|
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (194. sayfa)
-
-
Tamamdır hocam beklemedeyim, çok teşekkür ederim -
-
Spotify listeleri yapıp geçtim şimdilik bekliyorum bakalım sizde olacak mı, sürüm 3.1 mi ne olacakmış her çoğullayıcı da olmuyormuş birde fat 32 formatı mı ne gerekiyor. Oeehh
-
Kışlık lastik işini halledebildiniz mi ? Ankara 'da pazar günü kar gösteriyor ben daha karar verip lastik alamadım . -
goodyear aldım memnunum...
ultragrip tanesine 9,000 lira verdim...
-
continental'ın tesla model y 19 jant için için bir yazlık lastiği yok mu acaba? internette bulamadım..
-
Anladım teşekkürler,
Peki sizde kaçıncı seviye hasarsızlık vardı?
-
Son seviye hasarsızlık, üstüne anadolu hayattan bes indirimi, birde meslek indirimi Sigortacı arkadaşım o bile şaşırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Kasım 2024; 16:4:18 > -
Son teslim alanların bazıları Continental Premium Contact 7 ile gelmiş
-
Ekim sonu veya kasım başı siparişlerinde gelişme olan arkadaşımız var mıdır? sanırım hepimiz aralığı bekliyoruz?
-
benim bahsettiğim kışlık goodyear
-
teslacilar hep sakin giderdi aslındaAsam HaberyoutubeYol verme t*rtışması yaşadığı sürücüye k*fürler savurup s*ldırdı.https://www.youtube.com/shorts/FQxgXo71fA4?si=RQ-uj9FAr-pdtjg9
-
Ben değilim Ama bir de adamı dinlemek lazım, her eline kamera alan haklı çıkacak diye bir şey yok. O adamı o hale getireni de bir incelemek lazım
Babam trafik polisi , her zaman ne kadar haklı olursanız olun soğukkanlı olun der. Şimdi abi inmiş kameralı adam da inse vuruşsalar biri kafasını arabaya ya da asfalta vursa ölse biri mezara diğeri mapusa düşek, olan hayatlarına ve arkada bıraktıklarına olacak.
Hiç gerek yok böyle şeylere eve 5 10 dk geç gideyim ama sağsalim kazasız belasız gideyim kafasındayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 22 Kasım 2024; 17:53:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: x-rayted
Yok kesin görmüyor. Adaptörde sorun yok telefonda denedim, telefon bu USB yi görüyor. USB de de sorun yok. Torpidodaki Tesla flashı çıkartıp bu USB yi taktım. O zaman USB den müzik çalıyor.
Çoklayıcının da işe yarayacağını düşünmüyorum. Yarın kesin deneyip buraya resimli yorum yazacağımHayır USB C- USB A3.0 çoklayıcı ile de görmüyor. Işığı yanıyor ama araç USB yi görmüyor
-
Oo süper o zaman 😊 -
Kesinlikle orası öyle -
-
Bugün 27 Ekim siparişine VIN atanmış. Telegram grubunda gördüm. Muhtemelen önümüzdeki hafta bütün ekim siparişlerinin araçlarının üretimi tamamlanmış olur.
-
Bence güzel haber
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X