|
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (209. sayfa)
-
-
Sadece ÖTV artışı olursa ondan etkilenirseniz hocam...
Bende alırken aynısı söylendi araç fiyat artışı olursa haber ederiz EFS yapmanıza gerek yokdiye...
Ama kaldırılacak olması durumunda ne yapmalı bilemedim.
-
Kaldırılacak ise yapmak ta fayda var. Zira bu zam da mutlaka üst dilime girer araç. -
Sizinki rakam çok yüksek değilmiş. Bakımda ne yapıyorlar?
-
Christmas a 1 hafta kaldı şunun şurasında. bizim sözde ekim özde Kasım teslimi SR mize hala Christmas güncellemesi gelmedi
Endişelenmeye başlamalı mıyız acaba ?
Yoksa bize güncelleme vermeyecekler mi?
-
Klâsik, kontrol, polen filtresi, güncelleme. Başka birşey yok. -
-
Şuan EFS devam ediyor, iptal edilecekse yeni yılda olur o da dedikleri gibi belli bir sürede teslim şartı olursa iptal ederler.
Benim takıldığım nokta; Kasım sonundan itibaren sipariş verilen Model Y lerin teslimi için Şubat 2025 demeleri.
Aralık ve Ocak ayında üretim yapılmayacak mı ki taaaa Şubatta teslim edilececek.
Ben tesla com da kasım sonunda model y seçtiğimde şubat 2025 teslim yazısını görünce acaba Almanya fabrika üretim hattında değişiklik ve düzenlemeye mi geçilecek aralık sonunda diye düşündürdü.
Eğer 2025 modelde değişiklikler olacaksa ve hattın bir süre kontrollü üretime ayrılması gerekiyorsa tamam da ( yok canım Juniper o kadar çabuk olmaz :D :D ;) )aksi halde Ocak'ta niye teslim yok diye düşündüm açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X