TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1825. sayfa)

-
-
-
tam istediğim işte hocam
nazar değmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim bir yer yok yalnız bildiğim tek şey LR ve P ninkiler uymuyor o yüzden olurda aliexpress de temuda görürsen satıcıya 2024 berlin sr için uyumlu olup olmadıgını sor derim sipariş etmeden önce..
Arabanın amacını aşacak ama şu görüntüye akrapovic in karbon detay çift uçlu egzozu yakışırmış
Bilgi için teşekkürler hocam dikkate alıcam
sormayın benimde aklıma o geldi yakışırmış gerçekten de elaleme ne dicez
Arkadaşlar bu kaliper kapakları hakkında bilgisi olan var mı? Nerden buluruz.uyguna
Dostlar selam, 26 Aralık tarihinde teslim almayı umuyorum aracı. Kışlık lastik olarak kullanıp memnun olduğunuz markalar ve lastikler var mıdır? Bu sıralar çok kaza, tutunmama, kızaklama haberi okuyorum. Ben 3 adet lastik arasında kaldım.
Goodyear Ultragrip Performance Plus T0
Pirelli P Zero Winter T0
Continental WinterContact TS 860 S T0
-
Merhabalar, ben lastik alacağım zaman bu siteye bakıyorum, ıslak zemin performansına öncelik verebilirsiniz.
www.lastikavcisi.com
255/45 R19 - 2024 en iyi kış lastikleri - pazar incelemesi, testler, değerlendirmeler | Lastikavcisi.comhttps://www.lastikavcisi.com/255-45-R19/winter/ancak ben ilerde kışlık alırsam 235 genişlik bakmayı düşünüyorum, kuru asfaltta 255 lastik kesinlikle daha iyidir ama kar ve yağmurlu havalarda su birikintisi vs 235 lastik çok daha uygundur. lastik ebatıyla beraber kesit oranınıda arttırmanız lazım tabiki, lastik ölçüsü hesaplama sitelerinden bakabilirsiniz. lastik genişliği ile ilgili testler var internette, araştırmanızı tavsiye ederim.
-
Model Y Juniper kod adı Opal olarak değişmiş. Enterasan şeyler oluyor.
-
Biraz da borsaya oynuyorlar , Highland'ın bir tık baş mesafesi büyük bir modeli geleceğine eminim. Yapabilecekleri en fazla şey farın Cybertruck a benzemesi. Farklı bir şey beklemiyorum çünkü Tesla nın Model 3 ve Y deki politikası daha uyguna daha fazla satabilmek, fazla değişiklik içermesi bu politikaya uymaz.
Model S ve X prestij serisi olduğu için onlarda çok farklı değişimler beklenebilir. Neyse 2025 e az kaldı artık Juniper mi Opal mi neyse umarım %10 da kalırda ötv si yenileriz arabaları
Evet işin o kısmı var ama bir şeyler bulurlar gibime geliyor. Vergi konusunda uzman bizimkiler.
-
Teşekkürler hocam zaten yağmurlu havada pek kullanmam hız sabitlemeyi.Zaten herşey saniselik oluyor o riske girmem.
-
Merhaba. 2 kıştır goodyear ultragrip kullanıyorum model Y LR aracım. Gayet memnunum lastiklerden. Tutunması başarılı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Antalya için supercharger markantalya turuncu kata kurulacakmış.
İnanılmaz yanlış bir yer seçimi,Antalya'da elektrikli araçların en az kullanıldığı yer, lara ya da konyaltı elektrikli araç kullanılan yerler, ikisine de uzak üstüne girmesi çıkması tam anlamıyla işkence,
Oehh.
Teşekkür ederim. Genel itibariyle iyi bir lastik olarak görünüyor zaten. İstanbul'da yaşıyorum. Çok sert kış geçmiyor ancak bazen Kuzey bölgesindeki köy yollarında iş dolayısıyla gir çık yapmam gerekiyor. Kar performansı da benim için önemli. Ben de yüksek ihtimal Goodyear alacağım.
-
Havalı süspansiyonlar ve ön tampona park yardımı için kamera da gelecek. Diğer her şey dediğiniz gibi olacak. 800V şarj mimarisi de gelse efsane olur.
Aynı şey İstanbul içinde geçerli, İçerenköy Carrefour, Akasya ya da Piazza AVM gibi yol üstü lokasyonlar yerine Emaar gibi saçma sapan bir AVM ye kurdular.
Kira olarak hangi AVM uygun fiyat teklifi veriyorsa belki orası tercih ediliyor olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 18 Aralık 2024; 22:56:39 >
Havalı süspansiyonları tüm paketlere getirmezler diye tahmin ediyorum, Performance pakete özel olabilir. Hıza duyarlı olarak otobana ya da piste çıkınca yola yapışsa aerodinamisi yükseleceğinden rüzgarı daha iyi yaracaktır, enerji tüketimi de azalır ama ben açıkçası Türkiye'de satabileceklerini düşünmüyorum, Alman otobanları gibi hız sınırsız ve kaliteli yollarımız olmadığı gibi tek pistimiz de İstanbulpark ama oranın işletmesini intercity başka firmaya devredecek pist günleri tekrar olur mu bilmiyorum. Opal Performance alan 1 2 kişi çıkarsa çıkar zaten genelde performans arayanlar birazda markasının şanından dolayı Taycan'ı falan tercih edecektir
Şöyle param olsa nürburgring gibi bir tesis açmak isterdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 18 Aralık 2024; 23:17:57 > -
bu şarj istasyonlarının (gerek Tesla SC gerek diğer işletmelerin yüksek kapasiteli DC istasyonları olsun ) kurulduğu lokasyonlarla ilgili en büyük sıkıntı, düzgün enerjiyi alabilecekleri altyapının gerçekten çok az noktada olması.
Arzu edilen kapasitede enerji /altyapı yoksa yapılamıyor. Sırf bu sebeple saçma sapan yerlere koyuyorlar, yani ihtiyaç olan yere değil enerji tedariği olan yere konuluyor.
Bu doğrultuda, güvenilir altyapı projesi inşaat sırasında halledilmiş (ve eğer kapasite fazlası varsa ) AVM ler , artık coğrafi uygunluğu arka plana atılarak yani bir şekilde "mecburen" seçiliyorlar.
Standart DC lerde durum bir şekilde idare edilebiliyor ama iş, hayvan mod DC basacak 8-10 tane istasyona gelince patlıyor.
Aptal noktalara SC kurulumu ne yazık ki bir süre daha böyle gidecek gibi görünüyor. Çünkü enerji dağıtım firmaları karlılık açısından su yutuyorlar ve yatırım yapmıyorlar. Hiçbirisi gidip daha yüksek kapasiteli enerji kablolaması trafo kurulumu yapmıyor, kendilerine gelen talebe ,"işte falan yerde uygun altyapı var gidin oraya kurun "diyorlar
yani durum "tipik bir türlü gelişmek istemeyen ülke durumu"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X