Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: jackals01 , edanis
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.771
Cevap
325
Favori
386.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • irresponsible kullanıcısına yanıt

7500km oldu daha bir kere sc de şarj yapamadım.

Bolu highway de sc için kesin kararlıydım ama 2 tane boşluk harici tesla'lar tesbih gibi dizilmişti. Çarpıcı bir görüntüydü😀.

Bu kalabalıkta enerji de düşük olur diye bomboş olan voltruna girdim. Direk 145kw ile şarja başladı.

50-100tl için o rezilliği çekemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irresponsible kullanıcısına yanıt

Hukuki olarak bir şey elde edemezsiniz çünkü parasını ödememişsiniz ama misal diyelim Hepsiburada dan kredi kartınızla ödeyip bir şey sipariş ettiniz onlar sonra fiyatı yükseltip aradaki farkı istedi ya da iptal etti o zaman haklı olursunuz. Fiyat sabitleme bu yüzden önemli.

Efs yapmadığınızdan kura bağlı olarak artış yaşanınca aradaki farkı talep etmeleri normal bir süreç. Empati kurun bir mal üretiyorsunuz dolar 32tl , 2 ay sonra faturalayacaksınız dolar 34.50tl , 32tl den verseniz zarar edersiniz yerine koyma maliyeti yükseleceği için.

Efs yapınca o gün ki kurdan dolar karşılığını sabitlemiş oluyorsunuz. O zaman da vergiler artmadığı sürece sizden ek bir artış ücreti talep etmemiş olurlar

• Burada asıl sorun 2 - 3 ayı geçen teslim süreleri.. Zamanında teslim ederlerse böyle sorunlar da yaşanmaz. Aylık faizin %4 olduğu ülkede müşteriden erkenden para alıp 2-3 ay gibi bilinmez bir sürede teslimat yapılması tam bir facia. Bu yüzden empati kuramıyorum :(

Potansiyel bir alıcıyken bu teslimat süresi yüzünden siparişimi veremedim. Araç ocak ayında mı gelecek, yeni yılda ne olacak? kasımda ötv mi değişecek? vs vs Bu şekilde araba almayayım kalsın dedim.

• ceyon C kullanıcısına yanıt

Siz ne zaman sipariş verdiniz bilmiyorum ama ben verdiğimde bir de GSR2 muhabbeti vardı TSE den geçemedi falan dendi dünyadaki en güvenli araçlardan biri için sonra ne olduysa geçti ama bu sürede diğer markalar da teslimat tarihine uyamadı. Bu sebeple 16 gün gecikmeli almıştım. Temmuz Ağustos teslimdi ama 16 Eylülde aldım

Sonrasında takip edemedim ama belirtilen tarih aralığı hala aşılıyorsa (GSR2 muhabbeti kalmadı artık çünkü) o zaman facia, haklısınız.

Tesla global bir marka , faizin ve enflasyonun yüksek olduğu tek demeyeyim ama Arjantin ile birlikte 2. Ülke olabiliriz. Bu sebeple 1 2 ülke için mali işlemleri revize etmek tabloyu anlaşılması zor hale getiriyor olabilir. Amerikalı ve avrupalılar %3 enflasyonda ayağa kalkıyor biz son verilere göre %48,58 ( gerçi hissedileni %200 falan :) ) deyiz. Yani bizim Nas'dan falan anlamaz adamlar ,alacaklarına bakarlar. Neticede hayır kurumu değil ticarethane..

Dediğim gibi ama teslimat tarihleri hala tutmuyorsa operasyonel bir sorun vardır ona bir şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 16 Kasım 2024; 12:58:4 >

• Israrla aralık ayı teslim dedikleri için ben güvendim.bence sorun olmayacaktır.

