< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Adamlar işe yetişemiyor, meslek bilmek artık çok degerli bu devirde.
|
Bırak binsin parasını ben vermedim ama benim bir hakkım varsa helal olsun
![]() Ekran karşısında aptal şeyler yapıp milyonları cukkalayanlardan daha çok hakediyordur. |
valla kardeşim herkes herşeyden anlamaz ama bazı şeylerden de anlamalı...
samsung marka laptop'u söküp takıp fan işlemci temizliği yapmayı öğrendim.. eşim 2 ay önce banyo musluk bataryasını kırdı... sucudan internetten fiyat aldım ucuz bir şey buldum.. satıcı "sen bunu takaman bir sucu çağır dedi" ayarlı anahtar ile 5 dk'mı aldı.. 2 hafta önce eşimin telefonunun bataryasını değiştirdim.. telefoncuya yaptırsan 100 tlye çin malı (30-40 tl) takacak.. ben orjinal deji bataryasını 88'e taktım.. o kadarda zor değilmiş yapan kişiler bunu anasının karnında öğrenmiyor.. internette bir çok bakım ve tamir videosu mevcut biraz kendiniz geliştirin.. hem zevk alırsınız, hem bilgilenir el beceriniz gelişir, hemde paranız cebinizde kalır ![]() |
Böyle basit işlerden anlamayan insanlar çok oldukça kazanırlar, geçirdikçe geçirirler.
![]() ![]() |
tesisatçılar cidden zengin
kirada evleri falan var eskiden küçümsenirdi bu insanlar, şimdi üniversite mezunlarından daha iyi hayat şartları var |
Birinin bindiği aracı falan neden direk mesleğine yamıyorsunuz ailesinden kalmadır belki aileden 3-4 daire kalmıştır kirasını yiyordur tarla kalmıştır satıp almıştır daha zibilyon fonksiyon.
|
Bilgisayar mühendisliği 3. sınıfta bıraktım hocam şimdi, Pazartesi ilk işim bilgisayarcı açmak. Teşekkür ederim hocam beni aydınlatıp bana yol gösterdiğin için. Çok iyi format atarım ve acayip güzel program kurarım, sizi de beklerim bilgisayarcıma, ilk formatınız benden hediye.
|
bence de hakediyor adam, her şey bu fiyatlardayken adamlarında 10 liraya işçilik yapması olmaz zaten ama şaşırdım yinede bu kadar çok iş olmasına kaç yıldır ilk defa tesisatçı çağırıyorum, internete yazınca 2-3 tane çıktı Beylikdüzü'nde kesin daha fazla vardır ama tesisatçılar genelde orta yaş ve üstü olduğu için işini internete taşıyan az, arayanlar da artık sokakta gezip aramak yerine internete yazdığı için mahalle tesisatçılarının işi azalırken internete taşıyanların işi çoğaldı bence durum bundan ibaret, aldıkları paralar helal olsun alnının teriyle elde edilen kazanç.Ben kimya mühendisliği okuyorum bindiği arabaya sahip olabileceğimi düşünmüyorum, bahsettiğim tesisatçı arkadaşlar 26-27 yaşlarındaydı tahminen 30 yokturlar, ben o yaşlarda bmw almayı bırak iş bulmuş olabilirsem iyi :)
|
10dk değildir o.
Malzeme temini Git gel Araç yakıtı Yol parası Montaj Malzeme kirası Tecrübe Parasıdır. Üstelik tesisatçılık kolay bir iş değildir özellikle eski evlerde ciddi sorunlar olabilir 5dk boyunca incelemesi de ondandır. Eski bir musluğu sökmek büyük cesaret ister. MUsluk kırılabilir muslukla birlikte tesisat kırılabilir. Ben tesisatçı değilim ama musluk nasıl değiştirilir az çok bilirim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 19:33:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|