Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
312
Favori
371.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söylenen IBAN a, açıklamaya da belirttikleri numarayı yazdınız mı yeterli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ben de 123 ile 110km hız sınırı olan yerde radara girdim ama ikinci bir ekip yoktu ileride. Durduran olmadı . Adrese gelebilir. Umarım Tesla göstergesi fazla gösteriyordur. Yoksa 1 yada 2 km ile ceza yedik.

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Yazıyı görünce dayanamadım bende yazmak istedim. Zira konu Tesla konusu fakat aynı düşüncede olan farklı kişileri görmek sevindirici.

Aynı şekilde 2015 model dizel otomatik aracımı bayiden sıfır olarak aldığımda yaşadıklarım ve deneyimlerim çok çok iyiydi. 308 den sonra hepsi sıfır olmak üzere sırasıyla golf ve passat'a bindim hiç birinden 308 de aldığım tadı alamadım.

25 Kasım'da nasipse Tesla siparişimi alacağım aynı hisleri bir kez daha yaşayacak mıyım? Belki de fazlasını yaşarım bekleyip göreceğiz.

Fazla göstermiyor hocam :)

Hızın neyse o

• runeterra kullanıcısına yanıt
    Genelde arabalar hızı 5-6 km fazla gösterir gps e göre. Neyse o olmuyor yani.:)) Tesla'da sanki bu fark daha az gibi okumuştum.

Hocam defalarca test ettim yandex'te 1-1 veriyor.

50 Km hızın 50 km çıkıyor

• runeterra kullanıcısına yanıt
    Demek okuduklarım doğru imiş. Diğer araçlardan farklı. Teşekkür ederim. Bu arada cezayı da yedik o zaman. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 14 Kasım 2024; 21:55:54 >

Tesla da da gps var zaten , hatta bazen içine gizli bir starlink alıcısı koyduklarını da düşünüyorum, E5 ve otobanda o kadar arabayı tek kamerayla fark etmesi mümkün değilmiş gibi geliyor bana TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msefaaydin M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ben de aynı noktadayım. Aldığım bir aracı max 2 yıl kullanıp yeni araç almaya çalışıyorum ama elektrikli araç 2. el piyasası düşündürücü.. bu konuda tecrübe ya da bilgisi olanları dinlemek isterim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim uygulamada 25.11.2024 teslim tarihim olmasına rağmen hala e devletten TRT bandrolü ödenmedi görünüyor. Yani gümrükten geçmemiş midir?

• Benim siparişim iptal oldu. Sorularıma cevap veren herkese teşekkür ederim, özellikle vs-fb ye teşekkür ederim. Elbet bir gün tesla alacağım ama şimdilik erken olduğunu düşünüyorum, alamazsam da sıkıntı yok. 40 dakika geç sipariş verdim diye benimle dövüşecek gibi konuşan tesla satış ekibini de kınıyorum.

• byd fiyatlarını açıklamış

atto 3: 1.490.000 tl.

dolphin : 1.280.000 tl

seal u ev: 1.790.000 tl

seal u dmi: 1.850.000 tl

• irresponsible kullanıcısına yanıt

"40 dk geç sipariş vermek" ne anlama geliyor biraz açabilir misiniz?

• Teslalar kendi içinde haberleşse bu şekilde daha ilerideki araçları ekran görme fırsatı olsa. Hangi şeritten rahat gideceğimizi anlarız veya otopilotlar trafikten kaçar vs vs

Hayırlısı olsun. Dünya malı. Daha güzelleri olur.
    Selamlar.

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    FSD onu yapıyor zaten. Nôral Ağ denilen bir yöntemle merkezi Tesla süper bilgisayarına, kendi aracınızdan izin verdiğiniz kadar bilgi gönderiliyor. Buna göre de FSD çalışıyor. Tabi Türkiye'de olsa çalışacak. :))

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    Dolphin'in fiyatın hayal kırıklığı. Seal ise çok güzel ve dolu duruyor. Umarım 80kw ligin fiyatı 1.790 dir.

• Bugün siparişten 5 gün sonra satış temsilcisi tarafından arandım. Bir sorum olmadığını sordu. Teslimat konusunda Aralık kesin dedi. Normal aylara göre 3-4 kat daha fazla teslimat yapılan bir ay dedi. Yakında Ocak-Şubata döner zaten dedi. 15-30 Aralık arasını işaret etti. Bakalım ne olacak.

• karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 ekim günü saat 23:38’de quick silver olarak sipariş geçtim, ben siparişi geçerken de fiyat 1.860 mio tl’ydia. Hatta burdan bi arkadaşta fiyat sabitlemek için şuraya mail atın dedi, birisi de yarım saat önce dedi ki ben siparişi geçtim aradılar dedi fakat mail atmama rağmen beni arayan soran olmadı. sonradan öğrendim ki 22:55 e kadar fiyat sabitleme yapmışlar sonra ki siparişlere fiyat sabitleme yapmamışlar. 8 ekim günü gece saat 3’te de fiyatlara 600 bin tl zam gelmiş. Ben de uyanır uyanmaz tesla’yı aradım, bana dediler ki siz 2.600 mio tl ödeyeceksiniz maalesef eski fiyattan yararlanamazsınız. E madem öyle siparişi iptal edin, 50 bin tl mi alayım dedim. Maalesef iade edemeyiz dediler. Sonra bu işleri başıma açan satıcıyla konuştum, bana telefonda sinirli sinirli ben size şöyle dedim böyle dedim de yapmadın beni alakadar etmez şeklinde konuştu. Siz tasarımı düzenleyip beyaza çevirin dedi gittik mecbur beyaz yaptık. 1 ay sonra yani 2 gün önce fiyat teklifi geldi, kabul ettim, kredi başvurusu, yaptım olumsuz sonuçlandı ve ücretimi iade aldım.

internetten sipariş edilen bir ürün o an fiyatı ne ise o fiyattan verilmesi gerekir diye düşünüyorum sonradan fiyat artışı yapmak ne kadar hukuğa uygun bilmiyorum. Maalesef sevdiğim bir marka olan Tesla, ülkemizde kurumsal olmayan bir yapıyla yönetiliyor ve çalışanlar kendini bişey zannediyor.

Elbet tesla türkiye’nin ceosuna bi şekilde ileteceğim bu şikayetleri..

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

Çok geçmiş olsun, kötü olmuş bayağı

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.