Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1899. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 16 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü10 Mobil
5 sn
37.971
Cevap
980
Favori
2.483.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18951896189718981899
Sayfaya Git
Git
Giriş

model y juniper'in 2025te çıkacağı sızıntılardan belliydi. tüm dünya net bir şekilde ne çıkacağını biliyordu (iç özellik olarak). bunu tahmin adında söyleseler de model 3 ile aynı iç özellikleri olan bir araçtan bahsediyorsunuz. ekonomik ölçeklendirme yapılan 2 model kendisi.

ben hangi duygularla rahatsız olduğunuzu çözemedim. aldığınız araba hemen eskidi diye mi bu yazıları yazdınız? aldığınız araca karar vermiştiniz ve ön ödemesini yapmıştınız çünkü. bilinçli bir karardı. bir anda o kararın yeni modelle birlikte hata olduğunu mu düşünüyorsunuz?

marka güvenilirliği ve devamlılığı konusunda çok başarılı bir firma (google Tesla NPC Score). araçlarındanki en basit kusurlar için bile sizleri hemen servise çağırır hiç başınız ağrımadan telafi eder.

işin diğer ilginç kısmı ise buradan size gelen yorumların bir kısmına dışkı muamelesi yapabilme hakkınız varken, size benzeri yapılınca insanların boyle bir hakkı olmadığını düşünmeniz.

her neyse konuya dönecek olursak: durumdan rahatsız mısınız? iptal edin siparişinizi. çok basit bir çözüm gibi. kimse zorla satmıyor bildiğim kadarıyla bu arabayı size.

• Merhabalar, ben de 21 Kasım’da sipariş verdiğim aracımı 5 şubat gibi teslim alacağım inşallah. Sizlere birkaç sorum olacak:
    - Tesla sitesinde aksesuar ve kablo almak için bölüm göremiyorum, ben mi bulamadım? Yoksa yok mu? Sadece servislerden mi temin edilebiliyor fiyatlarına bakmak istiyordum, piyasa mallarıyla karşılaştırmak için.
    - Şuan aksesuar konusunda belli başlı firmalar oluşmuş gibi Tesla için, fiyat fayda açısından kullanıp önerebileceğiniz markalar var mı?
    Bu konularda güncel tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Herkese yeni araçları hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın iyi haftasonları insure my tesladan fiyat almaya çalışan oldu mu 2025 model giririlemiyor sisteme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Marabna M kullanıcısına yanıt
    Nasıl aksesuarları düşünüyorsunuz. İç aksam için aksesuarlar ise yurtdışından uygun fiyatlı sipariş verirseniz, markalı alacağınız ürünlerden çok farklı değil. Ancak şarj aleti diyor iseniz tesla'dan almanız mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 18 Ocak 2025; 10:33:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juniperdan sonra daha Tesla Q çıkacak 2025 sonuna 2026 basina, çok daha ucuz modeli, o zaman fiyatlar daha da düşecek? Ayrıca içten yanmalı araçlarında su anda yüksek ÖTV nedeni ile pahalı olduklara bakmayız, onlarda bir süre sonra ekonomik olmaktan çıkacaktır. Araba yatırım aracı değildir, alın keyifle binin, yada daha uygun bı araç bakın, bende Suzuki swift var, şehiriçi için gayet yeterli

• monolithic M kullanıcısına yanıt

soru işaretinizin olduğu konularda haklısınız. ben de sizin gibi çok düşündüm. hatta ben siparişimi Asya'da satışa çıktıktan sonra verdim. Burası Türkiye. yarın ne olacağı belli değil. şuan verdiğim siparişi 1.8 milyondan alacağımın garantisi yok. kafalarına eser 1 günde yüzde 10'u 20 yaptık derler hop araçlar 2 milyon üzerine çıkar.

makyajlı kasa sr'nin haziran ayında gelmeyeceğini söyleyen var. 40lık ötv'den geleceğini söyleyen var. dövizin durumu şüpheli. bir yandan da 1.8den geleceğini söyleyen de var.

en iyi ihtimal ki şahsi fikrime göre pek olanak vermiyorum. makyajlı kasa 1.8 milyona haziranda gelecek olsa dahi aradaki 6 ay boyunca zam geldi gelecek, ötv yükseldi yükselecek stresi ile yaşamak bana göre değil. çünkü atıyorum kötü senaryo gerçekleşti, araçlar 2.5'tan geldi diyelim. o zaman, bugün 1.8e sıfır tesla alabilecek durumum var iken o gün itibariyle başka arabalara yönelmem gerekecek ve bu stresli süreci boşuna yaşamış olacağım.

ben riske girmek istemedim, siparişimi verdim. başka birinin araç için ayırdığı bütçe daha yüksektir, ben bekleyecem aradaki fark beni etkilemez der. riske girer bekler. bu kararı kendiniz düşünüp verin. burada 1.8e gelir diyen ile 2.5a gelir diyen arasında tezini savunmak için somut, objektif kanıt açısından fark yok. 1 gün içinde her şey değişebiliyor bizim ülkemizde. karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1warsangel1 -- 18 Ocak 2025; 12:14:29 >

• Makyajsız kasa siparişini geçenler için iyi haberler ve kötü haberler

İyi haberler süspansiyon, yalıtım ve uretim kalitesi artışı kısımları zaten 2024'de 3.aydan sonra üretilen araçlardada genelde uygulananlar, Yani bu konularda juniper ile pek bir fark olmayacak,

Kötü haberler sarj hızı ile ilgili bir gelişme var deniyor yeni sr pillerde menzil 15 km'de olsa artmış pil azda olsa büyümüş, artı koltuklar cidden daha iyi olmuş. Arka ekran elektrikli ön bagaj falan filan bence anlamsız.
    Gene aynı şekilde sıcak yerlerde yaşayanlar için cam tavan geliştirilmiş.

Ha en iyi haber şu beklemyenler için siz koldan vites ile alacaksınız, makyajda vites ekrana alınmış deniyor, umarım çok acil dönerler o hatadan,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 18 Ocak 2025; 12:39:28 >
  • Hocam süspansiyon ve yalıtım gibi konularda iyileştirme olduğunu duysam da juniper'deki gibi olacağını teyit edemedim. Aslında Model 3 highland'deki izolasyon ve süspansiyon iyileştirme kadar Model Y eski kasada iyileştirme var mı merak ediyorum.

• monolithic M kullanıcısına yanıt

Sizin icin onemliyse almayin eski kasayi, tuketici mahkemesine gidin eninde sonunda geri alirsiniz kaporanizi veya belki sunu yapabilirsiniz sonucda size arac geldiginde teklif yapiliyor onu almayin. Yeni kasa gelinceye kadar gelen tekliflere hayir deyin, dua edin bu sirada fiyat artmasin

• Bu arada araci almak isteyipte kredi çıkmayınca veriyorlar kaporayi, banka sizi arayınca işten ayrılmak üzereyim kredi çıkarmayın diyin yeterli diyor bazı arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 18951896189718981899
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.