Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1873. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ukarinca , delicoder , delicoder
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (11 Mobil) - 13 Masaüstü12 Mobil1 iOS
5 sn
38.659
Cevap
1.004
Favori
2.524.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 18711872187318741875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne bu?

• avkatbey A kullanıcısına yanıt

Link atarsan aydınlanalım biz de :) Bir de böyle aksesuarlar varsa öncesinde almamızın iyi olacağı paylaşırsanız süper olur.

Herkes için geçerli bu.

• Direksiyon ağırlığı; otopilot aktifken direksiyona dokunma zorunluluğunu kaldırıyor...

• vs-fb kullanıcısına yanıt

sürtünme katsayısıda azaltılmış, belki termal yönetim sisteminide iyileşme olmuştur. motorları değişmemiş, onu yazdılar.

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

Onu yazılımla engellediler diye duymuştum, aktif kullanabiliyor musunuz?

• the_kid1 T kullanıcısına yanıt

Kamera kapalı şekilde evet; bir sorun yaşamadım.

Bazen uyarı veriyor ama genelde çok uzun süre aktif kalıyor.

Son 2 güncelleme ile denemedim ama yanıltmış olmak istemem...

• burki_rock kullanıcısına yanıt

benzer şeyleri düşünüyorum ben de

• monolithic M kullanıcısına yanıt

Benim tek korkum yenilenince eski modeller ile ilgili güncelleme vs. rafa kalkar mı?

Mevcut SR'ler HW4 geldiğinden Juniper ile aynı güncellemeleri alır. LR'lerde HW3 olduğundan ilk elenen LR'ler olur diye tahmin ediyorum.

• Yeni kasanın önü çinli pyd myd gibi olmuş rezalet ama arkası baya iyi mercolar gibi 👍🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt
    O menziller şehiriçi zaten, o da şehir içinde sürtünme katsayısının bir etkisi çok olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alister Vale kullanıcısına yanıt
    Mahsuru yoksa aracınızın modeli neydi ve kaça sattınız. Bende de performans var. Satıp juniper almayı düşünüyorum. O yüzden sordum açıklamanızda sıkıntı olmazsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni kasa Tesla herkese hayırlı olsun! Benim için karar verilmiştir, artık yeni kasa için sipariş vermeyi bekliyorum. ÖTV konusunda da mutlaka bir önlem alınacağını düşünüyorum. Tesla’nın hâlihazırda 40.000 TL zam yapma alanı var; bu alanı kullanıp mevcut dilimde kalabilir. Ancak fiyatlar 2.500.000 TL’yi geçerse yolu açık olsun. Şu an etrafımda en az 5 kişi bu aracı almayı bekliyor. Herkes benimle aynı fikirde: Fiyatlar için bir yöntem bulunursa Türkiye’de her 10 arabadan biri Tesla olur. Eski kasa da tercih edilebilir çünkü menzil değişmedi, ama benim için yeni kasa artık tamam. Herkese hayırlı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wind. -- 10 Ocak 2025; 16:4:22 >
  • Wind. kullanıcısına yanıt
    Eski kasa sanki 2010 model gibi kaldı.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Abartmayın ya :))

Bir far değişikliği var o kadar tasarımda.

Hocam içerde direksyondan ambiansa bambaşka araç tabi nasıl baktığınıza bağlı arka koltuklar vs girmiyorum bile .

Bu kadar eskisi "2010'dan kalma gibi" bir yorumu abartı buldum.

Tabii ki değişiklikler var. Grupta biz markayı da sevdiğimiz için daha sıcak karşılıyoruz ama grup dışı yorumlarda "ne değişmiş ya" yorumu daha hakim. :)

Makyaj bu adı üstünde, sıfırdan yeni bir kasa değil ve yeterli de bir makyaj bence.

Banada yeterli geldi bu makyaj model 3 bukadar makyajlanmadı..

Kesinlikle.

Ben yine de ülke gündemine güvenmiyorum. Mevcut kasadan ilerleyeceğim büyük ihtimalle.

Bakalım nasip. O kadar süre beklersem 2020 model aracım daha da yaşlanacak ve zararım daha büyük olacak.

T10F de gelince ülkede hızlanan elektrikli dönüşümü iyice zirve yapacak diye düşünüyorum.

Bir Norveç olmayız ama bu seneki oranın X2 olacağını düşünüyorum. Bu da içten yanmalıları etkiler.

Tabi ÖTV %10 durumunu değiştirmezlerse ki en büyük korkum bu. Yoksa geçen cumartesi test dahi yapmadan veriyordum siparişi.

Şu geri ödemesiz 50 bin olayı bnei çok geriyor olası fiyat ve matrah değişikliği sebebiyle.

• İsmail2190 İ kullanıcısına yanıt

SR 2.060 dan gitti

• 
Sayfa: önceki 18711872187318741875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.