Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1838. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: the turk , the turk
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 18 Masaüstü5 Mobil
5 sn
38.129
Cevap
988
Favori
2.496.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18361837183818391840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Togg tam sınırdaydı zaten. Fiyat güncellenecekse eğer %10 ÖTV'nin sınırını 1.600 ₺ falan yapabilirler. Bu hafta içi Tesla'daki arkadaşlar böyle bir şey beklediklerini söylemişlerdi. Tabi sadece spekülasyon. Araç fiyatı artar, %10 ÖTV fiyat limiti de güncellenirse eğer EFS yaptığım için bana yarar  

• x-rayted kullanıcısına yanıt

uzun süredir çalıştığı banka diye belki normal süreçlerden daha rahat yaşanmış olabilir süreç, arkadaşa sorup güncellerim mesajı.

alakasız ama model y sr, michelin crossclimate 2 lastiklerle uludağ çıkılır mı var mı tecrübesi vs olan?

• edanis E kullanıcısına yanıt

Ben matrahın %100 değişeceğini düşünüyorum.

Zaten kur yükselişi sebebiyle hem Tesla, hem koreliler araç satamaz bu noktada.

Finansman kampanyası aynı şekilde devam ederse, 100 bin bandında bir zam TOGG'u etkilemez diye düşünerek yaklaşacaklardır. İnanılmaz satış ivmesi yakaladılar. Aralık satışı 6500 adet bandında olacak deniliyor.

Bakalım bizim sonumuz ne olacak EV araç serüvenimde. Geliş gidiş benim içten yanmalıyla başbaşa kalacağız hissi sarmaya başladı. :)

MTV ödemeden değiştirebilsem iyiydi :P

• burki_rock kullanıcısına yanıt

1 Ocak sonrası ikinci el Long Range alın hocam. MTV'yi eski sahibi ödedikten sonra  

• Lbe L kullanıcısına yanıt

Aaaaah ah o kadar bütçem olsa :) 2m geçmem mümkün değil, o da kredi ile tabi. 1.6 aracımı sattıktan sonra net rakam kalacak elimde. Kalanı kredi. Orada da aylık taksitlere boğulmak istemiyorum. Aslında kredi işine tövbe etmiştim ama bu alacağım aracın 6-7 yıl hiç değiştirmeyi düşünmemem gereken bir araç olması gerek.

Bursa'da var bi tane, tampon kaput değişmiş ama çok ufak bi kaza. 1.950 istiyorlar. İkinci elde kredi nasıl oluyor bilmiyorum ama, ihtiyaç kredisi çekilse faizi yüksek olur sanıyorum.

Sizin için en mantıklı Togg gözüküyor.

Şu anki mevcut durumlarda Tesla da beni üzmüyor. Nakit bir tık daha yükseltip aslında tesla almak içime daha çok sinecek.

Allah var tasarım ve iç mekan olarak TOGG daha çok beğeniyorum, ancak ben casual insanım ve iş yoğunluğum çok fazla. Arıza vs. söylemleri biraz geri itiyor beni.

Sanırım bu sorularımın tüm cevapları 2 Ocak gibi karşılık bulacak.

Aslında artılar ve eksiler kıyaslayınca bende şöyle bir tablo var:

Tesla:

Artılar:

-Mükemmel yazılım

-Apple ile müthiş bir uyumluluk

- Aile için müthiş bir bagaj ve 5 kişilik aile için iyi bir iç mekan genişliği

-Güvenlik konusundaki başarısı

-Sorunsuzluk

Eksiler:

-İç ve dış tasarımı görece sade.

-Süspansiyon ve konffor anlamında zayıf

-Servis özellikle benim gibi uzak mesafede olanlar için problemli

-Finansman konusunda katı olması.

-Teslimat çok uzun süreli.

