Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.157
Cevap
293
Favori
338.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayirli olsun hocam keyifli araç cidden, kazasız belasiz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 21 Kasım 2024; 20:25:48 >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

Kredi kartımın kesim tarihini bekliyordum 1 günde 2 ay teslim tarihi attı o zaman a zaten juniper tanıtılır milleti 3 ay niye bekletiyor Tesla üret 10000 tane hazır stoktan alsın

• Bu arada merak edenler için kasko 28.000 'den 12.000'e indi eski aracım satılıp hasarsızlık ve bazı indirimler aktarılınca, Bu kadar fark beklemiyordum güzel bir sürpriz oldu.
  • Alexxx19 A kullanıcısına yanıt
    Bende sordum EFS olayını, satıştaki arkadaş ötv artışı olursa zaten EFS işe yaramayacağını söyledi.
    Tesla zam yapması durumunda ise haber vereceklerini mağdur edilmeden ödeme yapabileceğimizi söylediler. Bende EFS den vazgeçtim. Tabi haber vermeme durumu olursa onu da bilmiyorum.
    1 ay geç yatırsam parayı 65bin tl gibi faiz getirisi oluyor o da az değil yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 21 Kasım 2024; 21:47:9 >
  • ekremskoda kullanıcısına yanıt

Bence de mantıklı

• Yeni bilgiler usb'den müzik diinlerseniz güvenlik kamerası kaydı gidiyor, ikisi aynı anda olmuyor,

Yapmanız gereken şu usb çoğaltıcılardan alıp konsoldaki c'lere bağlamakmış, sonrasında oraya usb takınca çalışıyor deniyor önümüzdeki hafta dener söylerim,
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Hocam sorum geliyor :)

satıştan sonra geriye yönelik indirim nasıl olabiliyor?

ben bugün bir aç firma ile görüştüm mümkün olmadığını belirttiler. Aydınlatırsanız çok memnun olurum

• Ayın 18 in de kapora vererek bende bekleyişe girdim.
    Mobil connector almamı önerirmisiniz farklı markamı alayım.
  • corail kullanıcısına yanıt

Belli bir sürenin altında ikinci aracı satarsanız eski aracın kaskosu zelil yapılıyor, yalnız kasko firmaları aynı olmalı. Biraz uzun iş ama sigortacı işi biliyorsa oluyor.

• Bu arada yağmurda korna sesi çok kısık bir bip olarak çıkıyor, Mobil servis ilgileniyor mu bununla komik bir tasarım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Kasım 2024; 8:52:15 >
  • Tekrardan merhabalar. Bugün efs’yi onayladım. Ücretin tamamını bugünden sonra 5 iş günü içerisinde mi yatırmak gerekiyor?
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Bende evde atıl duran USB-C - USB-A çoklayıcı var. 2021 den sonra USB-Cler sadece şarj için data işine yaramıyor dediği için denemedim .

Bugün yarın ben de deneyeceğim. ama olacağını sanmıyorum.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata zaten en uygunu. Çin malları da bu fiyat.
  • Ronnie061 kullanıcısına yanıt
    Size gelen e postada son tarih yazıyor olması lazım. Yazmıyor ise 5 iş günü süreniz var.
    Hocam fiyat teklifi 24 Kasım diyor ama o sabitleme için olan süre diye biliyorum. Ödeme yapmak için sabitlemeden sonra bir tarih yazmıyor
  • Ronnie061 kullanıcısına yanıt
    Fiyat teklifinden sonraki 5 iş günü içerisinde diye biliyorum. Siz yine de son tarihi temsilcinize mail atıp sorun.
    Teşekkür ederim hocam.
  • msefaaydin M kullanıcısına yanıt

hocam siz ne yaptınız karar verebildiniz mi?

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Aslında tek cihaz ile çoğaltıcı olmadan da çözülebilir ama kapasitesi büyük olmalı. Misal minimum 512gb (475gb) m.2 harici ssd veya usb alınır ve windows da exfat olarak 3 partition oluşturulur.

1 - sentry mode + dashcam (350 gb)

2 - music (100 gb) arsive gore degisir , akıllı arabalarımız flac kodek destekliyor mu bilmiyorum ama varsa tabii arsivde kapasite artışı gerekebilir

3 - toybox (lightshow boombox vb için 25gb)

Zamaninda arastirmistim kaynak videoyu ekliyorum;

Tesla Infoyoutube
    Tesla allow a USB device to be used for multiple features including Dashcam and sentry recording, your own custom lightshows and boombox noises, and your own music collection in a variety of formats including MP3 and Flac Tesla will complain of the Dashcam and Sentry partion is smaller than 32GB. The problem is you can't have mixed information on the same partition and thumbdrives do not partition reliably. They can also wear out. We show how a SSD device can be used and formatted to support all the devices on onme device, which is useful as Teslas generally only have 1 data USB port in the car. Written instructions can be found here: https://tesla-info.com/blog/tesla-storage-sentry-mode-dashcam.php We run through the type of device you need, how to format it on a PC, and to create the necessary partitions. 0:00 Intro 0:30 Why an SSD device 1:30 Using a PC to create partitions 3:00 Creating the folders and copying content 4:20 Working in the car
    https://www.youtube.com/watch?si=S-fXbQcfGiWskrLq&v=ixj3686wDWk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 22 Kasım 2024; 11:22:35 >

• bende bir de USB-USB C adaptörü var. arabada deneyeyim bu öğlen olacak mı?

Yarın da çoklayıcı ile denerim.

Oldu oldu. olmadı, 20 sene öncesine dönüp telefonda müzik uygulaması açıp BT ile arabadan dinleyeceğiz artık. Bu da TESLA nın ayıbı bence.

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.