|
Bildirim
Bu arabanın stok sorunu olmadan bu fiyatlara Türkiye'de satılması bütün galerici alsatçı fırsatçıların çöküşüne sebep olacak aha da buraya yazıyorum.
Araba balonu patlayacak diye gezenlere inanmıyordunuz buyrun. |
Tesla en üst motor seçeneği dışında pahalı bir araç değildi. Diğer otomobil üreticileri de yavaş yavaş Tesla ile makası daralttığından Tesla kârdan feragat ediyor.
|
kar amacli calisan bir firmanin ne yapmasini bekliyorsun, zararina satmasini mi?
|
Tesla pazarın kaymağını yedi şimdi asıl kitleye ulaşmaya çalışıyor. Uzun vade için doğru bir strateji izliyor. Tesla markası henüz tam çekiciliğini kaybetmeden satabildiği kadar araba satmaya çalışıyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bizim piyasaya kdvsiz ötvsiz vergisiz araç girmediği sürece o balon şiştikçe şişer patlamaz herşey hükümetin elinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2017'lerden bugüne üretim maliyetini %30'dan fazla düşürdüler ve son dönemlerde sürümden acayip kazanıyolar. Bu aslında kendi aleyhine bi nomino etkisi yaratacak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esxici -- 20 Nisan 2023; 2:42:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
teknik olarak butun indirimler kardan zarardir. Yaptigin tespitin pek bir onemi yok yani. Tekrar ediyorum, hicbir firma zararina satis yapmaz. |