o iyi aramışlar, ben bugün tesla istanbul satış bölümünü aradım sabah 10 gibi kapalıyız dedi telesekreter :D şubat sonu teslim diyorsa onu mart ortası yapsın OPAL yapsın canımızı yesin :D hatta bir de fiyatı sabitleyenlere üstüne para versin üstüne de kaymaklı kadayıf ikram etsin :P |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1839. sayfa)
-
-
OPAL nedir hocam renk olarak mı bahsediyorsunuz?
-
Hayır Juniper yerine OPAL olarak güncelleneceğinin haberi yapıldı.
Yani 2025 Tesla MODEL Y yeni sürüm ismi olarak OPAL kullanılacak diye haber yaptılar.
-
Model Q ile ilgili bir haber var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arayan hanımefendi muhtemelen tatildeydi zaten 😅 OFİS ortamından gibi gelmedi arama sabit hat numarası olmasına rağmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haberim yoktu ben 9 aralık sipariş geçtim bugün efs için ödemenin bir kısmını yaptım kalanı pazartesi yapacağım bakalım şubat'ta alacağız inşallah. ötv den etkilenmeyiz diye umuyorum. alan herkese hayırlı olsun.
-
Yeni yazılımla birlikte trafik animasyonu daha bir akıcı olmuş gibi bir de daha tutarlı. Sadece şu kamyonları kamyonetleri tır gibi göstermesi ve arkadaki arabanın tecavüze uğraması gibi hareketler yapmasına çözüm bulsalar harika olacak.
Standart otopilotun hava yağmurlu olmasına rağmen stabilitesine bayıldım. Yani watch,koltuk ayari vs gibi görünenlerin arkasında görünmeyip fark edilmesi istenen geliştirilmeler de var gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 27 Aralık 2024; 20:0:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağışlı havada hız sabitleme acilmasi tehlikelidir, hele hele Tesla hem güçlü hem arkadan itişli araçta hiç açmayın
aradıkları numaranın istedikleri numara gösterilmesi şirket içi sistemle yapılabiliyor zaten o kolay iş.
-
Tabi ya biliyorum. Zaten şu an %90 bu şekilde çalışıyor merkezler vs.
Doğru hocam ama test amaçlı E5 te orta şerit 80km ile denedim O kadar yağmur ve su sıçramalarına rağmen kameralar radarlardan sensörlerden çok çok daha iyi çalışıyor
Hocam sıkıntı kameralar değil, araç kaymaya başlarsa hız sabitleme gibi şeyler aracın kontrolünü kaybetmenize neden oluyor. Ayrıca benim şahsi düşüncem 255 kesit yanak olduğu için şu birikintisinden geçerken kızaklama yapması daha kolay olur diye düşünüyorum. Birde yurt dışında forumlarda 235 yada 245 lastik kullanıldığını gördüm neden bize 255 lastikle geriyorlar bilemiyorum.
Tesla Juniper işi çok uzamadımı yahu. Şubatta teslimatlara başlanacağı söylenen aracın Tek bir kare fotosunun sızmamasıda ayrı bir enteresan.
Kur stresi ayrı, ötv stresi ayrı... bakalım ne olacak.
Hayırlısı diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 27 Aralık 2024; 23:56:39 >
evet biraz öyle oldu ama belki özellikle böyle olmasını istemişlerdir.
sonuçta günlük 200 adet üretim yapılıyor çin fabrikasında ve 10 günde 2000 adet hazır araç oluyor, bunlar bir yerlerde duracak ve hepsinin üstünü ne zamana kadar kapatacaklar :D
benim asıl merak ettiğim berlin fabrikasındaki üretim bandı da komple OPAL için değiştiriliyor mu komple yoksa eski Model Y üretimine de devam edecek mi?
Model Y yeni versiyon OPAL çıkacak madem niye eskisini üretsin diyorum ama...
Nisan Mayıs öncesinde gelmez bize hatta hazirandan önce gelemez diyenler var burada baya.
Ee bu adamlar napcak o zaman nisan mayıs ayına kadar hiç araç satmayacaklar mı?
-
İoniq 6 da çok mantıklı aslında. Küçücük batarya ile harika işler çıkarıyor.
Harun ÖzeryoutubeMENZİL SAVAŞLARI BÖLÜM 3 İONİQ 5 MODELYSR MODELYLR SKYWELL VW İD.4 İONİQ6 TOGGT10X MGZSEV TORRES EVXhttps://www.youtube.com/watch?si=Jxd2fNGxKrvkzeAF&v=3IOtCFUVUVM&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet haklı olabilirsiniz Ionic 6 güzel araç ama ben Tesla juniper'e çok odaklandım başka bir araç hiç bakmıyorum teşekkürler öneriniz için.
Şu silecekleri de bir çözseler güncellemeyle. Sınıf segment farketmeksizin gördüğüm en kötü, kullanışsız, görevini yapmayan silecekler.
Arkadaşlara Merhaba.
Tesla Model Y SR siparişi verme arefesindeyim.
Çok fazla sayfa olduğu için okumaya zamanım olmadığı için yazmak zorundayım kusura bakmayın.
Oturduğum evin kapalı otoparkında telefon çekmiyor. 8 daireli küçük bir apartman biraz dar bir garajımız var ama ben buraya wallbox kurmak istesem, internetin ve telefonun çekmediği otopark katında şarj uygulamasını kullanabilir miyim ya da telefondan aracın kapılarını açıp kitleyebilir miyim?
Beni bu konuda bilgilendirebilirseniz çok makbule geçecek.
-
Selamlar. Vestel EVC04 22 kW Smart modelini aldım. Bugün şarj ettim ve en fazla 11 kW görebildim. Vestel Servise sorduğumda aracınızın kabul ettiği kadar şarj edebiliyorsunuz dedi. 22 kw Şarj edebilmemin yolu nedir?
-
Selamlar,
Ac sarj ile Model Y max 11 kw alabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X