Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.157
Cevap
293
Favori
338.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size ödemeniz gereken tutarın yazdığı, iban gibi ibarelerin olduğu ve son ödeme tarihi yazılı bir e posta atıyorlar. Genelde ödemeyi kabul ettikten sonra ki gün oluyor. Benimki gereksiz/spam kutusuna düşmüş telefonla arayıp kontrol ettikten sonra buldum. +5 iş günü veriyorlar. Yazıyor mailde zaten.
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam beklemedeyim, çok teşekkür ederim
  • Yok kesin görmüyor. Adaptörde sorun yok telefonda denedim, telefon bu USB yi görüyor. USB de de sorun yok. Torpidodaki Tesla flashı çıkartıp bu USB yi taktım. O zaman USB den müzik çalıyor.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

Çoklayıcının da işe yarayacağını düşünmüyorum. Yarın kesin deneyip buraya resimli yorum yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 22 Kasım 2024; 12:56:38 >

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Spotify listeleri yapıp geçtim şimdilik bekliyorum bakalım sizde olacak mı, sürüm 3.1 mi ne olacakmış her çoğullayıcı da olmuyormuş birde fat 32 formatı mı ne gerekiyor. Oeehh

• Kışlık lastik işini halledebildiniz mi ? Ankara 'da pazar günü kar gösteriyor ben daha karar verip lastik alamadım .
  • nitroture N kullanıcısına yanıt

goodyear aldım memnunum...

ultragrip tanesine 9,000 lira verdim...

• recak R kullanıcısına yanıt

continental'ın tesla model y 19 jant için için bir yazlık lastiği yok mu acaba? internette bulamadım..

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler,

Peki sizde kaçıncı seviye hasarsızlık vardı?

• corail kullanıcısına yanıt

Son seviye hasarsızlık, üstüne anadolu hayattan bes indirimi, birde meslek indirimi TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...  Sigortacı arkadaşım o bile şaşırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Kasım 2024; 16:4:18 >
  • irresponsible kullanıcısına yanıt

Son teslim alanların bazıları Continental Premium Contact 7 ile gelmiş

• Ekim sonu veya kasım başı siparişlerinde gelişme olan arkadaşımız var mıdır? sanırım hepimiz aralığı bekliyoruz?

• irresponsible kullanıcısına yanıt

benim bahsettiğim kışlık goodyear

• Asam Haberyoutube
    Yol verme t*rtışması yaşadığı sürücüye k*fürler savurup s*ldırdı.
    https://www.youtube.com/shorts/FQxgXo71fA4?si=RQ-uj9FAr-pdtjg9
    teslacilar hep sakin giderdi aslında

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Ben değilim   Ama bir de adamı dinlemek lazım, her eline kamera alan haklı çıkacak diye bir şey yok. O adamı o hale getireni de bir incelemek lazım  

Babam trafik polisi , her zaman ne kadar haklı olursanız olun soğukkanlı olun der. Şimdi abi inmiş kameralı adam da inse vuruşsalar biri kafasını arabaya ya da asfalta vursa ölse biri mezara diğeri mapusa düşek, olan hayatlarına ve arkada bıraktıklarına olacak.

Hiç gerek yok böyle şeylere eve 5 10 dk geç gideyim ama sağsalim kazasız belasız gideyim kafasındayım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 22 Kasım 2024; 17:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Yok kesin görmüyor. Adaptörde sorun yok telefonda denedim, telefon bu USB yi görüyor. USB de de sorun yok. Torpidodaki Tesla flashı çıkartıp bu USB yi taktım. O zaman USB den müzik çalıyor.

Çoklayıcının da işe yarayacağını düşünmüyorum. Yarın kesin deneyip buraya resimli yorum yazacağım

Hayır USB C- USB A3.0 çoklayıcı ile de görmüyor. Işığı yanıyor ama araç USB yi görmüyor

• jackal73 J kullanıcısına yanıt
    Oo süper o zaman 😊
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle orası öyle
  • Hayalimi yapay zekaya çizdirdim (ilkbahar nolursun çabuk gel 🙏🥹 )

• Omfaruks O kullanıcısına yanıt

Bugün 27 Ekim siparişine VIN atanmış. Telegram grubunda gördüm. Muhtemelen önümüzdeki hafta bütün ekim siparişlerinin araçlarının üretimi tamamlanmış olur.

• Alexxx19 A kullanıcısına yanıt

Bence güzel haber

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.