Arkadaşlar arıza mı bilmiyorum fakat şuan teslanın içerisindeki hattım çekmiyor. sadece SOS yazıyor. Bu bir arıza mı yoksa açıp kapatabileceğim bir yer var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi? |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1895. sayfa)
-
-
Her zaman öyledir zaten bir şey alırken şu alınır mı bu alınır mı diyenler . Ben otomotiv yedek parçacıyım :) . Banada arkadaşlarım diyor aynı şeyleri. ama şarj sıkıntım yok. iş yerimde ve otoparkımızda şarj üniteleri mevcut. Kaç kw veriyor ne yapıyor şu an için bilmiyorum araştırmadım ama şarj sıkıntımın olacağını uzun yol dışında düşünmüyorum. Bir çok araçtada ne sıkıntılar var aşağı yukarı biliniyor. Mesela Egea 1.4 yağ yakıyor, psa belli modellerde volan göbeği çatlaması, amörtisör patlaması, Dsglerdeki sıkıntılar vs vs.
Yukarda yazan i30 almış mesela. Hyundaki gibi japon kore araçları dayanıklıdır. Sıkıntı çıkartmaz genel anlamda. Ford da keza öyle. Bakım masrafları uygundu 2023ten önce. Şu an kafadan 10k gidiyor. Yetkili servise götürsen daha da fazlası gidiyor . Araç zaten az yakıyor.
o fiyatlara eminim bir tık üstünüde alabiliyorsunuzdur ancak insanlar şunu anlamıyor , aynı paraya veya bir tık fazlasına daha fazla donanımsal olarak güzel araca binilebilir. Şu an tesla bana göre öyle. Ben aynı fiyatlarda benzinli veya dizel araç alsam aynı donanımda araç yok. aynı donanım direkt olarak SR ile kıyaslarsak 2.eller daha 2mden başlıyor. onlarda belki markasal takıntılardan dolayı alınmayabilir.
bence bana göre şu an en güzel araçlardan 1.si Tesla geliyor donanım olarak ve stabil düzeyde kullanım anlamında. Togg çok araştırdım ev3te baktım ama genel olarak donanıma bakıyorum ve stabiliteye bakıyorum. Toggda bu yok. Keşke olsa. Ekran kapanmalar şarj almamalar. sıfır araçta bu sıkıntılarla uğraşmak istemiyorum açıkçası.
-
Telefonun çekemiyeceği kapalı bir yerde değilseniz direksiyondaki 2 tuşa aynı anda basılı tutarak reset atın.Düzelmezse servise yazın.
-
EV3-EV6 da ben baktım, EV3 alınmaz, EV6'da yazılımsal anlamda geride.
Tesla sipariş etmemdeki bir numaralı neden de sizin dediğiniz gibi. İçten yanmalı hiçbir araçta bu özellikler yok.
Ben biraz değişiklik de istiyorum geçiş yapacaksam.
Skoda Kamiq var mesela bende, şu an satmaya çalıştığım aracım. İçten yanmalı herhangi bir araca geçmem daha üstün özellik sunan mümkün değil. 2.5m civarı hele tesla gibi togg gibi dolu dolu olsun dersek.
Neyse herkes uyanmasın bu duruma, biraz bu çizgide kalması da iyi bence.
-
teşekkür ederim.
-
Valla bende Yeni model bekliyorum. Tesla 2 gündür arıyor :D :D Hâla yeni model için bir bilgi yok diyorlar ama biraz bekleyeceğim. En azından yeni model teslimatları ile alakalı bilgi gelir araç 2026da teslim derlerse + şuanki Model Y indirim verirlerse direkt Model y alacağım. Ama Haziran teslim falan derlerse 2-3 ay beklerim yeni kasa Y SR alırım diye düşnüüyorum.
hayırlı olsun sizin içinde. darısı başımıza :)
-
20 güne VIN gelir bizim hocam :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlısı inşallah ya :)
Vın sonrası 10 günde de araç geliyor zaten.
-
10 Aralık siparişimiz için bugün VIN atandı ve üç hafta sonraya kesin teslimat tarihi verildi.
-
Hayırlı uğurlu olsun, şimdi sırada kim vardı? :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, darısı başımıza 🥹
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim şafak daha karanlık 12 Ocak sipariş 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıraya gireyim o zaman. 5 Ocak sipariş
-
9 aralık vın geldi 8 şubat teslim. darısı tüm bekleyenlere inşallah kısa zamanda.
-
Aralık 28 de aldım vın atanmadı hala sanırım ocak sonu gibi atanıp şubat sonu teslim olucak
-
28 aralık için çok erken
-
9 Ocak benimde en iyi ihtimalle şubat sonu teslim ama martın ilk haftasına sarkabilir.
Ben de dün sipariş vererek sıraya geçtim hepimiz şimdiden herkese hayırlı olsun. Paranın kalanını ne zaman isteyecekler bizden bu konuda net bir bilgi var mı? Fiyat sabitleme teklifi yapmıyorlar artık diyen birileri olmuştu forumda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yasa gereği fiyat sabitleme kalktı. Teslimata 1 hafta kala bakiye kapatmanız isteniyor.
Bana fiyat değişikliği ve ötv değişikliği beklenmediği söylendi temsilci tarafından. Umarım söylendiği gibi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X