< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (195. sayfa)
-
-
Hocam telegram grubunu verebilirmisinz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
/teslaownerstrky
-
Dün Ankara servisteydim. Teslimat bekleyen araçların bazılarında Conti takılıydı. Gerçekten şanslılar. Zira Hankooklar bugüne kadar kullandığım en kötü lastik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Huawei ve bazı çinli telefonları kullananlar varsa benim gibi tesla app'ı tesla china app yazarak direkt tesla Çin sitesinden indirsin.
Benim Bluetooth anahtar istikrarsız çalışıyordu şu anda bir gündür sorunsuz çalışıyor,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lastik değiştirmeye değmeyecek kadar iyi memnun olunmayacak kadar kötü, arada derede. Gercek kötü lastik kullanmadıysanız daha önce kötü gelir ama.
Hankook lastikleri soğukken 35 psi yaptım, Tesla nın önerdiği 42 psi de ne yol tutuyor ne de konforluydu ama 35 psi de memnuniyetim çok arttı. Ben de conti ile değiştirecektim bir arkadaş havasını indir öyle test et dedi bu şekilde hoşuma gitti açıkçası. Tek sıkıntı lastik basınç göstergesi ekrandan hiç gitmiyor :)
-
Bana 39 olarak teslim ettiler ve böyle kullanın dedi oradaki genc. Neden dedim, sıcak yerler için bu tavsiye edilmiş. Bilemedim, bence konforsuz olduğunu biliyorlar lastiğin, Ama Antalya'dayım cidden sıcak, arac halen klima açıyor.
Bu basınç ile konfor bence iyi, çok kötü yol dışında. Keskinlerde bile şok etmiyor, Yalnız 35 tüketimi arttırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Kasım 2024; 13:1:57 >
Kışlık lastik alanlar ve almak isteyenler için Goodyear Ultragrip Performance+ T0 255/45R19 104V XL M+S 3PMSF SCT FP
lastik siparişi verdim. Alan kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Lastikcim.com sitesi üzerinden 2024 yılı üretim 4*9120 + 808 tl montaj hizmet ücreti ödeyerek sipariş verdim. Takıldığında tecrübe eder paylaşırım.
-
Şehiriçi ağırla kullandığım için tüketimin artıp artmadığını anlamadım gerçi ayağım rejene ciddi alıştı, kaybı ordan telafi ederim Varacağım yere kimi zaman 9.4kw kimi zaman 13 civarı kw ortalama ile tamamlıyorum. Belki yazın uzun yol olursa 40psi a çıkartırım , kompresör bagajda nasıl olsa.
Ama 19 jant bariz ülkemiz yolları için konforsuz , rogar kapakları istanbul da köstebek yuvası gibi, bir bölümü de yamalı bohça, Bagdat caddesi tarafında oturanlar bilir. Bir tık düzeltme yaptılar ama yine de dümdüz , tabiri caizse kaymak gibi değil
Teslimat tarihi VIN atamasından kaç gün sonra belli oluyor? 13 kasımda VIN atanmıştı.
Ben bugün Ankara Koçak Lastik'te (2024 38. hafta üretimi) 8900 liraya taktırdım, montaj da ücretsiz. Hankook denen çöplerden sonra ilaç gibi geldi, Hankook'ları tekrar taktırmayacağım... Berbat bir lastik... 25 yıllık sürücülük tecrübem var, böyle kötü lastik görmedim.
Ultragrip Performance+ tüm testlerde başarılı dereceler almış, iyi bir lastik. Türk malı Goodyear lastikler pek iyi olmuyor ama bu ürün Alman malı. Memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 23 Kasım 2024; 22:37:13 > -
Ortalama 1.5 ay. Ama şu anda yıl sonu teslimat sayısının artırmak için erkene alınacağını belirtiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pirelli Pzero Winter taktım bugün arabanın kaderi değişti. İmkanı olan vakit kaybetmeden Hankookları geri dönüşüme göndersin.
20 ve 21 ciler ne yapsın?
Sadece bu sebepten 19 da kaldım ben,opsiyon jant istemedim
-
Güzel fiyat. Lastik performansıda bir çok testte başarılı çıkmış. Memnun kalacağımızı düşünüyorum 👌
Hocam sadece kamera kaydı yapılan torpido içindeki usb girişinden veri aktarımı varmış,
Teslamusic diye yeni part yaratarak araçta gelen belleğe atılabiliyor denmiş.
Valla belki kullandığım yollardandır nispeten düzgün, şimdilik beni idare eder, yazın sertleşir ise falan bakarım.
Hakkaten o nasıl berbat bir lastik hankook. Ha kışın hankook lastik almışsın ha kösele ayakkabı giymişsin. Bir farkı yok. 3-4 sene önceydi Arnavutköy’de hafif bir kar olan yerde yokuşu indim geri çıkamadım. Kışlık lastikle her yere gidip korkusuz gelince bunuda öyle sandım. Aman aman hankook sakın ha derim.
Sizin ki long range mi hocam ? 21 lik Überturbine jant opsiyonla da olmaz direk SR a uymuyor dediler bana teslimat noktasında gerçi çok pahalıydı olsa da almam o ayrı, ofseti sebebiyle kaldırımda sürterek haşat ederdim güzelim jantı 🙈😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X