Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1897. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
37.978
Cevap
980
Favori
2.483.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18951896189718981899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç hesap kitaba gerek yok. 8 yıl 160 bin km garantisi var. Bir süre sonra bakmıyorsunuz bile bunlara. Yolda kalmayın yeter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TOGG sipariş açılmış. Akıllı Destek paketi diye bir paket eklenmiş. Seçilirse %10 ÖTV dilimini geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabio07

TOGG sipariş açılmış. Akıllı Destek paketi diye bir paket eklenmiş. Seçilirse %10 ÖTV dilimini geçiyor.

Fiyatlarda bunun dışında bir değişiklik yok. Tesla için iyi haber. Geriye ÖTV oranı kaldı.

• Arkadaşlar, ben aslında evden şarj süreci için araştırma yapıyordum. Pil sağlık seviyesini ölçmek gibi bir amacım yoktu. Şarj sürelerine bakarken bir arkadaş %20-%80 arası neden tercih ettiğimi sormuştu, ona cevap vermek için yazdım. Evde şarj sürecinde ne kadar süreyle şarjda tutmak gerektiğini öğrenmek istiyorum.

Planım, otomatik devre kesicilerle bağlantı yapmak ve hatta gerilimi tamamen kesmek için şarjın masala 5 saat sonra durmasını sağlamak. Bu yüzden optimum şarj seviyelerini öğrenmeye çalışıyorum. Aracın şarjı kestiğini biliyorum ben kablodaki enerjiyi komple kesmek için dedim. saplantı işte :)

• Wind. kullanıcısına yanıt

Bu kadar derin düşünmeyin.

Arabayı şarja taktığınızda sizin belirlediğiniz limite (%100, %80 neyse) çıkmak için gerekecek süreyi yazar zaten. O sürenin sonunda devre kesicinizi ayarlarsınız.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Edindiğim bilgiler benim için yeterli zaten sağ olun ilginiz için..

• Oh çok şükür TOGG zamlanmadı, yani cüzi bir değişiklik olmuş 7 bin TL kadar.

Buna zam vs. gelseydi uçardı.

Görünen o ki benim tahmin ettiğim gibi bankalarla bu sefer finansmanı çözemediler, max 500.000 TL olmuş sıfır faiz.

Neyse biz Teslamızı beklemeye devam hahah

• fabio07 F kullanıcısına yanıt
    Adas sistemleri ekstra satacaklar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

aynen. baktığım araç max full paket 1923 tl idi sanırım ya da 1893tl tam hatırlamıyorum. Adas ekleyince 2400lere çıkıyor :D Araç fiyatını yükseltemeyince vergiden dolayı yükseltim yapıyorlar. inşallah teslada arttırmazlar oranlarıda

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

Adas sonradan uygulamadan alınabiliyor mu öyleyse direk alınıp sonradan alınsa aslında fiyat artışı olmaz herhalde diye bilimiyiz.

Teslada gibi olursa dediğiniz doğru ama Toggda bilemiyorum yaparlar mı. Amaç belkide araç satışıyla birlikte vergiyi arttırıp kasayı doldurmak olabilir

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

TOGG alanlar %10 luk dilimde kalmak için 3 paketin birisinden vaz geçecekler artık.

• Vazgeçme durumu yok beyler, Togg'da Tesla gibi sonradan alınabilir yapmış.

Donanımsal olmayan her şey sonradan alınabiliyor.

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Bir nevi zam yapmış oldular. 1923 TL ye sattıkları özelliği artık ücretli satıyorlar. Kredi miktarı da düşmüş. Oda aynı şekilde araç maliyetini azaltır. Dolaylı zam yapmış, direk zam yapmak yerine. Bu demek oluyor gibi, %10 matrah değişmeyecek. Togg zam yapmayacak.
    Şimdi artık top Tesla da. Yeni model.gelene kadar zam olmaz. Sonrası Elon amcanın iyiliğine kalmış.

Ben Tesla için de tahminimi söyleyeyim, Temmuz gibi buraya gelmeye başlayacak ve Haziran'da matrah güncellenecek. O dönemde Yeni Tesla gelir.

O zaman hem asgari ücrete zam, hem de vergilerde yeni artışlar olacak. Faiz indirileceği için buradan o dengeyi koruyacaklardır.

Ben bunu Togg seven arkadaşlara dediğimde inanmadılar. 800'den 500'e sıfır faiz inmesi net zam. Hatta 150-200 k civarı bir zama tekabül eder şu anki oranlarla.

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Temmuz çok zor hocam. Normali bile Mayıs teslim Avrupa'da. Bizim araçlar en erken Ağustos. 2-3 ay sıra olmadan gelmez. İlk SR siparişinde nasıl sıra oldu ise. Yine öyle sıra olacaktır. Şu anki 1 aylık teslimleri kanmamak lazım.

Teslimat olmaz ama sipariş açılabilir.

Bana satış danışmanı 2026 ortası dedi SR için en iyi ihtimal işte.

Bakalım.

Bu arada Ocak satış rakamlarını acayip merak ediyorum.

• Togg diğer markaları köşeye sıkıştırmış oldu. Matrahın içine sokabilirsen getir sat diyor. Dolar anormal bir şekilde artmadığı sürece şu anki model y için şimdilik sıkıntı yok gibi. Ama juniper geldiğinde matrahta kalabilir mi onun için uğraşırlar mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunlar NMC bataryalar için yazılmış, SR de kullanılan LFP batarya bu kadar hassas değil %100-0 şarj aralığında kullanılabilir. SR alacaksanız yada kullanıyorsanız LFP bataryayı araştırın.

• the_kid1 T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 18951896189718981899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.