< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2024. sayfa)

-
-
Yanlış bilgi verip üstüne bir de ahkam kesmene ayar oldum. 1600 e mal olan aracı 1450 ye mal oldu diye sallıyorsun. Aracın sana olan maliyetinden bir habersin. Mevduattan gelen parayı ellemiyor olman bir şey değiştirmiyor. Paranın zaman değeri diye bir kavram var Ekonomi 101.
1600 küsür e mal ettiğin arabayı koy sat bakalım satabiliyor musun 500 küsür tane ilan var aynı fiyatlarda hepsi aylardır duruyor.
-
Eet en azından zart zurt hata vermiyor, evden çıkarken acaba bugün arabam çalışacak mı diye düşünmüyorsun, uzun yolda ailenle yollarda kalıp rezil olmuyorsun, adam gibi servisi var, yazılımı elindeki telefondan bile iyi, ekranları kararmıyor, yarım yamalak piyasaya çıkmış ve insanları denek olarak kullanan bir araç değil vs vs daha uzar gider.
Kısaca 200k daha fazla verip paramızla rezil olmamayı tercih ettik biz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 7 Mart 2025; 9:48:5 > -
Yazdıklarınız ilk çıkan 2023 modellerde kaldı. sarı sitede 500 tane ilan varken bunlardan 350tanesi 2023 model. 150 tanesi 2024 model ve 2. Elleri rağbet görüyor.
2 sene önce yaşanan olayları güncel olay gibi lanse ediyorsunuz. aracı kasım ayında aldım sıfır sorun ile kullanıyoruz.
Bu arada hediye edilen 3.100 kw elektriğide maliyet hesabına eklemiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sabah henüz güncelleme yapmamışken işe gelirken benim de internet yoktu. İş yerine geldim, bu sefer kendi internetinden güncelleme yaptı. Anlık bir bağlantı sorunu olmuş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrestinpeacex -- 7 Mart 2025; 10:3:7 > -
Tesladan aradılar %40 ile JUNİPER LR paket olarak gelicekmiş.
Ön talep topluyorlar
Eski P sahibi olduğum için arandım
Talepte oluşturmuştum sayfadan.
%40 ile
Tahmini fiyat 2.7 milyon tl
Tesla bekleyenlere duyurulur.
%40'ı Tesla mı paylaştı? Eğer öyleyse büyük ihtimalle SR gelmeyecek gibi görünüyor. Bu sayede üst dilime çıkarak fiyatlandırmada rahatlık sağlamış olup hem de yeni kasayı menzili daha fazla diye 2.5+ milyondan pazarlayabilirler.
-
Togg milli gururumuz öyle kalacak.Ama kamu kurumları polis asker gibi alanlarda ilk olarak yayılması lazımdı zamanla piyasada uygun fiyattan yer bulabilirdi. İlk partilerde tüm marka ve modellerde sorunlar olur ama bu düzelse bile markanın üzerine yapışır.Şu an arkadaş Togg unu sarı sayfaya koydu teklifleri duysanız utanırsınız yada sinirinizden çıldırırsınız.Her aldığınız aracın piyasada satılabilir bir yeri olmalı Togg maalesef yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rwd mi awd mi ?
SR kesin olarak gelmeyecek beyler.
Hocam AWD'nin 160kw ile gelmesi mümkün mü? 160kw ile gelmiyorsa da %40'lık bir dilim yok zaten.
-
Gücü 160 ile kısıtlayıp lr rwd olursa yüzde 40 a girer yoksa yoksa yüzde 60 ile gelir . Awd ise 2.7 imkanı yok yüzde 60 ÖTV ile en iyi ihtimal 3.2-3.5 arası .
Durum bu. Bir de fabrika kapalıyken 1.6m satan çakallar 1.9m çektiler TOGG fiyatlarını sarı sitede :)
Tesla geç geliyor diye 2.1 milyonlara satanlar ile aynı kafa bunlar.
Benim Tesla almamdaki önemli etkenlerden birisi de şu oldu. İki aracı da denedikten sonra düşüncem memnun kalmazsam Tesla'yı 1.8m-1.9m bandında her şekilde satarım, Togg ise 1.6m bandında alabilirim şeklindeydi ki durum tam olarak bu.
Yeni kasanın gelmesi de bizim araçların fiyatlarını düşüreceğini hiç düşünmüyorum çünkü makyajlı kasanın %10'da geleceğine hiç ihtimal vermiyorum en azından kısa vadede.
Bir nokta daha, araba YATIRIM ARACI DEĞİLDİR! Bir dönem bir furya oldu ve bitti. Şimdi o furya yok, ben hep binmek için aldım araçlarımı, Tesla'yı da binmek için aldım, kar edecek olan başka yatırım araçlarına yönelmeli bence. :)
-
160 ile awd gelmez. Yüzde 60 ÖTV olur ondan . Lr rwd gücü kısarsa yüzde 40 tan gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X