< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1868. sayfa)
-
-
O zaman sen sipariş verme ben vereyim, teslim alayım sen öyle ver hahahahaha
Kötüyü çağırmayacaksın, indirim gelecek diyeceksin :P
-
Hadi insallah basiyorum birazdan siparişe hocam indirim gelsin insallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amiiiin,
Amiiiin
Şaka bir yana %10'dan düşmeden gelebilecek zam gelsin problem değil de 2.4 m civarına çıkarsa çok bozar ya.
Kredili alacak olsam da aylık taksidi bu sefer zorlar, şu an ki hali çok makul (yani o bile makul değil de sınıfına göre diyelim)
Sizin de gönlünüze göre olsun.
-
Amin insallah gönlümüze göre olur herşey
Arkadaşlar iyi forumlar tesla y sr ile tek motor kartalkaya- uludağa çıkılır mı? Zincir takmak gerekirse de jantlara zarar verir mi? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kış lastiği dışında, zincire ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Whatsapp grubuna nasıl katılabilirim.
Canlı halini görmeden ön kısma alışmak zor ancak arka tasarım bence daha güzel olmuş. Ay sonuna net fotoğraflarını görmüş oluruz.
-
Bu bilgi doğru, 16 Kasım sonrası siparişlerin çoğu 4 Şubat teslim olarak 2 gün önce atandı. Muhtemelen 2025 model yılıyla mevcut kasa göndereceklerdir. Bugün verilen siparişler de yüksek olasılıkla şubat sonuna kadar teslim edilmiş olacaktır.
Mart ayında makyajlı kasa siparişleri açılır haziran-temmuz teslim tarihli gönderilir diye tahmin ediyorum.
-
Avrupa'da bile teslimatlar Haziran iken, Mart'ta yeni kasa siparişinin çok çok iyimser bir tahmin olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sipariş verirken kredi kullanımı yapıldığında süreç nasıl işliyor ?
4 lastiğede takmak mı gerekir, arkada çekiş var önde yönlendirme?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumda WhatsApp ya da telegram linki paylaşmak yasak değilse, mesaj olarak atabilen olur mu?
Direk saatten çekecekseniz eski mesajlarımda vardı ama kısaca özetlersem.
Tesla 'dan alınacak mobil Sarj cihazı ile saatte 3KW alabilirsin.
Bunun için
- 3x2.5 TTR (HES/OZNUR/UNAL) kablo
- 16 amper sigorta
- 30ma kaçak akım
yeterli olur. Daha detaylı ürün bilgileri v.s eski mesajlarımdan ulaşabilirsiniz.
Tabi mobil konektörün kendi kablosuda var 6 mt sanırım. Ama aracın parkettiğin yere bir priz getirip direk prize bağlayabilisin.
Bu sizin kullanımınız için yeterli olur
Daha hızlı olsun derseniz:
Mobil konttetörle bilirkte yine tesladan mavi adaptör denilen parçayı alırsan 32 amperde 7 KW alabilirsin.
Bu sefer kablo 3x6 TTR olmasında fayda var.
Elektrik fişi olarakta 32 amper destekli norm dişi gerekli.
Tüm bu bağlantıları işi bilen bir elektirkçiye yaptırmakta fayda var.
Özellikle kablo kaliteli marka olmalı.
