< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (183. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun. Ben de 123 ile 110km hız sınırı olan yerde radara girdim ama ikinci bir ekip yoktu ileride. Durduran olmadı . Adrese gelebilir. Umarım Tesla göstergesi fazla gösteriyordur. Yoksa 1 yada 2 km ile ceza yedik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazıyı görünce dayanamadım bende yazmak istedim. Zira konu Tesla konusu fakat aynı düşüncede olan farklı kişileri görmek sevindirici.
Aynı şekilde 2015 model dizel otomatik aracımı bayiden sıfır olarak aldığımda yaşadıklarım ve deneyimlerim çok çok iyiydi. 308 den sonra hepsi sıfır olmak üzere sırasıyla golf ve passat'a bindim hiç birinden 308 de aldığım tadı alamadım.
25 Kasım'da nasipse Tesla siparişimi alacağım aynı hisleri bir kez daha yaşayacak mıyım? Belki de fazlasını yaşarım bekleyip göreceğiz.
-
Fazla göstermiyor hocam :)
Hızın neyse o
-
Genelde arabalar hızı 5-6 km fazla gösterir gps e göre. Neyse o olmuyor yani.:)) Tesla'da sanki bu fark daha az gibi okumuştum.
Hocam defalarca test ettim yandex'te 1-1 veriyor.
50 Km hızın 50 km çıkıyor
-
Demek okuduklarım doğru imiş. Diğer araçlardan farklı. Teşekkür ederim. Bu arada cezayı da yedik o zaman. :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 14 Kasım 2024; 21:55:54 >
Tesla da da gps var zaten , hatta bazen içine gizli bir starlink alıcısı koyduklarını da düşünüyorum, E5 ve otobanda o kadar arabayı tek kamerayla fark etmesi mümkün değilmiş gibi geliyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle ben de aynı noktadayım. Aldığım bir aracı max 2 yıl kullanıp yeni araç almaya çalışıyorum ama elektrikli araç 2. el piyasası düşündürücü.. bu konuda tecrübe ya da bilgisi olanları dinlemek isterim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim uygulamada 25.11.2024 teslim tarihim olmasına rağmen hala e devletten TRT bandrolü ödenmedi görünüyor. Yani gümrükten geçmemiş midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim siparişim iptal oldu. Sorularıma cevap veren herkese teşekkür ederim, özellikle vs-fb ye teşekkür ederim. Elbet bir gün tesla alacağım ama şimdilik erken olduğunu düşünüyorum, alamazsam da sıkıntı yok. 40 dakika geç sipariş verdim diye benimle dövüşecek gibi konuşan tesla satış ekibini de kınıyorum.
byd fiyatlarını açıklamış
atto 3: 1.490.000 tl.
dolphin : 1.280.000 tl
seal u ev: 1.790.000 tl
seal u dmi: 1.850.000 tl
-
"40 dk geç sipariş vermek" ne anlama geliyor biraz açabilir misiniz?
-
Teslalar kendi içinde haberleşse bu şekilde daha ilerideki araçları ekran görme fırsatı olsa. Hangi şeritten rahat gideceğimizi anlarız veya otopilotlar trafikten kaçar vs vs
-
Hayırlısı olsun. Dünya malı. Daha güzelleri olur.
Selamlar.
FSD onu yapıyor zaten. Nôral Ağ denilen bir yöntemle merkezi Tesla süper bilgisayarına, kendi aracınızdan izin verdiğiniz kadar bilgi gönderiliyor. Buna göre de FSD çalışıyor. Tabi Türkiye'de olsa çalışacak. :))
Dolphin'in fiyatın hayal kırıklığı. Seal ise çok güzel ve dolu duruyor. Umarım 80kw ligin fiyatı 1.790 dir.
Bugün siparişten 5 gün sonra satış temsilcisi tarafından arandım. Bir sorum olmadığını sordu. Teslimat konusunda Aralık kesin dedi. Normal aylara göre 3-4 kat daha fazla teslimat yapılan bir ay dedi. Yakında Ocak-Şubata döner zaten dedi. 15-30 Aralık arasını işaret etti. Bakalım ne olacak.
-
Çok geçmiş olsun, kötü olmuş bayağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X