Juniper gelecek ama ötv si ne olacak vs.. beklemek kesinlikle mantıklı, sorun fiyatta. Ek olarak şimdi sipariş geçseniz teslimat artık yeni yıla sarktı, teslimattaki fiyatta belirsizlik arttı. Byd seal sedan araç da güzel, o da 2.4 m ile beklentinin çok üzerinde bir fiyatla geldi, Belki orada ötv avantajlı araçlar gelir. |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (201. sayfa)
-
-
-
%40 ÖTVli iX1 in hiç fena satmaması ve 3. olması enteresan
Teslanın 1800 ünün 800ü benim gibi Ekimde teslim alması gerekip de aracı teslim edilemeyenlerdir muhtemelen.
aylık 1000 gibi ele alabiliriz satışları diye düşünüyorum.
-
hocam bence onların tamamı %10luk dilimden verdikleri filo satışları
-
Togg adına seviniyorum. Zira Togg olmasaydı, biz Teslalari bu fiyata alamazdık. İnşallah daha da satışları artar. -
Fiyatını da geçtim, superchargerlara 1km sıra olurdu. Togg sayesinde şarj ağı arttı ve artıyor.
-
Aynen katılıyorum 👌 -
Togg olmasaydı ama Tesla bu fiyat olsaydı da muhtemelen yine almayacaktık çünkü şarj ağı böyle geniş olmayacaktı.
Ben LR ve P modellerini hiç düşünmemiştim daha önce çünkü evde şarj olanağım yok ve şarj imkanlarının bu denli geliştiğinden habersizdim.
-
Togg olmasaydı %10 diye bir dilim olacağını bile sanmıyorum. -
Model Y diğer renklerini %10 ötv den alma ihtimalimiz yok mu?
Siyah çizikten ruh hastası eder.
Beyaz buzdolabı gibi.
Quicksilver rengini istiyorum saçma fiyat çıkıyor. Bu ne saçmalık ya.
-
2 3 ayla kaçırmışsız. Kaplama seçeneğiniz var. Tüvtürke tabi olarak. ( daha erkenden muayeneye başlarsınız)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 4 Aralık 2024; 7:47:44 > -
Buzdolabı diye hakaret etmeyelim. Teslanın beyazı öyle egea, fiesta gibi buzdolabı beyazı değil. 3-5 sene önce çoğu markada en yüksek fiyata satılan Simli bir beyaz. Yakından incelemenizi öneririm. Pek çok ülkede bu beyaz için en az 1000 dolar fark alınıyor.
-
Digerleri degilde, beyaz renk icin ekstra ucret talep etselerdi cok uzulurdum acikcasi. -
en güzel renk gri bence de.. ama siyahta diğer renkler sonrası favorim.. siyah renge yakından ve uzaktan bakınca her türlü çok güzel duruyor bence. beyaz maalesef arkadan egea ya çok benziyor hatta geçen emar avm de sc ye egea mı parketmişler la dedim bi an..
-
Renk konusunda evet kimisine göre en göze hoş gelmeyen beyaz olabilir. Egea benzetmesi yapan arkadaşlar elbette istediği renk alsınlar. Tamamen bütçe ve zevk meselesi. Burada bir çok kullanıcı beyaz renk sahibi veya almak isteyenler da çoğunlukla beyaz renk almak durumunda kalacaktır ÖTV diliminden dolayı. Konu sadece renkse fazladan para vermeye gerek yok Egea almayıda düşünebilirler. -
Dediğiniz tarih olsa herkes bekler zaten. O tarihler olması imkansız demeyeyim ama çok çok büyük sürpriz olur.(Ki bence yine de diyeyim imkansız.) Ben yine Nisan Mayıs ön talep alıp( Tesla Türkiye iyi çalışır ve Tesla merkezi ikna ederse ki bu da çok çok zor),Ağustos-Eylül öncesi teslimat olacağını düşünmüyorum. Bu bile iyi niyetli bir tahmin zira bize özel araç üretilecek. Avrupa'da satılan SR gelmeyecek.
Togg T10X içinde ikinci bir yüzdelik dilim yaratılıp, yeni sedanın %10'da kalıp, Tesla ve T10X in artık kaç olur bilmiyorum ama en az %20'lik dilime yükseleceğini öngörüyorum.
Bu sebeple fiyatta en az 200k bir artış olacağını düşünüyorum. Getiri ile sübvanse edebilirseniz sorun yok.
-
Aracı yeni teslim aldım. Dün sabah İzmit-Atanlya arası ilk uzun yolculuğumu yaptım. Dolu batarya ile çıkmıştım, 2 mola verdim 30ar dakika şarj ettim. 115KW toplam enerji tüketimi ile yolculuğu tamamladım, ortalama 18.5KW/S ile yolculuk yaptım sanırım. Genel olarak sakin kullandım arada ışıklarda yeşile dönünce hızlı kalktım tabi Bu havalar için bu tüketim kötü değil sanırım.
Genel olarak hiç dezavantaj ya da vakit kaybı hissetmedim yolculukta, tüm yol boyunca verdiğim toplam 1 saat molayı her koşulda verirdim diye düşünüyorum.
-
antalya'ya vardığınız da şarj yüzdeniz kaç kalmıştı acaba?
-
%15 civarı bir şarj ile vardım hocam.
-
Bence gayet güzel bir yolculuk olmuş, tüketim verisi de bu mevsim için güzel.
Hangi yoldan gittiniz bilmiyorum ama Antalya yolu dümdüz değil İzmir sonrasında.
Araçları zaten sakin kullanmak önemli. V8 motor alıp keyfini çıkarmak başka, elektrikli araç kullanmak başka elbette.
Elektrikli araçlardaki güç muazzam ama sonuç menzilsizlik oluyor :D
Şehir içi şarj sıkıntısı olmadan da keyif alınabilir ama bence güzel bir kapalı ve şarj üniteleriyle donatılmış pist olsa güzel iş yapar :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X