Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
312
Favori
371.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aramadan çıkmamış olabilir, kategoriden gidince görünüyor; Tesla Model Y Standard Range Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da

• khanstern kullanıcısına yanıt

Konu biraz daha farkliydi orada, satilan her aracin yeniden onaylanmasi gerekiyordu devlet tarafindan ve her zamanki gibi devletimiz isi son ana biraktigi icin yetismemisti bazi araclar. Bircok uretici benzer sorunlari yasadi o tarihte.

• Sıfır araç fiyatları konuyu 1 2 hafta takip ettikten sonra tabi yıllardır ara ara girerim bakarım piyasa fiyatları için ama bu kadar kirlendigini milletin bir birine saldırdığını görünce açıkçası üzüldüm.Merakim ve isteğim de vardı Tesla SR bugün itibariyle siparişi geçtim bundan sonrası hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shiptar1992 S kullanıcısına yanıt

Foruma bakarak araç alınmaz hocam, fiyatlara bakılır o kadar, Hayırlı olsun bu fiyata bu araç Türkiye'de mucize gibi berbat teslimat sürecine rağmen,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Kasım 2024; 16:12:46 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Ya illaki ona lafım yok yararlı olduğunu düşündüğüm bir sürü bilgi varda adam almış hayalindeki aracı bir sürü bla bla milleti manipülasyon ediyorlar ona üzüldüm tabiki oraya bakarak karar vermedim.

• shiptar1992 S kullanıcısına yanıt

Hocam onların bir kismi basbayağı firma çalışanı falan millete 1.25'e c4x aldırmadılar, honda city aldirmadılar alana saldırırlar.

Chery en iyi araç diyeninden jazz delisine he diyip geçmek lazım ama cidden sinir bozucuydu, sonra aldırtmadıkları bunlara halen sövüyor,

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    2.eli nasıl bu tesla sr’ların?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Onları takip etmiştim zaten bir kaç msj üst üste o araçlar hakkında yazılınca az çok yakaliyordum.

• Arkadaşlar şu arkaya sıçrama soruna karşı camurluk olarak ne önerirsiniz, aliexpress anlamadığım bir şekilde 1600 tl dedi beğendiğim ürün için 30 euronun çok altında olmasına rağmen,

Spiegen carbonfiber biraz kıro işi geldi, pek belli olmayan dolmuşçuya çevirmeyecek işe yarar bir ürün var mı?

Ben bundan aldım genel olarak memnunum. 2024 Berlin üretimine uymaz diyor ama 4 ü de cuk oturdu yerine;

Bayaa büyük gibi geldi hocam. Gerçekte nasıl duruyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Kasım 2024; 19:23:0 >

O kadar da büyük değil aslında fotoğraftaki araç Model 3 sanırım baya yere değecek gibi görüyor fotoğrafta ama Model Y de tam olması gerektiği gibi duruyor  

Ok degerlendireyim teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Kasım 2024; 19:30:42 >
  • Omfaruks O kullanıcısına yanıt

Başka ne yapacak ki ? Far derken stopta bir delik veya kırık gibi bir sey vardı. Resmiyete döküldü. Parça sipariş edildi . 2-3 hafta sonra parça geldi taktılar garantiden.

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt

Lift takozu tparts ta pahalı ben amazondan aldım . Vergisi su bu 500-600 birşeye geldi.

Paspas olarak forumda pek çok kişi Rizline aldı. Ben de aldım. 1200 TL falan. Koku yok. Benim diğer araç volvoda da Rizline var çok memnunum. Ama teslaninki biraz gevşek kaldi. Ya bana geleni doğru saklamamislar veya kargoda deforme etmişler ya da Rizline işi biraz savsaklamis. Bir parça biraz gevşek duruyor.

• Bu paspasları da tavsiye ediyorlar.

https://tesax.com.tr
    Tesla Model Y 3d Havuzlu Paspas Seti V2
    https://tesax.com.tr/tesla-model-y-3d-havuzlu-paspas-seti-v2
  • Eva paspas lar için ne düşünüyorsunuz

Araç %25 şarj ile mi teslim ediliyor?

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Araç beraberinde mavi kablo alıyoruz değil mi?

Sadece mobile connector servisten alınacak diye biliyordum ben.

Aracı teslim aldıktan sonra FSM yönüne giderken en yakın şarj noktası nerededir? Ben Bahçeşehir'e döneceğim. %35 civarı şarjla verseler hiç kasılmadan gelebilirim sanıyorum Tuzla - Bahçeşehir rotasını.

• corail kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık %25 evet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.