TESLA 29 EKİMDE ÜCRETSİZ ŞARJ VERECEK
-
-
Evdeki duracell Pillerimi şarj edebilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli arabam olsa güzel bir marmara turu yapardım. :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kaç tane converter buldum ama uyumlu olur mu bilmiyorum. Converter sipariş edersek gelecek sene 29 ekim'de elimizdeki pilleri ücretsiz doldurabiliriz.
-
diğer şarj firmaları da her bayram olduğu gibi ücretsiz hizmeti olacaktır diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Ekim 2024; 10:47:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg neden yapmıyor.
Yapsa da görünmüyor, çünkü senin gibi zihniyet göremiyor, yıllarca göremediğiniz gibi. Çamur atacaksınız ya, atın bakalım.
https://www.donanimhaber.com/togg-dan-cumhuriyetimizin-101-yilina-ozel-sarj-hediyesi--183533
-
Görmemişim niye zihniyetime laf atıyorsun ki
Son iki seçim hariç hep akparti ye oy verdim.
Olmaz işte,ölene kadar akp'ye oy vermeliydin,sürünsende beter olsanda vereceksin, mecbursun,çünkü oflu öyle istiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parti üzerinden yürümem, umurumda da değil. ben milli değerlere laf edilmesine kızıyorum.
Bir suç isnat edeceksen araştırma yapman lazım. Yoksa bu iftirayı atman seni düşürür.
Belki niyetin kötü değildi bilemiyorum ama burada kabahatin olduğunu kabul etmen lazım.
-
Togg neden yapmıyor demek suç isnat etmek değil ki. Bu haberi gördüm yazdım.
Haber içinde toggdan sonra tesla da elektriği bedava yaptı denebilirdi. Bence şu haberi kim görse benim gibi tepki verir.
Bence herkes vermez, çünkü adamların yaptığı da her yerde duyurulmuş. Bu haberi okuyan biri şunu demesi lazım, acaba togg kampanya yaptı mı, bir bakayım haberlere veya resmi hesaplarına.
Ama neyse boş ver uzatmaya değmez.
-
Bu kafayla elbette edersin yeter ki istekli ol.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fırsattan yararlanmak için Tesla araba satın aldım. teşekkürler haber verdiğin için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X