• Omfaruks O kullanıcısına yanıt
    Yılı yüksek adetli satışla kapatmak isteyeceklerdir. O sebeple son ay normalin 2 katı çalışacaklardır. Ben 3000 üzeri bir teslimat bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Plaka ataması da yapıldı. Çarşamba günü aracı teslim alacağım. Teslim esnasında özellikle dikkat etmem gereken ya da atlamamam gereken bir husus var mıdır ?
    Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asa153 -- 16 Kasım 2024; 15:53:37 >
  • asa153 A kullanıcısına yanıt

Bir şey yok hocam mavi adaptör ve mobil saj cihazi alacaksanız oradan alabiliyoruz, unutmayın, ( ankara)

Yüzde 25 ile verilecek, Şarj istasyonu uygulamalarını indirin, önceden eğitim videolarını izleyin, aracın freni alışık olduğumuz gibi çalışmıyor trafik olan saatte gitmeyin ya da uzun yolu secin, 3 4 güne alışırsınız, sağını solunu iyice kontrol edin. Bu kadar. Ha aracın yanına gitmeden girişte telefonunuz aktif edilecek bilgisayardan direkt giderseniz olmuyor nereden biliyorsun diye sormayın TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...  Hayırlı kazasız belasız inşallah araç cidden iyi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Kasım 2024; 9:5:33 >
    Aracın birleşim yerlerine dikkat edin. Çıta hizalarını, aralıklara dikkatli bakın. Bende problem oldu. Kayıt altına aldırdım. Yarın satış durumunda alacak adam sonradan olmuş falan demesin diye.

Hayırlı olsun, keyif ve sağlıkla kullanın. Torpido gözü içerisinde USB bellek mevcut mudur, kontrol edin. Mevcut değilse talep oluşturtun. Elinizde boya kontrol cihazı varsa genel bir kontrol yapın. Ben Amazon'dan sipariş etmiştim, 2 - 3 güne geliyor. AVM kapalı garaj parklanma yapan bir kullanımınız varsa mutlaka bagaj kapağı yükseklik ayarını yapın. Normalde epeyce yüksek seviyeye açılıyor ve bazı AVM otopark tavanlarını kurtarmıyor bu hali. Şarj cihazı alanda satılıyorsa satın alabilirsiniz, bireysel şarj imkanınız yoksa da bazen gerekebiliyor. Araç sorunsuz şarj alıyor mu, teslimat alanında veya en yakın lokasyonda kontrol edebilirsiniz.

İstanbul'dan alacaksanız , öyle ilgi alaka 2 saat arabayı anlatacaklar diye beklemeyin. Girişte karsilayacaklar, resepsiyona gideceksiniz, bir iki uygulamada aktivasyon vs sonra arabanız su park yerinde diyecekler. Al çık yani... Oraya gideceksiniz dörtlüleri açık. Onu kapayın. Gelen eleman bir şey anlatmıyor ( ben bir de yarım saat 40 dk bekledim) . Sorunuz varsa cevaplayayım diyor. Ne sorum olacak aldım. Çıktım şimdi gelip foruma soruyorum TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... sagina soluna bakın tabii ki gemide transportta falan farı kırılmış arabayı teslim ettiklerini gördük.

EDIT: İstanbul'da teslim ile servis aynı yerde değil. O yüzden şarj cihazı falan yok. Servise gitmeniz lazim şarj cihazı kablo vs almak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 16 Kasım 2024; 20:23:15 >

Ben de dün verdim sipariş

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Farı kırık olan kişi aracı Teslim aldı mı ? Enteresan

• trcengizkhan kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Almadan önce tesladan birileri ile görüştünüz mü ? Teslim süresi vb

• Aracında saat ile ilgili sorun yaşayan olursa ( Yurt dışına çıkıp geldim. Aracın saati 1 saat geri kalmıştı ) paylaşacağım adımları izleyerek sorunu halledebilir. Ben 3. Maddeyi uygulayarak sorunu çözdüm 👌

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

test sürüşü yapmıştım Ekim sonunda, sipariş vermeden önce görüştüğümde aralık sonu teslimatların hala geçerli olduğunu söylediler.

• ikinci el ilanlara göre teslim alıp hemen satan da çok, bu da ilginç geldi bana.

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de 2 adet ilan var. 1 tanesi 11.000km de, diğeri teslim almamış. Başka göremedim. Siz nerede gördünüz.

• Dostlar selam. Tparts üzerinden aksesuar almayı düşünüyorum araç gelene kadar. Paspas almak istiyorum bir de lift takozu şart. Paspaslar iki çeşit var. Hangisini önerirsiniz? Serviste satılıyor mu? Kaliteli bir şey arıyorum. Plastik kokusu olmayan.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.