< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 10 Ocak 2025; 12:39:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1872. sayfa)
-
-
Selam, teşekkürler cevap için.İlk etapta en iyi araç olur 3-5 ay a kötülemeye başlar. Ama bu sefer gerçekten iyi araç geliyor çokda bahane kalmadı.
-
Sinyal kolunu kaldırmamışlar hala duruyor Model 3’te olduğu gibi yapmamışlar doğru karar olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
455 km WLTP, 583km ise Çin standardı olan CLTC. 2 si farklı. WLTP değerine göre 466, yani artış 11km. Zaten kapasite 2.5kw artıyor. 1kw ile yaklaşık 3-5 arası yola alınıyor. Ona göre hesap edin.b
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şikayet alıyor diye sanırım; ama vites kolu kalkmış ve otomatik değiştirme gelmiş Model 3'de olduğu gibi.
-
Kredi cikmamasi durumunu zorlayın bence.
Hocam tesla çin sitesinde araç değişiklilerine tıklayıp iç görüntülerine bakın. Benim gördüğüm kadarıyla sinyal kolları yok araçta. Zaten çok öncesinden söylenmişti model 3 gibi olacak diye
-
İzlediğim bir youtube kanalında da sinyal kolunun durduğunu söylediler
Sinyal kolu mevcut.
-
Haklısın sanırım hocam. ben çin sitesinde direksiyonu sağ tarafından vites kolu olmadan görünce diğer taraftaki sinyal kolunun da otomatik olarak kaldırıldığını düşündüm. Avusturalya sitesinde direksiyon terste olduğu için sinyal kolu gözüküyor
-
Arkası Prius gibi olmuş yavvv. Hiç hazetmem Toyotadn. Ön kaput LED barını da hiiiç sevmiyorum çok çin işi duruyor (Golfte de beğenmiyorum).
İçine ambians ışıkları ve arka ekran güzel olmuş (Her ikisi de bana olsa da olur olmasa da)
Sürücü ekranı gene koymamışlar.
Bataryada da ciddi bir iyileştirme yok.
Bakalım görünce daha çok beğeniriz muhtemelen ama; ilk görüşte pek aşık etmedi beni kendine.
Yalnız tanıtım videosunda, arka koltukları yatırırken iç ekranda şömine videosu var. Tövbe tövbe neler ima ediyor bunlar
FB videosu burada izlenebiliyor mu ?
https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 10 Ocak 2025; 13:34:26 >
-
Bu güncelleme ile 2025 yılı teslanın en kötü yılı olacaktır...
En çok satan model y ama en az önem gösterilen
Kaç sene sonra yeni arabaya geçeceksin menzil ve şarj hızı aynı kalacak hemde bu çin istilasında...
Ben hiç sevinmedim bu duruma
Dostum menzil ve şarj hızı konusunda büyük hayalkırıklığı yaşadım
490km
Şu anki bataryaların sınırı bu zaten. Katı hal bataryalar çıkıncaya kadar mevcut teknoloji üzerine koyamıyorlar. Batarya büyürse bu sefer ağırlık artıyor, menziller fazla değişmiyor. Şu an bu menzillerin üzerinde hiçbir elektrikli araç yok çok para verip Mercedes G alsanız Model Y SR kadar menzili var. Parayla da ilgisi yok teknoloji izin vermiyor. Çin’de tek tük yarı katı hal bataryalı araçlar tanıtılmaya başladı ama seri üretime geçmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arka tasarımı çok beğendim. Öne alışması biraz zor ama zamanla yollarda gördükçe alışırız sanırım. Şuan için citroen farlarına benzetiyorum can sıkıyor :)
Yeni jantlara bayıldım (bu jantı mevcut kasada da getirmesi lazımdı), ses yalıtımı ve havalandırmalı koltuklar 2026 planım için alma sebebi. İlk etapta daha öncede söylediğimde burada arkadaşlar kızmıştı ama LR ve P gelir, sonra SR gelir ve tahmini o da 2026'yı bulur.
-
Sabah Model Y aracımı sattım bende, siparişlerin açılmasını bekleyeceğim. Aracı beğendim, özellikle donanımsal olarak bence güzel geliştirmeler olmuş. Keşke pili de birazcık iyileştirselerdi. SR da +100KM cok güzel olurdu.
-
2.5kw pil artışı ile 35km menzil artmaz. 10-15km den fazla artış olmaz.
-
Araç güzel eksikleri giderilmiş.
Türkiye pazarı için vergiye göre araç- fiyat regülasyonu yaparlar mı soru işareti.
Eskisine göre 1.500 dolar civarı fiyat farkı olduğu söyleniyor.
Eğer Türkiye pazarı için bir regülasyon olursa togg ve byd'nin kimse yüzüne bakmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X