir şey. Eşine çok az rastlanır.
  • Kız, Allahü tealanın emri olduğu için değil de, ana baba baskısı veya âdeten öyle gördüğü için tesettüre girmiş. Allahü tealanın emri olduğu için tesettüre riayet etseydi, saçlarını sadece kocasına gösterirdi. Başı kapalı olduğu halde, orası burası açık, 1 ton makyajla dolaşan, tayt veya dar jeans giyen, kısa kollu ile dolaşanların çoğu da âdeten başlarını kapatıyorlar. Sanıyorlar ki yeter ki baş kapalı olsun, diğer herşey hâşâ serbest

Kızı hiç ummadığı yerden yakalayıp susturmuşsun, bu da onun nefsini kırmış ve sözde sana tavır almış. Bu tür kızların kıymeti yoktur.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Zaten dün sabah ona sadece mesajlasacagiz.
    Seninle yiyip, içmeyecegim. Gezmeyecegim dedim.

Ve Öğlenleyin de saç konusunu açtım.

Öğleden sonra da dondurma yedim sensiz dedim 🤣

Ve akşamleyin beni her yerden engelldi
    Kurtuldum o kızdan. Oleyyyy

4 çeşit ilişki vardır

1.Sevda yok, cinsel ilişki var
    2. Sevda var, cinsel ilişki yok
    3. Bunlarin ikisi var
    4. Bunların ikisi yok

Kız ile ben 4.sü idik 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 20 Temmuz 2024; 9:50:15 >
  • Kardeşim biraz gözünü aç , din falan çok girmişsin aman ilk düştüğün kıza evlenirsin hayatın kayar

• Yok ya. Zaten bu kızla 20 temmuz tarihinden itibaren görüşmeyi kestim.

Görüldü atıp, mesajlarıma cevap vermiyor. Çok sık yaptığı bir şeydi.
    Mesela bak.... İnstagram'da çevrimiçi olduğu açık idi. Benim mesajıma cevap vermeyip, instagramda takılıyordu.
    Whatsappda iş gruplarındayiz, iş numaralariyla. Gruplardaki mesajıma görüldü atar. Grup dışı mesajıma görüldü atmazdi.

Özel numaramizda ise mesajlarıma görüldü atardi. Cevap yazmazdi. Mesajima görüldü atmasinin gerekcelerini söyledi. Inanmadim.
    Whatsappaa girip, 2 saniye ayırıp görüldü atan, 2 saniye de cevap yazmak için ayirabilirdi. Benim mesajim kitap mi ki, görüldü atip birakiyor (NOT:samimi olmadığım kimseler yapsa, asla umurumda olmaz. )
    Benim mesajima görüldü atip, baska kişilerin mesajlarina cevap veriyordu basbaya.
    Bugün işyerine gelecek, benimle iş dışı konuşursa, yüzüne bakıp, görüldü atacağım.

Instagramda benimle uzun süre takipçi dışı da mesajlasti. Benimle takipçi dışı mesajlasan, baskalariyla da takipçi dışı mesajlasmistir. Ve takipleselim dediğim zaman, isteğimi red etti. Sevgilisi veya başka flörtü olduğu için takiplesmek istemiyorsun dedim. Ağladı 😭 iftira atiyormusum. Hemen yağ gibi üste çıkmaya çalışır.

Ben baya açık bulurum. Hemen öyle ilk düştüğüm kızla evlenmem.

4 şey siraladim.
    2 veya 3.su olan kizla vakit harcarim.
    1 ve 4.su olan kizlardan uzak duracagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 23 Temmuz 2024; 7:1:6 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süs amaçlı takıyorsa
  • ben onu bunu bilmem de nude atma işini tesettürlüler çok iyi yapıyor ya fantezi dünyaları müthiş müthişşşş

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Hepsi değil ama bir kısmı öyle. Bir çarşaflı kız bana nude atmıştı.
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Süs amaçlı olduğu belli. Aşırı süslü ve artist. Bugün ki kombini mor renk idi. Aşırı iğrenç ve itici idi. Ve üst giysisinde bir renk var krem gibi mi, sırtı mi açık anlayamadim. Sırtının üst tarafi açık gibi.

Bi ara diz üstü etek giyerek geldi, altında çorap vardi 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 23 Temmuz 2024; 13:29:26 >
  • Saçını attı sende tatmin oldun he mi. Soru soracağına kızı ikna edebilirdin. Ama prenses gibisin. O saçları koklayamadıktan sonra görsem neye yarar tekrar atarsa böyle yaz erkek görsün
  • Ben onu, onun saçlarını görmeden begenmistim 😅
    Ikna etmek boşuna. Kız istemiyor. Arkadaş olarak görmek istiyordu.
    Ve 20 temmuz 2024 tarihinden itibaren kızla muhatap olmamaya karar verdim. Ne hali var ise görsün
  • Kizla Yaşadığım sorunlar

Mesajlarına görüldü attı. Elinden telefonu düşmüyor!.. mesajini okumak için 2 saniye ayırırken, cevap yazmak için 2 saniyesi yoktu. ve senin mesajların kitap değil ki, görüldü atilsin! Yüz yüze diyaloglarda birisine susup, yüzüne bakmak gibi

Iş numarasinda gruptaki mesajlarimi okurken, özelden attigim mesajlara asla bakmadi. Çünkü umursamadı.

Instagramda saatlerce cevirimciydi, benim attigim mesaja saatlerce bakmadi.

Ve Instagramda bir süre takipçi dışı mesajlasildi. Ve takipçi olmami kabul etmedi her gün sabahtan aksama kadar mesajlastigimiz halde.

Isyerindeki molasa kahvaltı yapmaya davet edip, sonrasinda o masada beni terk etti. Bir başkasıyla kahvaltı yapmaya gitti!.. neymis ben ona gidebilirsin demisim. O bana gidebilir miyim diye sormadan önce telefondaki ablasina "geliyorum" diye yanit verdi. Ben gidebilirsin dedigim halde onun gitmemeyi dusunmesi gerekirdi. Ve dusunmedi.

Akşam mesaisinde bana yani iş ortağına değil de, başkasina çay icer misin diye teklifte bulundu. Ve o bir başkası olur getirebilir misin demiş olsaydi, ve o çayı ona götürmüş olsaydi, oraya gidip bardaktaki çayı yere dokerdim.

Bana molada çay icer misin diye sordu. Hayir, molada calismam lazim dedim. Sonra bana getirmedigi çayı başka bir erkege götürdü ve onunla çay icti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 23 Temmuz 2024; 13:51:33 >

• Selektör atmış sana
  • rtuzz kullanıcısına yanıt
    Nasil. Anlamadim 😂
  • Okumadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.