Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1928. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.991
Cevap
1.012
Favori
2.547.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 19261927192819291930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aaaa ne saçmalık...bunu bilmiyordum..Hayal kırıklığı oldu bende

Daha çıkmamış arabanın güncellemesi de komik olmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 30 Ocak 2025; 10:17:20 >
  • DisCoVeRY06 kullanıcısına yanıt

Üçlü olmadan 3x2,5 Öznur Kablo'nun filan hazır satılan uzatma kabloları var. Ben 25 mt lik aldım. Yazlıkta ikinci kattan sarkıtarak kullanıyorum. Hatta 20 mt de kurtarırmış çünkü aracın şarj aletinin kablosu da 5 mt. Normal topraklı ev tipi prizden 2 kW - 3 kW arasında çekiyor.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Şöyle bir şey merak ediyorum.

Balkon yanına değil de karşıya bıraksam mesela aracımı. Kablonun üzerinden araç geçtiğinde zarar görür mü?

Yoksa sağlam mı bu kablolar.

• burki_rock kullanıcısına yanıt

Denemedim hocam, hep balkon altına denk getirerek şarj ediyorum. Gördüklerim yoldan geçirenler var sağda solda ama benim içime sinmiyor üzerinden araç geçmesi.

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt

Bluetooth benzeri bir yakın tanıma donanıma var bu modellerde.O yüzden bizde çalışmaz.Ama iphone larda zaten kestirmelerle yapılıyor

Sakın ha kablo ezilmesi, gerilmesi veya aşırı bükülmesi ile izolasyon malzemesi içten zarar görürü, kısa devre ve yangın riski var. Ayakla bile basılmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayesque

O değişiklik listesindeki bazı maddeler şu anda satıştaki Model Y'de zaten var.

Hepsi yenilik değil. Mesela monoblok şase için 70 parça tek parçaya indi deniyor, bu zaten satıştaki Model Y'de olan bir şey. Çok gaza gelmeyin bence.

K.

Katılıyorum. Bazı geliştirmeler özellikle mevcut SR modelleri için yapıldı. HW4 trim iyileştirme çalışması, şasi güncellemesi vs. Tesla Juniperi, 2021 model y ile karşılaştırıyor pazarlarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 30 Ocak 2025; 12:6:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün Tesladan e-tebligat aktivasyonunu e-devlet üzerinden yapmamı isteyen bir eposta aldım, ÖTV beyanı için gerekliymiş. Bu artık nihai fiyat belli anlamına geliyor sanırım. VIN ataması 21 Ocaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt

Valla bende şimdi daha maili gördüm ve güncelleme yaptım.

Bende VIN yok daha ama bir şeyler geliyor o belli. :)

• Bana da geldi herkese attılar sanırım, bizim araçlar geliyor diye değil herhalde 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n.emre kullanıcısına yanıt

Sizin belli mi vın, teslim tarihi vs.? :)

• bu tesla işi iphone kültürü gibi bir şey olma yolunda ilerliyor.
    her sene araç çıkarsalar her sene yenilemek için sırada kuyruk olanlar olur. halbuki güncel model y on numara araç.

ha juniper için beklersin nasıl beklersin, hiç tesla almamışındır almışken yenisi alayım dersin. bu kadar basit.
    tabii bütçe meselesi de var. parası olan adama koymaz gider yeniler o çok ayrı bir konu.

Hayır hocam hiç gelişme yok bende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n.emre kullanıcısına yanıt

Bende de aynı durum var.

Ama bu istek geldiğine göre fiyat çalışması yapılıyor olabilir.

• Arkadaşlar merhaba, bende mevcut 2018 model aracımı satıp model y almak istiyorum, daha önceden sorulmuştur ama göremedim, mevcut model y almalı mıyım yoksa yeni kasa da %10luk dilime girecek versiyon gelir mi ?

Ayrıca bir kaç gündür inceleme videoları izliyorum, bazı videolarda ve yorumlarda çok trim sesi, yağmur suyu problemi, 100km/s üstü hızlarda aşırı rüzgar sesi gibi yorumlar gördüm, bu araç çıktığı günden beri bu sorunlar devam ediyor mu yoksa artık 2025 modellerde bu sorunlar daha aza indi mi ?

Aynen bana da gelmiş, hallettim az önce.

Benim sipariş tarihim 29 Aralık'tı ama anladığım kadarıyla benden birkaç gün önce ve sonra sipariş verenlere de teslimat tarihleri aynı olmasa da kesin fiyat teklifleri yarın topluca geliyor.

• cocainer kullanıcısına yanıt

Yeni kasanın %10'a girip girmeyeceği ve Türkiye'ye geliş tarihi beklenti ve tahminlerden öteye gitmiyor. Riski sizin göze almanız gerekiyor.

Tesla yıldan yıla değil neredeyse farklı teslimat tarihlerinde bile güncellemelerle gelebilen bir araç. Diğer firmalardan farklı olarak sürekli güncellemeyle kronik sıkıntıları düzeltmeye çalışıyorlar.

• Düşünsenize sipariş verdiniz ve arabanız bu şekilde bulunduğunuz yere geliyor

instagram
    Webtekno on Instagram: "Tesla araçları fabrikadan otonom olarak çıkıyor."
    https://www.instagram.com/reel/DFcoEXMutjq/?igsh=MWN6d3A1M3c4aDQ5eA==

• cocainer kullanıcısına yanıt
    Bu yorumları kim ne maksatla yapıyor bilemiyorum. Ancak 1,5 yıl ve 41.000 km performans kullanıcısı olarak diyebilirim ki, 200 ün üzerine çıktığım zamanlarda bile normalin üzerinde rüzgar sesi olmadı. Normalin dışında olması gerekenden fazla bir terim sesi oluşmadı, hatta gayet sessiz bir araç. Yağmur suyu problemi nedir bilmiyorum ama böyle bir şey yaşamadım. Aracın kullanımı ile ilgili hiçbir sorun olmadı. Sorun kişiye göre değişir diyorsanız bir şey diyemem. Ama sorun her zaman sorundur. Diğeri zevktir, tercihtir. Yani tabii ki araç bir Mercedes S serisi araba değil

• quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Arkadaşlar merhaba, bende mevcut 2018 model aracımı satıp model y almak istiyorum, daha önceden sorulmuştur ama göremedim, mevcut model y almalı mıyım yoksa yeni kasa da %10luk dilime girecek versiyon gelir mi ?

Ayrıca bir kaç gündür inceleme videoları izliyorum, bazı videolarda ve yorumlarda çok trim sesi, yağmur suyu problemi, 100km/s üstü hızlarda aşırı rüzgar sesi gibi yorumlar gördüm, bu araç çıktığı günden beri bu sorunlar devam ediyor mu yoksa artık 2025 modellerde bu sorunlar daha aza indi mi ?
    Telegram grubunda da paylaştım. JP Morgan sene sonu dolar kurunu revize etti 45.50 TL olarak. Mehmet Şimşek de açıklama yaptı KKM bu yıl sonlandırılacak diye. Juniper bugün gelse %10 dilimle belki gelebilir. Ama sene ortası ve sene sonu %10 ile gelmesi mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 19261927192819291930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.