TOGG:

Artıları:

-Sürekli gelişiyor oluşu ve servis konusunda daha ulaşılabilir olması

-Tasarımı ki bence en güçlü yönü. Beğenmeyen illaki var ama ben renkten, şekle çok beğeniyorum.

-Finansman desteği zaten aracı en çok sattıran sebep, benim için de bir etken.

-Ekranları çok hoşuma gidiyor, böyle oyuncaklı vs.hoşuma gidiyor doğrusu.

-Teslimatı Tesla'ya göre daha kısa süreli

-Konfor olarak ciddi anlamda iyi seviyede. GLB vb. araçlar ile çokyakın.

Eksileri:

-Sorunları. Çok sorunsuz da duydum ama ufak dahi olsa bir sorun yaşamayan yok gibi.

-Güncelleme anlamında illaki servise gidilmesi. 1.5 için servis randevusu çıkıp gidemeyen çok kişi var.

-Bagajı küçük. Özellikle 5 kişilik bir aile için baya küçük kalıyor.

Durum bu.

Eğer elektrikli araca ötv zammı gibi bir saçmalık gelirse benimde elektrik araç serüvenim başlamadan biter. dizele devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim gibi bekleyen binlerce insan var şu anda.

Ben %10 değişmez diye düşünüyorum, ancak 1.6-1.7 civarına çekilip, araçlar zamlanabilir.

Bu durum aslında bir noktada iyi de olabilir. EQB falan gibi araçlar şaşırtıcı bir şekilde matrah dilimine dahil olabilir.

Ama kur yükselişi çok problem olacak faiz indirimi sonrası.

Ocak ayı içinde bizim gibilerin kaderi netleşir :)

• tuncmatik de ilk sarj ücretsiz. kampanya sadece bugün geçerli

Hocam forumdaki togg başlığın bir baktım 2 gün önce halen almak isteyenin cesaretine saygı duyarım sadece öyle diyeyim,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar tesla ios ile mi daha uyumlu çalışıyor android ile mi deneyimleyen oldu mu?

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Orada da yazıyorum :) Son yoğunluk sebebiyle kafayı yemiş durumda servisler ve satış merkezleri.

İşçilikte hatalar olduğunu yazan var, ilgisizlik olduğunu yazan var.

ÖTV, zam vs konusu haricinde fabrikanın talebe karşılık veremiyor oluşu da satışları durdurmuş olabilir şeklinde düşünüyorum.

Orada da planlama hatası var. Bu fabrikanın günlük üretimi hemen hemen belli. Atıyorum 6000 adet aylık ise 200 adet günlük var. Bu satış adetine ulaşınca otomatik kapatmalı sistem satışı. Daha yolu var ama bu kadar kısa sürede iyi bile adamlar. Tabi her görüş farklı olabilir bu konuda.

• bf B kullanıcısına yanıt

Şu ana kadar hiç Android ile bir uyumluluk videosu vs. görmedim.

Neredeyse her video Apple cihazları ve Siri üzerine.

• bf B kullanıcısına yanıt

Android kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım. Telefonum Samsung S20.

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Attık bir adım umarım hayırlısı olur. Model Y SR Siyah renk opsiyonu ile siparişi oluşturdum.

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun kirpiniz. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt

Tez vakitte kavuşursunuz inşallah, darısı başımıza. :)

Bugün aradı Tesla merkez beni bu arada. Şimdi verilen siparişler için Şubat son haftası teslim görünüyor dediler.

ya da %10 yerine %20 ötv dilimi getirilir ve o dilime dahil edilebilir araç bu da bir ihtimal tabi.

umarım bizlerin avantajına gelişmeler olur ama işte Türkiye olunca çok da şeaapmıyorum :D

yani önden sevinme konusunda temkinli kalmayı tercih ediyorum ben kendi adıma :D :D

Valla yoğunluk işçilik kusuru vb önemli değil, bilemem benim gördüğüm sürekli sorun yaşayanlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18361837183818391840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.