Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1984. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: vires
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.896
Cevap
1.020
Favori
2.594.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak GOKCE dEj7M B kullanıcısına yanıt

İnsure my Tesladan az önce teklif aldım.Kasko için 3 paket sundu basit olan 42 bin orta olan 46 bin premium olan 51 bin çıktı.Diğerleri arasında elektirikli araba için en uygununu 28 binle axa sigorta verdi.Hasarsızlık inirimim yok.

• burki_rock kullanıcısına yanıt

kalibrasyon sırasında ve öncesinde çıkabiliyor. ek olarak ilk açılışta bu uyarılar çıkıyor ve sonrasında kayboluyorsa bu durum normal.

• Liveboy34 kullanıcısına yanıt

Benim araba da 22 yaşındaki oğlum adına. Hasarsızlık indirimi yok. İlk ara ve genç olunca bizim de bayağı yüksek çıkmıştı. Kasım ayında en ful kasko (sınırsız İMM vs) yalan olmasın 53-55 falan birşey ödedik.

• the_kid1 T kullanıcısına yanıt
    Ebet yazdıktan 3-4 dk sonra farkettim bunu, teşekkürler bilgilendirme için. ☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Plaka ortası hangi harfler geldi? :) Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Sende kavuştun  

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Benimde üstüme ilk kayıtlı araç hasarsızlık yok Ak sigorta full kasko 34 bin tl

Sınırsız imm bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 18 Şubat 2025; 17:52:2 >
  • Murat Lahur M kullanıcısına yanıt

Ben şu anda fonri akıllı priz kullanıyorum. Onda anlık olarak akımı, çekilen gücü, voltajı ve günlük, aylık KW cinsinden veriyor.

Bu cihazları kullanıp istenilen anda anlık tüketimi görebilrsiniz. İnternet üzerindende hatta giden elektriği kontrol edip istenirse elektriği uzaktan kesebiliyor. Evde 8 tane bu prizden kullanıyorum. Tavsiye ederim. (REKLAM DEĞİLDİR :) )

Ayrıca aliexpress'ten wifi sigorta ve devre kesici aldım ama daha kurmadım.

Bu cihazlarda söylediğin gibi bazılarında amperi ayarlayıp o amperi geçtiğinde elektriği kesebilir ama sınırlamaz.

Ama bu cihazlardada anlık tüketimi amper, kw vs cinsinden görülebiliyor.

aliexpress.
    Tuya WiFi akıllı devre kesici MCB 1P + N 63A zamanlayıcı güç enerji kWh gerilim akım ölçer koruyucu ses uzaktan kumanda anahtarı - AliExpress 13
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006046544996.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.16.3e273d12vTUqWz&gatewayAdapt=glo2tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertshop -- 18 Şubat 2025; 18:56:20 >

• the_kid1 T kullanıcısına yanıt

ben de son SR lar 7 hoparlör diye okumuştum. Yarın teslim alınca sayar söylerim :)

Özel plaka almıştım pazartesi 10gibi belli olmuştu uygulamada. Siz de teslim almışsınızdır güle güle kullanını

• Burak GOKCE dEj7M B kullanıcısına yanıt
    Ben ayrıca allianzdan yaptırdım 24 bin tl civarı hasarsızlık inidirimleri vs dahil. Diğerleri minimum 30 binlerden başlıyordu

• yorukb Y kullanıcısına yanıt

Ben sigortam.net üzerinden yaptım, Allianz, %20 sürücü indirimi kullandım ( sigorta sadece siz veya 1 aile bireyi kullanırken aracı aktif), kiralık araç teminatını çıkardım poliçeden, Orjinal cam + orjinal yedek parça, Sadece yetkili servis, genişletilmiş kasko (şarj cihazı vs dahil) + sigortam.net %10 EV kampanyası. Total 18512 lira. Kasko devri yok, hasarsızlık indirimi yok, üstüme üçüncü araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Lahur -- 18 Şubat 2025; 19:48:2 >

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok sevindim yeni aracınızı teslim aldığınıza! :-)

• korayesque kullanıcısına yanıt
    Biraz meşgul sanırım. :)

• Ben aracı 1 haftadır kullanıyorum şimdiden otopilot 4 ceza verdi 1 ceza daha yersem 1 hafta kullanım dışı kalacak otopilot 😁 telefonla felan oynarsanız direk ceza yazıyor bilginiz olsun. 2 Tane araç aldık biri Hankook lastiklerle diğeri Continental lastiklerle geldi tamamen şansınıza kalmış siyah renk almıştık ikisini de, birinin bagaj kapağının sol kısmından ses geliyor servise götürcem diğerinde bi sorun yok şimdilik. Herkese hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

• spentime kullanıcısına yanıt
    AGZ geldi 😂 Allah razı olsun, hepimiz için kazasız belasız, güzel günlerde kullan ak nasip olsun inşallah.

• Murat Lahur M kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm ve benim saydığım 11 hoparlör vardı araçta 🤔 10+1 gibi, normalde nerede olduğunu gösteren bir doküman olsa daha iyi anlaşılır aslında

• korayesque kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Herkesin gönlüne göre olsun inşallah 🙏🏻 ☺️

• edanis E kullanıcısına yanıt
    Ya yol geldik, telefondan şarj uygulamaları ve Tesla uygulaması hariç bir şey bakamadım. Şimdi dönüyorum herkese 😂

• yorukb Y kullanıcısına yanıt
    Aldım bugün evet. Sizin de hayırlı olsun inşallah 🙏🏻

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız mutlu günlerde kullanın inşallah

• 
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.