Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2023. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (7 Mobil) - 17 Masaüstü7 Mobil
5 sn
40.692
Cevap
1.044
Favori
2.643.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapı kredi 300k sanırım kisaca pek bir şey yok o konuda,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakifbank zes e sarj tesla ve trugo'ya yüzde 20 indirim veriyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Mart 2025; 15:47:22 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün tuzla servis randevum vardı, 11.15 civarlarında servise verdiğim araç 13.30 gibi teslim edildi. İşlemlerin hepsi garantiden yapıldı.

Araca mobil konnektör ve mavi adaptör aldım ayrıca kol dayama ve orta konsol seperatörleri de mevcuttu onu da aldım. Almak isteyen arkadaşların bilgisine sunarım.

• Yaz geliyor TEMUdan şu tavan perdesini alayım diyorum.

Alıp kullanan var mı? Öneriliyor mu unlar

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Hocam bence bir perdesiz deneyin ihtiyaç olursa alın, ben Antalya'da dahi perde ile kullanan görmedim,

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Arkadaşa katılıyorum, birde forumlarda okuduğum kadarı ile araçlar online olduğu için 10dk önceden klima çalıştırıyormuşlar

Ben bütün yaz kullandım. Bence mutlaka olmalı. Amazon dan almıştım. (h) şeklinde plastikleri cam tavan ile döşeme arasına sıkıştırıyorsunuz sonra perdeyi plastiğin içine sabitliyorsunuz. Benim ki 2 perdenin birleşme yerinde malesef 1cm kadar üst üste geldi ama rahatsız etmedi.

Ölçmedim ama en az 5 derece fark ediyor ki benim koltuklar beyaz.

Ben varım, perdesiz zor :) Beynini yakıyor adamın, perde takınca rahatlıyor insan. Bence siz perdeli bir deneyin😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 6 Mart 2025; 22:11:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Valla ağustosta bir denemiştim hiç ahatsız etmemişti, bakalım yaz gelsin deneyip net görürüz. Bayaa seçenek var,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Mart 2025; 22:16:44 >
    Basit bir perde yeterli oluyor, iç sıcaklığı kesesinden çok direk kafanıza gelen güneş ışınlarını engelliyor, yoksa kafa yanıyor gerçeten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tavandan ziyade ön cam arabanın içini kavuruyor. Ön cama film yaptırdıktan sonra klimanın çalıştığını hissettim. İstanbul’da kullanıyorum ağırlıklı olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

İkinci el bir togg satmayı denedinizmi çürük yumurta satmak daha kolay maalesef. Togg un daha gideceği çok yol var boşuna yormayın kendinizi.

Tampa FL gibi yılın 12 ayı kavurucu yaz sıcaklıkları olabilen bir yerde perdesiz kullanıyorum. Olay cam tavanda değil; ön camda. Ön cama kesinlikle film yaptırmak lazım. Filmli arabadan filmsiz arabaya geçince dağlık soğuk arazide bile rahatsız oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 7 Mart 2025; 5:54:18 >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Çok defa yazıldı ama rica etsem yazar mısın hangi marka model film kaplattınız ön cama?

• Burak GOKCE dEj7M B kullanıcısına yanıt

Her seferinde %100 yapmanın pek sakıncası yok ama her gün %100 yapmayın, yapılan bir araştırmada LFP batarya için farklı şarj senaryolarını karşılaştırıyorlar ve en kötü senaryo sürekli %75-100 şarj etmek. Ancak şu da var, en kötü senaryoda bile bataryanın kaybedeceği kapasite o kadar düşük ki, hiç kafa yormak istemiyorum diyen de büyük bir kayıp yaşamaz.

Size bir sır vereyim kimseye söylemeyin 1200 e bile satamazsınız. Size 1450 e geldiği bilinen aracı kimse 1700 e almaz emin olun.O kampanya hep olmalı olacak yoksa satamaz zaten togg.Juniper bizim ülkeye yüzde 10 dan gelirse 1.6 1.7 ye hemen satarsınız temizse aracınızı.Ama üzülerek söyleyim juniper bize öyle ucuz gelmez.Model q diye ucuz bir öodelmgelir bize muhtemelen.

• Kovid60 K kullanıcısına yanıt
    O sırrı kendinize saklayın. 🫢😁

800 bin sıfır faiz ile 1923 e aldığın aracın maliyeti 1450 değil 1600 olur.

• Bu sabah benim arabada internet sorunu oldu.

Kesinlikle LTE internete bağlanamadı. Reset attım, düzelmedi. Arada wi fi a bağlandım. Wifi kapatıp tekrar LTE ye bağlandım. Sadece spotify da bir şarkı çaldı, sonra yine network error yazdı. Bir daha da asla kendi internetine bağlanamadı.

Şu son güncelleme mi soruna neden oldu anlayamadım. Dün bir türlü tamamlanmadı. Twitter da baktım dün bir sürü kişi o güncellemeyi indirmede sorun yaşamış. Bende hala %89da indirme bekliyor

İnşallah akşama düzelmiş olur.

• 
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.