< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (186. sayfa)
-
-
Teşekkürler 🙏🏻
-
Güvenlik için korkutucu ama benim için komik bir olay yaşadım az önce :)
Şarj sırasında dün aracı yıkadığım için sanırım yoğun bir su buharı attı, güvenlik itfaiyeyi arayalım mı diye koştu geldi yanıma :)
Dedim yok bu çok normal, yağmurlu , nemli ve yıkama sonrası şarjda su buharı atıyor (batarya ısınınca)
Garip bir surat ifadesiyle ayrıldı yanımdan.
Bilmeyenleri ürkütmemesi açısından aslında bir buharı tahliye için egzoz sistemi konabilirmiş, ön 2 teker davlumbazından yükselince korkuyor etraftakiler oysa bilmiyorlar ki önde sadece bagaj var motor , batarya yok ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mavi kablo sadece firmaların AC istasyonları (küçük kutu gibi olan) için kullanılıyor. DC istasyonlarında zaten kablo var.
Aracı teslim almadan HGS etiketi alın. TEMe girin EMAARda durun. Günün saatine bağlı boş bile olabilir veya biraz bekleyerek %100e kadar beleş şarj edebilirsiniz.
Voltla uygulamasına telefona indirirseniz, her yerde en yakın şarj istasyonlarını bulursunuz.
EDİT: HGS alamazsınız sanırım ruhsat seri no isterler. Olsun yine TEM e girin. EMAARa gidin şarj edin. Sonra ruhsat alın. anında veriyorlar. Ondan sonra HGS yi alabilirsiniz. 15 gün süresi var zaten cezaya düşmek için. Köprüden nasıl olsa geçeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 18 Kasım 2024; 9:9:33 > -
Bende 2 aracıma bun Gafat dan taktım memnunum. Arada bir yere sürtüyor yüksek yerlerden geçerken ama sıkıntı yok. Yazı geçirdik, kışın gevreyip parçalanmazsa iyi. Takması da gayet kolaydı 4 teker 10 dakikada işlem tamam.
Arkadaşlar selam, mahallemde bu hafta böyle bir yakışıklı gördüm, bu renk nereden yapılıyor ve tahmini fiyatı ne kadardır sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 18 Kasım 2024; 10:47:29 >
-
Beleş nasıl oluyor?
rpm tesla aftermarket accessoriesModel 3 & Y Front Seat Covers with Padded Leg Support (1 Piece) - Black or Whitehttps://www.rpmtesla.com/products/draft-model-3-y-seat-cove-extensions-black-white
Şu ürünü bulma şansımız var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesla SC ta 150 km ücretsiz. bir de ilk dolumda para almıyor.
-
Bu tarz kılıfları önermiyorum hocam, sürücü koltuğunda sağ ve sol taraf olmak üzere 2 tane airbag var. Ne kadar uyumlu olduğunu belirten kılıflar olsada milimlik kayma bile risk yaratabiliyor.
ayrıca koltuk ısıtmanın da verimini düşürecektir atıyorum 1 kademede ısıtacağına 2 veya 3.kademede açınca tüketim artmış olacak. Ben olayı şöyle çözdüm ikeadan ince minder takımı aldım. Isıtmayı engellemiyor hatta hızlı ısınıyor oturmanın vucut ısısı etkisiyle , haliyle tüketimi etkilemiyor ve en önemlisi airbagleri kapatmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kılıf sadece minderde hocam, üst tarafa hiç dokunmuyor,
Yarım kılıf bu o zaman, tamam şimdi anladım. Ürünün başlığını okudum sadece :)
Front seat covers deyince direk tam kılıf olarak algıladım :(
Yalnız 30 eur sınırını aşıyor yani gümrüğe takılma ihtimali var. Bacak desteği için 23 eur denk gelen şöyle bir şey de var;
Gkhowiu Evrensel Araç Koltuğu Deri Bacak Yastığı Desteği Uzatma Minderi Yumuşak Ayak Desteği Bacak Deri Yastık Hafıza Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B09LHB2QYJ?ref=cm_sw_r_apan_dp_H9FV9WFYARJFNR79FZQ1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_H9FV9WFYARJFNR79FZQ1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_H9FV9WFYARJFNR79FZQ1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 18 Kasım 2024; 17:11:48 >
-
Onlardan var zaten hocam aklınızda olsun olmuyor, araç koltuğu ile tam uyumlu ve kaymayacak şekilde olmalı. Yoksa tesadüfe kalıyor işiniz, benim eski kuga'ya uymamıştı mesela.
150 km ücretsiz derken bu nasıl oluyor..?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arabayı supercharger a park edip kabloyu takıyorsun. aracın bilgileri var zaten teslada. kredi kartın da dahil. şarj kendi kendine başlıyor. 150 kmlik enerjiyi ücretlendirmeden yüklüyor. üstü varsa kredi kartından çekecek.
kabloyu araçtan ayır ve arabanla keyifli sürüşler. :)
-
Peki bu hep mi ? Yoksa ilk sefer için mi geçerli?
1 defaya mahsus.
20haziran civarı teslim alanlara 20.000 km tanımladılar. teslanın ilk çıkan s modellerinde ömür boyu ücretsiz. ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 18 Kasım 2024; 23:52:15 > -
Keşke hep olsaymış.. bu 20 haziran da teslim alanlara önceden haber vermeden sürpriz yaptılar sanırım bu 20 bin km ücretsizliği.. bedava yol gitmek süper olsa gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki birde ilk doldurum ücretsiz diye bişey duymuştum. O zaman o dedikleri bu 150 km?
Sürpriz değil, sistemsel bir hatayla tanımladılar, sonra geri almadılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X