Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.157
Cevap
293
Favori
338.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanma klavuzunda ön yolcu tarafındaki washer jetin silecek koluna entegreli olduğu görülüyor :)

Sürücü tarafı aynen kabak gibi ben buradayım diyor.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Kaporta üstünde olmadığını farkedebiliyoruz evet. Su gelmiyor olmasıydı dert ama şekilde suyu 2 yana attığı çizilmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • edanis E kullanıcısına yanıt

Aynen sürücü tarafındaki gibi tanzikli değil , suyun dağılmasını istemiyor , lastikte biriktirip kameraları tozdan lekeden arındırmak amaçlı ama keşke sürücü tarafı da öyle olsaydı çünkü sürücü tarafındaki ön yan cama su geliyor :( Cam su lekesi oluyor açıksa içeri bile girebilir.

Amerikadaki versiyonda memelerin 2 side silecek koluna entegreli şu videoda gördüğüm kadarıyla;

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...It's Binh (Been) Repaired & Everything Reviewedyoutube
    Tesla Model Y Wiper Fluid Refill Here's how to replace the Windshield wiper blades: https://youtu.be/UGevxHmYmP8 If my videos helped you save money, please consider helping me continue to make these videos by sending me a little appreciation, even $1 would be greatly appreciated. Thanks! :) Venmo: "@BinhVu" Last 4 Digits if it Asks Are 6734 Zelle or PayPal (friends and family from a bank account so they don't charge any fees): itsbinhrepaired@gmail.com Patreon: https://www.patreon.com/BinhRepaired Feel free to mail me your old electronics or parts you replaced during an upgrade. Mail: It's Binh Repaired 1288 N Hillview Dr. Milpitas, CA 95035 Tesla referral link: https://www.tesla.com/referral/binh58522
    https://www.youtube.com/watch?si=iqetKHCiO-NqUPbm&v=O97btdgwF_M&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 21 Kasım 2024; 11:29:33 >

• Bir şey soracağım.
    Canlı kamera modunda sağ alttaki mikrofon ne işe yarıyor.

• Tesla Metropol AVM'deki yerinde kis lastigi ve jant takimi satiyor mu acaba? Bilgisi olan var mi?

• joseph27 kullanıcısına yanıt

jant olabilir ama kış lastiğine karışmaz diye biliyorum...

ben goodyear aldım herkes teslada onu önermiş...

• EFS teklifini kabul ettikten sonra ücreti ödeyeceğimiz banka, iban bilgileri için onlar bize me ulaşıyor? Yoksa tekrar yazmamız mi gerekli? Bilgisi olan var mı?

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    Detayli mail atiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Aracın yanına gelen veya zarar verecek birisini sesli ikaz ile uyarabilirsiniz

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt

"Hişşştt kardeşim bekleme yapma devam et " falan desek dışarıdaki adam duyuyor yani?

Bizim millet kafayı yer, araba konuştu diye TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    3 5 güncelleme sonra bunu kolundaki saatten yaparsan herkes david hasselhoff olur.
    “Hey KİT. buraya gel, şuraya git.”

• Tahmini Teslimat 2025 Şubat'a döndü. Herhalde 2024 için yedekleri de kapattılar.

• xrestinpeacex X kullanıcısına yanıt

Aralık 18 de sipariş veren biri olarak tırnaklarımı yiyerek süreci bekliyorum.

Aralıkta teslim edilecek mi çok merak ediyorum. VIN numarası araç teslimden kaç gün önce çıkıyor acaba.

• 1 veya 2 hafta önce diye söyledi MT. Benim bugün tam 3 hafta oldu hala VIN ataması yapılmadı. Kasım 18 ise muhtemelen Aralığa yetişir çünkü özellikle 19'una kadar Aralık teslim sonrakiler Şubat diye söylediler. Yıl sonu satış adedini ve yılbaşında gelicek olası zamları düşünerek Aralık ayı yüklü teslim yapmalarını bekliyorum bende.

• Alexxx19 A kullanıcısına yanıt

Siz biraz daha şanslısınız hocam sizin teslimat kesin yetişir bence.

Benimki tam bıçak sırtı gibi...

Yılbaşına 5.5 hadta var, sizinki 4. hafta gelse , yıl sonuna 4 haftanız kalıyor.

Benimki en fazla 15güne gelmeli gibi ama bakıp göreceğiz.

Siz fiayt sabitleme yaptınız mı?

• Şimdi sipariş versek yılbaşına kadar gelme ihtimali yok mu

• ekremskoda kullanıcısına yanıt

Ben bu hafta EFS istedim onlarda ödeme linki gönderdi hocam. Pazartesiye kadar vaktim var ödemek için pazartesi ödemeyi halledicem. Ama şöyle bişey var mailde bile yazmıslar EFS yapmak teslim tarihini etkilemiyor. Kimisi erkenden ödeyince ilk kendi arabası gelicek zannediyor ama öyle bişey olmadığını söylediler.

• Teslim tarihi şubat 2025 e döndü hocam. Daha geç gelir ama erken geliceğini hiç zannetmiyorum malesef.

• jacop52 J kullanıcısına yanıt
    MT'ye göre yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 2 aylık bekleyiş neticesinde Teslayı teslim aldım. Araç gerçekten harika. Çok beğendim. Ankara’da yoğun trafikte, otopilot ile keyifle sürüyorum.
    Mart ayında togg t10x v2 almıştım, 6 ay kullandım ama yaşanan sorunlar beni araçtan soğuttu. Tesla almaya karar vermiştim, ancak kafamda hep bir şüphe vardı.
    Gelinen noktada, teslayı bu kadar geç aldığım için çok pişmanım

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.