gayet güzel.. değerler ve yarım saat molalar da mantıklı. hayırlı olsun aracınız. |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (202. sayfa)
-
-
Dostlar aracı teslim almadan kaskosunu da yaptırmak mantıklı mı? Fiyat teklifleri gelmeye başladı. Daha plaka ortada yok ama ne dersiniz? -
trafik zorunlu zaten onu yaptiracaksiniz sizden istediklerinizde
kasko icin teslim gununu bekledim ben kendi adima, tabi daha oncesinden teklifleri aldim ve bana en uygun olani sectim. Su tarihte yaptircam dedim, teklifler genelde 1 hafta gecerli oluyor, ayarlayabilirseniz hemen yaptirirsiniz.
Eski aracinizi sattiysaniz indirim aliyorsunuz onu unutmayin
-
Eylul sonunda teslim aldigim Model Y SR aracimi sahsi nedenlerden satiyorum. Yeni almak isteyip beklemek istemeyen arkadaslar varsa lutfen ozelden yazsin. Bu arada araci cok sevdim daha sonra mutlaka yeniden Tesla sahibi olacagim.
-
Evet trafiği yaptırdım. Kasko için aynı sigortadan olması gerekiyormuş sanırım. Poliçeyi iptal edip kalan günlerin ücretini alabiliyorum galiba. -
Merhaba ,27 Kasım da teslim aldım,1 aralıkta İstanbul -Rize yolculuğunu 14.5 saate tamamladım.yola %78 ile çıkıp Bolu Highway -İlgaz -Samsun ve Son olarak biraz da keyfi Giresun’da şarj yaparak yolculuğumu sonlandırdım.Hiç yorucu geçmemekte beraber bu arada (Bolu-Samsun arası 0-2 derecede) bir 1000 km daha yapabilicek mental durumla vardım. -
11 Kasım siparişi için teslimat randevusu seçeneğini aktif hale getirmişler. 25-26 Aralık verilmiş sadece. 26 Aralık seçtim. -
Merhaba, teslimat için 25 Aralık 15.00 a randevu aldım. Teslimat için verilen süre çok uzun...
-
Sipariş tarihiniz nedir?
-
29 Ekim
-
2 Ekim hatta eylülden bekleyenler var aynı haftada teslim alacaklar. Sizinki iyi görünüyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 5 Aralık 2024; 21:20:11 > -
Sizden ödemeyi ne zaman talep ettiler?
-
19 kasım
-
28 Eylül sipariş, 18 Aralık teslim. 81 gün beklettiler el insaf…
-
ben zam gelme endişesiyle erken yaptırdım -
Ben de bugün yaptırdım. Allianz 27.500 tuttu. Kapsamlı elektrik. -
Ilgaz da tesla sc ler çalışıyor mu acaba? -
merhabalar, 14 kasımda sipariş vermiştim. 29 aralık teslimat randevusu aldım.
-
Aracın navigasyonundan Ilgaz SC leri seçin hedef olarak. Durumlarını göstermesi gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X