-
Hepsiburadan kar çorabı aldım. Alırken satıcıya sordum 4 çekişli Tesla LR için kaç tane almak gerekir diye
Sadece ön tekerleklere almak yeterli olduğunu söylediler. Bence bakın
https://www.hepsiburada.com/matte-kar-corabi-superx-series-p-HBV00000NWJ74?magaza=Hepsiburada&
-
Bende Kütahya'da yaşıyorum hocam mesajlarınızı takip ediyorum ona istinaden yazmak istedim 7 Ocak sipariş verdim bende 1 haftadır'da TOGG kullanıyorum önceki mesajlarınızda sizin gibi bende kararsız kaldım TOGG mu yoksa Tesla mı diye bu kararım Tesla yönünde kesinleşmiş oldu Ankara'da test yaptım. Ek olarak Satış temsilcim ve Test merkezindeki arkadaşlar Zam gelmeyeceğini kurun yüksek dalgalanma olmadığı ve Devletin oranlarda oynamadığı sürece gibi durumları belirttiler. TOGG da genel anlamda sorunlar devam ediyor Araç servise girip gelmesine rağmen hala sağa çekme problemi var ek olarak Enerji arızası veriyor bugün TOGG mobil servis çalışanını yakaladım ona sordum bataryanın komple değişmesi gerektiğini söyledi yani fabrika gitmeli araç dedi, ve ekranlar hala yoldayken tak diye kapanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 9 Ocak 2025; 23:34:38 > -
Bu sorunlar, sıkıntılar çok gerdi beni togg tarafında. Tesla da iki kıytırık trim sesi hariç sorun yok. Ben de test sürüşü sonrası sipariş geçmek istiyorum. Togg sipariş süreçlerinde iyiydi ama onda da son dönem felaket bir olumsuz dönüş yağmuru var. Kasımda sipariş verip alamayanlar var. Az daha böyle giderse Tesla teslimat hızında geçecek togg u. Bence Ocak satışlarında da geride bırakabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ek olarak verileri çok yanlış hesaplıyor mesala 65 km mesafe gideceğim gösterge ekranında 115 km gider diyor ama navigasyon -15 pille varırsın diye gösteriyor bu olay bile başlı başına kafa yoruyor.
Kısaca gözlemlerimi sıralamak gerekirse
TOGG İYİ YÖNLENERİ
- SÜSPANSİYON GAYET GÜZEL
- DÖNÜŞ AÇISI GÜZEL
- KOLTUKLARI VE KONSOL KONUMLANMASI GÜZEL
EKSİ YÖNLERİ İSE
- VERİLERİ ÇOK HATALI HESAPLIYOR
- EKRANLAR HALA GİDİYOR
-ENERJİ SİSTEMİ ARIZASI VERİYOR
-SAĞA ÇEKME PROBLEMİ GENEL ANLAMDA TÜM TOGGLARDA HALA ÇÖZÜLEMEMİŞ
-EKRANLAR HALA DONUYOR UYGULAMALAR ADAM AKILLI DOKUNMAYI ALGILAYAMIYOR EK OLARAK YOUTUBE VE YOUTUBE MUSİC UYGULAMA DEĞİL DİREK TARAYICI ÜZERİNDEN GİRİYOR BUDA KÖTÜ LİSANS PARASI ÖDEMEMEK İÇİN BU YOLU İZLEMİŞLER
TESLA İYİ YÖNLERİ
-HIZLANMA TOGG'DAN DAHA GÜZEL
- SES SİSTEMİ TOGG'DAN DAHA İYİ
- EKRAN VE YAZILIMI MÜTHİŞ ÖTESİ EK OLARAK SES SİSTEMİNİ YAZILIMLAR TAM ANLAMDA GÜZEL KULLANILMIŞ BU TOGG'DA KÖTÜ UYGULAMAYA GÖRE SES KALİTESİ ÇOK DEĞİŞİYOR
- KULLANIM VERİLERİ ÇOK GÜZEL HESAPLIYOR
TESLA EKSİ YÖNLERİ
- DÖNÜŞ AÇISI ÇOK ZAYIF
- 360 DERECE KAMERA TOGG GİBİ OLMASINI İSTERDİM SADECE SİMÜLASYON İLE GÖSTERİYOR
Genel anlamda karşılama yapabildiğim durumlar bu şekilde sizde TOGG kullandığınızı belirtmiştiniz testten sonra sizin de görüşlerinizi bekliyorum :) Şimdiden hayırlı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X