Havalı süspansiyon olmasa da olur ama 800v gelmesini isterim. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1826. sayfa)
-
-
Aynen 800v gelse iyi olur, yalnız istasyonlarında sanırım desteklemesi gerekiyor çünkü geçen yanıma ioniq5 sahibi bir genç kardeşim şarj etmeye geldi sohbet ettik arabalarla alakalı, o sırada baktık hemen hemen aynı hızda şarj oluyorlardı. Gerçi cihaz paylaşımlı siemens sicharge makinesiydi, paylaşımsız olarak hizmet veren supercharger gibi cihazlarda o benim araca ciddi fark atabilirdi belki..
-
Merhabalar Bugün 2024 44 3 güncellemesi ikinci defa geldi önceki de arada fark var mı ki bilen var mı -
Selamlar,
Duzeltmeler mevcut.
-
Zorlu Avm’de açılmış Tesla V4 400 kw istasyonlar. -
Merhaba Bugün
20000km lastik çapraz yer değişimi
Rot
Balans
2000 Tl'ye yaptırdım.
Arka rot ayarını yaparken arkada koruyucu kapağı sökmesi gerekti ustanın.
-
-
Çok iyi oldu Zorluda olması, fiyatda 7tl hala galiba.
-
Bir de park yerleri sahane olmus. Bolumler ayri ayri rahatca girip cikabiliyorsun. Ben su an kalibrasyon yapiyorum. Cikicam birazdan. 😁😁
-
Afiyet olsun.
-
Herkese merhabalar. Model Y SR almayı düşünüyorum. Şuan sipariş edilirse teslim tarihi Şubat olarak gözüküyor. Sizce alınır mı? Juniper'in kesin tarihi olmadığı için beklemeyi pek istemiyorum. -
Hayırlı olsun ama orası da yanlış nokta.
Zorlu psm gibi aktif ve kaliteli etkinlikler sunan yerde standup gösterisi ya da konser tiyatro izlerken 40 50dk sonra gidip arabayı şarjdan çekemem ki.. Cezai işlem uygulanacak üstüne sırada bekleyen adam küfür edecek.
İlk etapta çok hissedilmeyebilir belki ama başka marka araçlarında kullanabilmesi sebebiyle elektirikli araç artışı oldukça sorun büyüyecek.
250kw 10 cihaz yerine 50kw 50 cihaz takılsa daha mantıklı olur bu tarz yerlere
Güçlü cihazları bence benzincilere kurmaları daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 19 Aralık 2024; 14:40:58 > -
50 park yeride fosilhead’lerle kavga nedeni olur.
Birde. Superchargerlar değil belli ama diğerleri o benzinliğe girmeleri için hava parası verirler. O da kw birim fiyata yansır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 19 Aralık 2024; 15:35:1 > -
Bence AVM lere SUC yerine bol miktarda 11KW destination charger kursalar cok daha mantıklı. Avm, market, restaurant gibi 2-3 saat vakit gecirilenler yerlerde en mantıklısı, Tesla Destination chargerlar kendinden kablolu kullanmak acayip rahat.
-
Kesinlikle hocam , 50 tane destination chargerın yanına kısa süreli işi olanlar için de araya 10 15 tane 72kw lık urban supercharger serpiştirebilirlerdi. Böylece 60 65 araç rahatça doldurabilirdi.
AVM içinde 250kw - 400kw lik az sayıda makine hem gereksiz hem de olay çıkartmaya müsait bir seçim. Bunları da benzinliğe, İzmit pausepark gibi yol kenarı tesise 3 er 5 er koyacaklardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 19 Aralık 2024; 15:53:27 > -
Bence artık benzinciler benzin işinden para kazanamıyor. Shell'in yerinde olsam deli2goyu fastfood ve kafeterya konsepti ile günceller yeme içmeden para kazanırdım.
Fosilhead'ler için kanun şart, fotosunu çekip bildirebileceğimiz bir egm hattı kurulmalı. Böylece hem elektirikli araç sahipleri mağdur olmaz, hem istasyon sahibi firma.. ve Bakanımız Şimşek'de sevinir ek bir gelir kapısı olacağı için , 1 taşla 3 kuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 19 Aralık 2024; 15:58:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: khansternAynen 800v gelse iyi olur, yalnız istasyonlarında sanırım desteklemesi gerekiyor çünkü geçen yanıma ioniq5 sahibi bir genç kardeşim şarj etmeye geldi sohbet ettik arabalarla alakalı, o sırada baktık hemen hemen aynı hızda şarj oluyorlardı. Gerçi cihaz paylaşımlı siemens sicharge makinesiydi, paylaşımsız olarak hizmet veren supercharger gibi cihazlarda o benim araca ciddi fark atabilirdi belki..
Zamanla şarj aletleri de güncellenir diye düşünüyorum.
-
Hocam allah razı olsun sakaryadan çanakkaleye giderken gece vakti aynısı geldi başıma 3-4 istasyon denedim olmadı dediğin gibi yaptım düzeldi. Kalacaktık buralarda çoluk çocuk.
-
Grubun kalitesi epey yükselmiş...
O sabah akşam grupta tesla kötüleyen ilerizekâlılar yok oldu :)))
Ve burada üyeleri küçümseyip özelden birbirlerine mesaj yollayıp kordineli dalga geçen zavallı yaratıklarıda ben engelledim...
Şuan bakıyorum sadece bilgi paylaşımı ve yardımlaşma var
Tesla markasına uygun kitle haline geldik (medeni, ilerici, örnek)
Gel artık Juniper(opal) parçasını çal Kâzım
"Tamam Usta"
:))) -
Oraya girmek bile işkence, çok saçama biyer seçmişler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X