Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.565
Cevap
312
Favori
371.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sipariş verirken öngörü ne zaman gösteriyordu?

• Omfaruks O kullanıcısına yanıt

Kasım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki danışman nasıl bir cevap veriyor ?

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam şu an piyasadaki en mantıklı araç.

Model Y de biraz sert 19 janttan ötürü ben lastik ayarını 36 psi ye düşürdüm konfor arttı ama hankook lastikleri continental ile değiştirmeyi planlıyorum yumuşak hamur olduğundan daha konforlu oluyor contiler.

Bagimsiz suspansiyon candir, sizi torsiyon konusunda cok iyi anliyorum.

2025 de aynen daha fazla kemer sıkılacak gibi görünüyor.

Bu araca alistiniz mi artik diger icten yanmalilar hurda gibi geliyor, bir sonraki aracim Model X ya da Cybertruck falan olursa anca beni tatmin eder TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...  Model S plaid de harika ama sedan sevmiyorum

• Nihayet teslim aldık. Tesladan (Orhanlı) dan Göztepe Emaar a %15 şarj yedi. Emaar da %99a kadar şarj ettim. Çok bekleyen vardı. 100 yapamadık. Tesla bitmiş Çarşamba öğlen 14:30 millet sıra için birbirini yiyor. Oradan bizim eve 10 km %5 şarj yedi. Sentry modu acik bırakmışiz evde de 5 dk da %1 daha düştü , kapattık sentry modu . Bizim ev dağ basinda. Fazla şarj yiyor tırmanırken. Sanırım şarj sorunumuz olacak.

Mobil şarj cihazı dedim. Bizde yok servisten al dediler. Uygulamada şarj cihazı alabileceğim yer bulamadım. Nereden isteyeceğim bunu.

Gelelim sürüşe ben yumuşak direksiyon sevmem, direksiyonu sert yaptım. Ben sürüşü çok beğendim. Sportif bir sürüş var. Süspansiyon sert 19 hankookla o kadar olur zaten. Trim sesi yok. Süspansiyon sesi yok. Yalnız bizim dik yokuşta biraz zorlanıyor gibi, güç yetersiz kalıyor gibi. Belki ben alışamadım gazı ayarlayamadim. Kullandıkça alışırım sanırım. Iç kalite de test araclarindan bir tık daha premium geldi bana.

Velhasıl kelam bekleyen herkese sabırlar diliyorum. Bir an önce gelir araclariniz inşallah. Kimsenin pişman olacağını sanmıyorum. Resim sözü vermiştik.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, çıkarken harcadığı fazla enerjiyi inerken amorti eder, yani dengeler. İçten yanmalı araçlar gibi inerken de tüketim olmayacak, inerken şarj ederek ineceksiniz. Benim -114wh/km görmüşlüğüm var. (eksi 114)

Gücü yetersiz değil, siz alışamamışsınızdır. Aksine, fazlasıyla güçlü bir araç çünkü sürekli 210-220 bg gücünde bir motor var. İçten yanmalı araçlar gibi düşünmeyin, onlarda maksimum güç verilir, araç çoğu devirde bu gücün çok çok aşağısında kalır, elektrikli araçta ise standart güç çıkışı veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 13 Kasım 2024; 17:11:50 >
  • Spoileri taktım ama super beceriksiz ve el mahareti eksilerde biri olarak ucu açıkta kaldı artık ya düşecek ya ona bir care bulacagim. Çift taraflı bant koymuşlar uygulamak ve üst tarafı sökmek çok zorladı. Keşke becerikli birine yaptirsaydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 13 Kasım 2024; 17:16:51 >
    Kazasız belasız. Telefon appinden. Servis iste> diğer > diğer
    Oraya açıkça yazın mobil connectör fiyat teklif talebi diye. En kötü bir gün sonra dönerler. Üstüne arıyorlar. Ya lış anlaşılan bir şey var mı diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Maşaallah..

Görünce benim de bir içim kıprdadı şimdi yahu :)

Daha gelmesine 1,5 hafta var , hayırlısı artık..

• Omfaruks O kullanıcısına yanıt

Öyle biri yok benim bildiğim..eposta gönderdim sadece

Hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar inşallah

• Ya bu sc lerde sıra olayı nasıl oluyor acaba? Benim de evime yakın arada gider şarj ederim yani.. randevu sistemi mi oluyor?

Bu da benimki. Baya ince işçilikle harika oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • irresponsible kullanıcısına yanıt
    Randevu sistemi yok. Gidince anam babam usulü bekliyorsunuz. Hedef olarak navigasyonda SC girerseniz, istasyondaki kullanılan soket sayısını da görebilirsiniz.

• Siparişleri takip eden arkadaşlar vardı benim VİN az önce düştü sipariş tarihim 7 Ekim

• Merhabalar bugün vadi istanbulda model y test sürüşü yaptım. Ancak test sürüşü anında araç sadece 2700 kmde olmasına rağmen engebe ve tümseklerde trim sesini bu kadar yeni bir araba için fazlaca aldım. Satış danışmanı bunun test aracından kaynaklandığını ve yeni araçlarda olmadığını belirtti. Acaba aranızda hatrı sayılır bir zaman kullanıp trim sesi sorunu yaşayan var mı yoksa satış danışmanı haklı mı? Çünkü haklı olduğu takdirde test aracı gibi bir tanıtım aracının böyle sorunları olması tesla için hiç iyi bir izlenim vermiyor.

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Ankara Antalya arası zes'leri kullandım, bayaa rahattı, uygulamadan randevu alıyorsun, hiç zorlanmadım. Toplam 50 dakika harcadım tamamen tecrübesizlikten. Yüzde 80 sonrası cidden anlamsız, 220 km 'de bir 15 dakika sarj yeterli. Yani 600 km'yi falan rahatlıkla toplam yarım saat sarj ile gidebiliyorsun.

Sc'lere pek gerek yok gibi zaten aynı hızı veriyorlar. Bu sc olayı abartılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 13 Kasım 2024; 22:3:27 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    7 12 TL SC ler. Zes sanırım 10.99. yada daha yüksek. Birde uygulama kullanma derdi yok. Taktığın gibi şarj ediyor.

• msefaaydin M kullanıcısına yanıt
    4500 km.deyim. Ben bir sorun yaşamıyorum. Yaşayan da var. Servis çağırıp ücretsiz işlem yaptırıyorlar. Üretimde aynı kaliteyi tutturamamak sebep sanırım.

• msefaaydin M kullanıcısına yanıt

Dün aldım bugun uzun yol yaptım.

Örneğin forumda bir arkadaj pandizota çift taraflı bant yapıştırmıştı, benimkinde raylar direkt kaplı geldi, Aynı şekilde bu washboard dediğimiz tırtıklı yollardan geçtim sıfır trim sesi,

Sanırım 3 4 yerde varmıs ama geri dönüşlerle çoğunu düzeltmişler genede sorun olursa mobil servis hallediliyor.

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.