Arkadaşlar 29 Ekim'de sipariş verdim ve cuma günü EFS yapmak istediğimi yazan bir mail gönderdim. Bugün EFS sisteme düştü. Şunu merak ediyorum bütün parayı yatırdıktan sonra Tesla gelip bana aracın ÖTV'si değişti ekstra şu kadar daha yatırman gerek gibi bir şey diyebilir mi? Bu arada teslim tarihi olarak Aralık deniyor. Dün metropoll avm ye gidip tekrar sordum ve aralıkta gelir dediler. |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (187. sayfa)
-
-
Benim bildiğim araca kendileri kur değişim sebebiyle zam yapamıyorlar lakin vergi tarzı zorunlu zamlarda fiyatı yansıtıyorlar. Ancak o zaman da 50 bin tl'yi geri alma şansınız olabiliyor diye biliyorum. Arkadaşlar düzeltebilir.
-
Şikayetvar da bu tarz bir şikayet gördüm.. dikkatli olmak gerek 👀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diyebilir hocam. Zaten vergi değişiklikleri yansıtılıyor yazar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslinda avrupa birliginde satilan araclara tanimlanmasi gereken yanlislikla Turkiye dekilere de tanimlandi
-
Aracı alır almaz taktım fakat işe yaramadı. 12.000'km de taş izleri baya artmaya başladı
-
O zaman sadece şu arka çamurluk önüne uygun kesilmiş ppf var ali expresste fiyatta ucuz alıp her sene değiştirmek makul.
Parçalı ppf'ler kesinlikle daha mantıklı
-
cikarirken zarar verebilirsiniz, bir kere yaptirin illa yaptircaksiniz saglam yaptirin derim
-
Şimdilik çok yüksek puanlı bir camurluk siparişi verdim bakalım olmadı alır senede bir sökerim. Zira antalya da iki sene bırakmak sıkıntı,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 19 Kasım 2024; 12:53:0 >
Normalde efs yapmasanız siparişi onayladıktan sonra kimlikleri yükleyip bekliyoruz ya kaç gün sonra fiyat teklifi geliyor acaba bilginiz var mi
Bana tam 1 ay sonra geldi. 3 eylül sipariş 3 ekim kesin fiyat teklifi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 19 Kasım 2024; 14:47:50 > -
1 ay çokmuş ya ama şuan daha hızlı ilerliyor heralde acaba efs yapmak şuan için mantıklı mıdır
Ben 9 kasımda sipariş verdim ama fiyat teklifi henüz gelmedi
-
Sipariş ekranında tahmini teslimat Şubat 2025 olarak görünmeye başladı.
-
Size muhtemelen önümüzdeki hafta gelir diye tahmin ediyorum.stoktan satış olsa aylık 3 katına çıkar şu efs teklif gelmesi baya stresli
EFS için 3. gün aramışlardı ama ben kabul etmedim. Onu mu diyorsunuz? Ben VIN ataması için demiştim..
-
Yok ben uygulamada siparişi tamamladıktan sonra belgeleri yüklüyoruz ya 2 adımda sonrası fiyat teklifi geliyor 5 gün içinde ödüyoruz sipariş verdikten sonra kaç gün sonra o görev kisminda fiyat teklifi geliyor diye merak ediyordum
Anladım.. evet beklicez artık umarım haftaya gelir o teklif
-
Geçen cuma aradılar ısrarla Aralık ortası teslim dediler, en kötü ihtimalle aralık sonuna kalabilir demişlerdi 13 kasım sipariş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X