Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.168
Cevap
292
Favori
338.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir önceki partiden iptal eden , kredisi onaylanmayan kişiler varsa sekmiştir hocam, keşke dediğiniz gibi stoklu ilerleseler net en çok satan firma olurdu. Bu şekilde 2 3 ayı bulan teslimat tarihi sebebiyle yanaşmayanlar oluyor çünkü ülke ekonomisi o kadar pamuk ipliğine bağlı ki bugün alabildiğini yarın alıp alamayacağın muamma.

Tesla stoklu ilerlese rekor ustune rekor kiracak ama piyasaya ABD ve Avrupa kafasiyla baktiklari için olmuyor.

Operasyonu Avrupa'dan ayirip sadece Middle east olarak kontrol altında tutmaları ve bol stoklu ilerlemeleri faydalı olacaktı %10 treni kaçmadan..

Daha fazla satış daha fazla servis ve supercharger agıyla herkese yaramış olacak..

• irresponsible kullanıcısına yanıt
    Evet süreç biraz sıkıntılı ama devlet tarafında henüz bunun için bir hazırlık dedikodusu haberi almadık. Şuan EFS yapmanın tek mantığı eğer gerçekten aralıkta teslim edeceklerse, kur sebebiyle aracın kendiliğinden matrah dilimi değişmesinin önüne geçmek.

Bakalım talep ettik. Ödeyelim bari de o taraftan gol yemeyelim.

Bu arada iptal durumunda 50 bin tlyi nasıl geri aldınız?
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt

Bizimde 16 Kasım sipariş tarihi bugün efs yapmak isterseniz link atabiliriz dendi finansal durumunuz müsaitse dedim Eylül'de sipariş geçenler 25 Kasım'da teslim denmiş nasıl olucak peki dedim Aralık teslim dendi o tarihte gelicek dendi bende dedim ay başında musaitlik durumum olucak o zaman efs yapabilirim dedim tmm dediler.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Cok pardon ben ppf icin yorum yapmistim aslinda, hazir kesilmislerden alir 2-3 sene kullanir sona cikarir yenisini takarim gibi anladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: slyone

Cok pardon ben ppf icin yorum yapmistim aslinda, hazir kesilmislerden alir 2-3 sene kullanir sona cikarir yenisini takarim gibi anladim.

Biliyorum hocam, ben anlatamadım:)

Şimdilik çamurluğu deneyeceğim puanı iyi, olmadı bu hazır kesilmiş ppf'lerden alıp senede bir değiştireceğim bu şekilde kullanılıyorsa boyada sorun olmaz deniyor,

• Omfaruks O kullanıcısına yanıt

EFS isteyip sonra reddederseniz bir fiyat teklifi daha alma hakkınız oluyor ama EFS yi kabul veya red etmek için 2 gün süreniz var sadece. Kabul ettikten sonra ödeme yapmazsanız ne olur onu bilmiyorum. Ha birde EFS yi kabul edip ödeme için beklediğiniz 5 iş günü süresinde -siz parayı göndermeden- eğer araca zam gelirse o zamdan etkileniyorsunuz.

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    Ben de sordum bugün aralıkta teslim edilecek deniyor. Dediğiniz mantıklı. Bence sr’yi bu fiyata zor tutuyorlar bu dilimde bence. 2025 ocak ya da aralık sonu zam geleceğini düşünüyoruz dediler çnk..

Sipariş iptali ücret iadesini de o zaman müsait değildim kredi başvurusında bulundum red edildi o şekilde alabildim iade. Aksi durumda mümkün değil asla bilgnz..
  • Benim teslim tarihi 25 Kasım. Şuan geçici tescil belgesi düzenlenmiş. Zannedersem araç teslim yerine gelmiştir. Acaba daha erken alınabilir mi? Tecrübe eden var mı?

• Hülasa H kullanıcısına yanıt

Yok hocam olmuyor,

• Arkadaşlar merhaba, 18 Kasım'da Ankara Armada'dan sipariş verdim. Bana yıl sonuna kadar kesin teslim edileceği söylendi.

Bugün baktım yeni araç alımlarında teslim tarihi Aralık 2024 - Şubat 2025 arasına çekilmiş.(ben aldığımda Aralık olarak yazıyordu)

Şimdiye kadar sipariş verip 1 ay içinde teslim alan oldu mu, merak ediyorum

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...
  • ekremskoda kullanıcısına yanıt

Hayir olmadı, vin numarası bile 1 ayda çıkıyor, En erken 60 gün civarinda,

Belki bu sene teslimat için kasarlar ama Tesla'ya teslimat süreci konusunda asla güvenmeyin,

• Banada aynısını söylediler 18 kasım sipariş verdim...

Güya satış rakamlarını tutturmak için fabrika full çalışacakmış.

@irresponsible

@amadeus99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 20 Kasım 2024; 13:45:4 >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Üstad selam, tekrar geçtim siparişi siyah renk olarak :)
    bu tesla model y ler hakkında bazı yorumlar görüyorum, olası bir kaza da 5-6 ay bekleme süreleri gibi ya da adamın kapısı delinmiş, camı patlamış o şekilde gezmiş vs gibi.. şuan güncel durumda nedir acaba bi bilginiz var mı?
  • ST o eskidendi şu anda anında tamir işlemi başlatılıyor dedi. Ankara için konuşuyorum.

• irresponsible kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an öyle bir durum bildiğim kadarıyla yok. Gezici servisler Türkiye'nin her tarafına çok kısa sürelerde gidiyorlar. Özel bir durumdur tabi onu bilemem. Ama genelde bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 20 Kasım 2024; 15:16:22 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Aracını 1-25 Kasım arası alanların bir kısmı hariç, ilk sipariş verirken belirttiği teslimat tarihlerini hep tutturdu hocam. Ben Nisan ayında ilk siparişimde Temmuz gözüküyordu Haziran sonu geldi. Yine 20 Eylül sipariş verdim kasım diyordu 25'inde teslim alacağım inşallah. Süre uzun mu uzun o ayrı konu, süreç bir hayli belirsiz ve sıkıcı o da ayrı ama teslim tarihi tutturmada kötü değiller.

• trcengizkhan kullanıcısına yanıt

Amin inşaallah , çok sağ olun.. Darısı başınıza..

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.