Cihaz 2450 tl+ 80 mt uzatma kablosu ile anlamsız pahalı bir işlem. Bence sadece kabloyla internet ulaştırmak için bu masrafa değmez. Güncelleme geldikçe cep telefonuna internet paketi alabilirsiniz. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2022. sayfa)

-
-
Benim kullanımım az mesela hocam, haftada 1 şarj ediyorum yetiyor. Onu da evden yapıyorum.
Sorun olmaz bence.
-
Tesla alırken anlaşmalı kredi durumu nedir arkadaşlar? Hangi bankadan hangi oranla kaç ay kaç TL kullanabiliyoruz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler tesla sr arıyoruz bu döviz artışından sonra
2.6 dan düşük makyajlı tesla gelme olasılığı yok.
Sıfır tesla sr satan varsa pm atabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni tasarım beni siz kadar heyecanlandıramadı. Görsel değişiklikler tabii ki kişisel zevk meselesi. Ancak yeni araç yandan neredeyse aynı. Önde yükseklikte bir fark görünmüyor. Şerit şeklindeki ön far dizaynı Cybertruck'tan esinlenilmiş ama SUV'da olunca Hyundai'lere benzemiş. Yeni ön kaput daha güzel duruyor. Arkadaki yeni ışıklandırma hoş duruyor ama Çin EV'lerine benzetilmiş (bence haklılar malum en büyük pazarları uzak doğu). İki araç da HW4 hardware.
Koltukların delikli deri olması ve soğutma gerçekten çok gerekliydi. Eski koltuklar yazın terletiyor, mecbur kılıf takıyorum.
Senki Iphone'un politikasını izliyorlar. Iphone 15-16 arasında minimum değişiklik var ama hala aynı.
Otomatik park ve summon'un pakete dahil olması, 22KW AC, 800 volt mimari, elektrikli tavan perdesi, menzilin en azından WLTP 750 KM'ye çıkması ve mümkünse bunu LFP batarya ile erişilmesi beni benden alırdı
.
-
Çok reklam yapmayayım aramızda muhakkak zes çalışanları falan vardır hemen arttırırlar fiyatı...
Hazır kıta bekliyor vampirler (taban için değil söylediklerim)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ona gelene kadar ne nankörlüklerimiz var :)
fakat haklısınız bizim ülkede herşey çok pahalı eğer trendi takip edip ona göre hareket etmiyosan aldığın şey elinde patlıyo, herkesin de yapmaya çalıştığı şey en az para harcayıp malının değerini güncel tutmak.
ne yazık ki, ülkemizde herşeye para harcayıp bi de üstüne ev araba alınamadığı için anca dişten tırnaktan artırarak bişeyler aldığımızdan dolayı
kullanırken de tat alamıyoruz.bu bahsettiğiniz konu genel durumumuz teslaya özel değil, alınan şeyler zorla alınıp 2-3 senede bir aynı parayı verip
yenisini alamadığımızdan kaynaklı.ama bunu kabul edip mutlu olmak lazım diyorsunuz eyvallah bence de öyle.
-
Tesla 1-2 gündür arıyordu yeni model Sr alacağımı söylemiştim. ancak bu süre içerisinde farklı bir marka araç aldım.
Juniper için bir çalışan email iletti.
Ay başı itibariyle test araçlarımızın gelmesini bekliyoruz Glady Bey. Şu an için siparişleri açacağımız tarihler net değil bizlerde bekliyoruz.
-
Ne aldığınız merak uyandırdı, ayrıca alınmış alınmıştır, kazasız belasız binin inşallah.
-
1.9M bütçeyle Juniper beklemek büyük kumar. Şuan firmalarda iyi indirimler var ama döviz yükselişte. Nisanda zamlar gelmeye başlar. Geçen ay 1670'e sattığım 3 yaşındaki aracın sıfırı 1850 şuan. Şu dönem sıfır alma zamanı diye düşünüyorum.
-
Çok yazdık bunu hocam, burası Türkiye, yarının bugünden garantisi yok.
Aldığını o gün alacaksın, bugün yarından daha zenginiz hepimiz...
-
Teşekkürler Mild hybrid Kia aldım. Tesla ve diğer firmaların bütçeme göre ve menzillere göre düşük geldi açıkçası. LR de alacak bütçe olmayınca başka şeylere yöneldim mecbur olarak.
umarım alacaklara için hayırlısı olur :) sizin içinde hayırlı olsun bayadır girmedim bu sayfaya gelmiştir artık aracınız.
-
Sadece dövizle olduğunu düşünmüyorum. Sokakta dolaşan teslalar yeterli kadar bilgi edindirirse firmaya. Fiyat, motor, donanım güncellemesi yapmadan avrupaya ne yolluyorlarsa ondan yollayabilirler belkide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 6 Mart 2025; 14:53:23 >
Hocam bugün envanterde sıfır satıldı 4 saat önce.
Model Y
Model Y Arkadan Çekiş
Teslim Alınabilir
₺1.866.203
-
Hocam 1 tane araç iptalden düşüp satılmış sanırım.
Herhangi bir araç yok
Döviz arttığı için bekledikçe imkansızlaşıyor gibi
Evet aldım hocam çok teşekkürler :)
-
Arkadaşlar malum arka kapilar için manuel kol kapı gözlerinin içinde, bunlar için temuda aparatlar var direkt bağlantı yapan, hem daha şık hem daha güvenli gibi görünüyor kullanan alan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Mart 2025; 15:12:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok hızlı gidiyor. Max. 5 dk. içinde envanterdeki SR araç satılıyor.
-
Hocam 5 saniye sonra alamıyorsunuz.
5 dakika olsa çok rahat alırdık.
İnanılmaz bir hız var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X