Ürün tükenmiş hocam :( |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (189. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet,ben en kötü bu hafta teslim alabileceğimi düşünüyordum. Ama 25 Kasım teslim edilecek.
20 Eylül Sipariş.
9 hafta + 3 gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gene de bizden 3-5 gün daha iyisiniz.
Biz 3 Eylül siparisini 13 Kasım'da teslim aldık.amadeus99 2 Eylül siparisini 12 Kasım'da aldi. Sizin bu hesapla 20 Eylül siparisini 30 Kasım'da almaniz lazımdi.
Valla değiyormuş yalnız. Bir iki ufak sıkıntıyı halledersem benim icin ideal arac resmen, Sizde baldır destegi arıyorsunuz sanırım şunu bir çözelim,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 19 Kasım 2024; 22:44:52 >
Tesla biz eylül siparişçilerine fazladan 1-2 hafta takmış o zaman :)
Telafisi olarak insan mobile connector falan hediye verir yani,ama nerdee ..
Sentry mode ve dashcam fonksiyonları için aşağıdaki ürünü aldım az önce, Samsung T7 SSD alacaktım ancak trim sesi oluşturur diye 512GB USB bellek aldım.
Okuma 1000 MB/sn Yazma hızı 900 MB/sn olarak görünüyor Kingston'ın sitesinde. Yazma hızı muazzam bir bellek
6 tane dış 1 tane iç kamera , 10 MB/sn kamera başı veri oluştursa 70 MB/sn yapıyor.
Belleğin kullanılabilir alanı 465,661 GB ye tekabül ediyor , /70MB desek 6652sn o da yaklaşık 110dk, yuvarlarsak 7 kamera için 2 saat non stop döngü yapmadan kaydedebiliyor diye hesapladım.
Seçenek kısmında 256 yazıyor ama o yanlışmış ürün 512 GB kapasiteli dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 19 Kasım 2024; 22:59:14 >
-
ben mi yanlış görüyorum yoksa bunlar şişe açacağı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gmg tarzı yerler yapabilir
Sizin teslim belli değil mi hala ?
Belli , 25 kasım. Yazmıştım post umda
-
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın insallah
Bu mantıkla benim EFS yapmam çok mantıklı olur. Sanırım Aralık teslimatları da gecikecek. EFS için mail attım. Teşekkür ederim bilgileriniz için. Sıkıntısız alırsınız umarım.
Geçen bayii de 18 kasıma kadar sipariş verirseniz aralıkta teslim olur deniyordu..
Telefonda bana da öyle söylediler ancak bana inandırıcı gelmiyor. 6 haftadan önce teslimat zor gibi. Ben EFS yapayım kafam rahat olsun.
Tesla’nın satış sözleşmesinde der ki olası bi ötv değişikliğinde yansıyacak vergi vs gibi tutarlar sizden anında talep edilecektir gibi bişey söylüyorlar.
Yani siz şimdi efs yaptınız parayı ödediniz, araç aralıkta teslim olmadı, ocağa sarktı, haliyle fatura kesilmedi, e devlet de ötv değişikliğine gitti, zam geldi, o ekstra ücreti de sizden isteyecekler bu durumda.. çok sıkıntılı bi süreç gibi geldi bana açıkçası. Özellikle bu ay.
Ben geçen ay 7 ekimde sipariş verdim, vın atandı, teslim alcaktım ama vazgeçtim..
Şimdi 17 kasımda yine tesadüfen uzun zamandır görüşmediğim arkadaşla hadi gel bi tesla bayine gidelim demesiyle siyah siparişi verdim.. ordakiler de 18’kasım a kadar siparişi geçtiniz geçtiniz aksi taktirde şubata sarkar dediler..
Aralık teslimatı olacaktır. Biraz karşı tarafa güvenmek lazım diye düşünüyorum.
Merhaba,
baldır desteğini neden aradığınızı anlamadım. Koltuk ayarlarında düğmenin uç kısmını yukarı doğru kaldırdığınızda istediğiniz seviyede baldırı destekliyor zaten. Tamamını dokunursanız yukarı aşağı hareket ediyor tüm koltuk, sadece uç kısmına bastığınızda baldır kısmı ayarlanıyor.
-
Biliyorum hocam kısa mesafelerde zaten hiç sıkıntı değil ama iki saat sonrasında uzun boyutlar için koltukta da ister istemez kayıyorsun bacaklar yoruluyor, bel rahatsız olmaya başlıyor,
Destek noktasının biraz daha dizin arkasına yakın olması gerekiyor, geride kalıyor. 3 4 cm daha uzun olsa minder inanılmaz olacak.
Bu arada ruhsatta bir şey dikkatimi çekti.
3 eylül sipariş benden 3 ekim akşamı parayı istediler diyorum ya hep. Ruhsata göre üretim tarihi 24 eylül. Yani biz kesin fiyatı onaylayınca üretim sürecine girmemiş araba, muhtemelen beyaz dış siyah iç ürün siparişi önceden veriyor Tesla TR. Sonra bu üretilmiş araçları sipariş sırasına göre atıyor galiba.
Biz ise hep parayı onaylayınca ürettiriyor diye düşünüyorduk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X