Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1861. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.096
Cevap
986
Favori
2.494.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 18591860186118621863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

RAV4 sınıfındaki tüm araçlardan daha uzun ve daha geniş zaten. RAV4 ile Highlander arasında bir yerde konumlanmış durumda boyut olarak. Bagaj kapağının eğimli gelmesi nedeniyle o araçlardaki kutu şekli dizayn dili yok sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furu11 F kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim bende westpark ta teste tek başıma çıktım , hayran kaldım insallah juniper gelince sipariş vereceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bildiğim kadarıyla aynı platforma sahip EV6 kullandım hafta sonu. Togg ile kıyaslayabiliyorum. Keyifli ar Ev6 ama dediğiniz eksikler mesela çok fazla gözüme battı. İoniq 6 da bagaj çok ufak. 315 lt falandı. Güzel araç ama Tesla ve togg a rakip değil bence.

Sürüş ve test gözlemlerinizi bekliyoruz yarın bu durumda. ☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

Hocam Hyundai platformlarının hepsinde kronik ICCU problemi var. Yüz kere çözdük dediler çözemediler. Problemi araştırmanızı ve uzak durmanızı tavsiye ederim.

• pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Gözlemleriniz neler? Paylaşabilir misiniz? Kıyas yapma imkanı varsa tabi bir de güzel olur.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Yok ya ben uzağım zaten. %90 Tesla benim için şu an. %10 test sürüşü sonrası kararı…

Yarın ioniq 6 için de test sürüşü randevusu aldım. Benim de tesla çok yüksek ihtimal ama ioniq 6 yı da görmek istiyorum bir kere. Sonrasında da tesla için sorular başlayacak muhtemelen. Teslimat ne zaman olur, beklerken ötv ya da kur kaynaklı fiyat artar mı vb. Fiyat 2m üzerine çıkarsa benim için zorlayıcı olur çünkü. Siz sanırım juniper/opal beklemeden sipariş vermeyi düşünüyorsunuz. Benim aklımda o da var acaba şu anki model y'yi teslim aldıktan hemen sonra juniper çıkar mı (ki bu ihtimal çok yüksek) ve küçük bir pişmanlık olur mu beklemedik diye

Juniper’in mevcut şartlarda %10 da kalacağını sanmıyorum. Ben beklemeyi düşünmüyorum. Hazır teslim süresi kısalmışken almayı planlıyorum. 2m üzeri ben alamam zaten. Ön sipariş fiyatının yanması çok tedirgin ediyor beni bu sebeple. Elimdeki aracı da ilana koydum satmaya çalışıyorum. Bakalım nasip…

Ben %10 da kalacağını düşünüyorum. Sonuçta model y sadece ufak tefek makyaj var. Juniperi bekliyorum :)

• Web_These W kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun ya. Ben de yenisini isterim ama mevcut ülke şartlarına hiç güvenemiyorum hehe Ufak ama önemli makyajlar da olacak ancak eylül Ekim öncesi zor gelir tahminim. Olursa da hayırlısı olsun. Nasibe inanırım, bakalım. ☺️

• Web_These W kullanıcısına yanıt

Juniper gelene kadar bence döviz artar bu sebepten illa ki zam yer. Fakat matrah da yükselirse şayet problem olmaz yine %10 ÖTV'de kalır ve bence yine 2 milyonun altında olur. Bence şu an alan da almayıp bekleyen de pek bir şey kaybetmeyecek :D

Ufak bir düzeltme bagaj hacmi arka 401 ön 45 Litre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.tesla.com/tr_tr/support/insuremytesla

Tesla kasko yapmaya mı başladı?

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

Geçen ay aracımı teslim almadan önce Tesla nın yönlendirmesiyle sigortaları yaptırmıştım, Allianz ile anlaşmışlar

• Ben sedan araçları sevdiğim için Ioniq 6'yı ciddi ciddi düşündüm ve bayide inceledim, oldukça da beğendim. İç hacim çok başarılı, arka koltuklarda diz mesafesi E segmenti belki de F segmenti ayarında. Ancak araçta bagaj yok, hem çok küçük, hem de çok alçak. Biraz abartarak ifade etmek gerekirse Model Y'nin "ek saklama alanları" Ioniq 6'nın bagajı kadar diyebilirim. O yüzden bu 2 araç kesinlikle rakip değil. Model Y ile Ioniq 5 rakip olarak kıyaslanabilir, orada bile Model Y'nin büyük bir bagaj avantajı var.

Öte yandan @Max_Kolesne zaman zaman Hyundai grubundaki ICCU probleminden bahsediyor, kendisini şahsen tanımasam da forumda yazdıklarından dolayı oldukça güvenilir biri olduğunu söyleyebilirim; bu yüzden ben onun söylediklerini de dikkate alarak Hyundai grubunu listemden çıkardım. Opal geldikten sonra ikinci Model Y'yi almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 7 Ocak 2025; 14:47:34 >

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Rejenerasyonun kısıtlanması gerçekten çok can sıkıcı. 12-13 derece havalarda bile kısıtlıyor. Ön iklimlendirme de işe yaramıyor.

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt
    Tüm kalelmlerine istisnasız %43 zam yapan yönetim neden ötv matrah dilimini hâlâ arttırmadı...
    Bu basiretsizlerin sorunu ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt
    İçten yanmalı araçlarda 2.5 yıldır artırılmadı. Elektriklilerde de artırılmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matrah bence artırılmasın. Tesla’nın hâlâ 40.000 TL’ye yakın bir zam yapma aralığı var. Eğer matrah artarsa eli rahatlar ve daha fazla zam yapabilir. Bana göre bu seviyeler herkesin araca ulaşabilmesi ve alışabilmesi için normal.

• Aranızda Teslası kendi adına veya aileden biri adına kayıtlı olup şirketine kiralayan var mı?

Şarj firmalarında (benim eve yakın VZX var mesela) yapılan şarjlar için fiş veriliyor mu ? Bu fişlerini gider olarak gösterebiliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 18591860186118621863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.