Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: s355j2
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.156
Cevap
293
Favori
337.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Korkunçmuş ...bizim 3 eylül siparişini 13 kasım kasımda teslim almamızdan sonra (70 gün) 11 gün daha uzatmışlar demek.

Müşteriye jest olsun diye hç bir şey yok ama TESLAda. bir iki SC tanımlayalım aksesuarda vs biraz indirim yapalım vs yok.

• 13 kasım sipariş 27 aralık teslimat

• Öncelikler herkesin yeni aracı hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Ben de alma düşüncesindeyim ve bütün konuları okudum ve kafamdaki soruların çoğuna cevap bulabildim. Merak ettiğim aracın üzerinde gelen Hankook lastik hangi model? Niye sordum derseniz ben şu anki dizel aracımda hankook yazlık lastik kullanıyorum ve acayip memnunum.Alırken de çok araştırarak almıştım. Özellikle ıslak zemin frenleme ve yol tutuş olarak çok övülüyordu. Hatta 2 gün önce yağmurda önüme kedi atladı abs bile devreye girmeden durdum. Sizin hankook ile yaşadığınıza benzer durum ben aracımı aldığımda üzerinde gelen continental lastiklerde olmuştu. O lastikler yüzünden araba abs devreye girmesine rağmen sürüklendi ,durmadı ve bir kazaya karıştık. Kısacası ben arabaların fabrika çıkışı üzerinde verilen lastiklerin normal aldığımız kadar kaliteli olmadığını yada hatalı olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadkingtr -- 6 Aralık 2024; 11:59:6 >

• roadkingtr R kullanıcısına yanıt

Kesinlikle araçların üzerinde verilen lastikler bayilerde satılan lastiklerden daha kalitesiz oluyor. Buna tamamen katılıyorum.

Fakat bizim araçlardaki Hankook lastikler kabul edilemeyecek kadar kötü, araç adeta sürekli buzun üzerinde geziyormuş gibi. Hem kötü yol tutuyor, hem konforsuz, hem de gürültülü. Üstelik 6.000 km kullandığım halde bütün lastiklerde yarılmalar başlamıştı. (asfalt dışında bir zeminde kullanılmadı, drift vs yapılmadı)

• Merhabalar herkese,

15 Kasım’dan sonra sipariş verip VIN ataması olan var mı? Bildiğim kadarıyla 19 Kasım dahil sipariş verenlere halen Aralık teslim gözüküyordu. Konu ile alakalı Tesla ile görüşen var mı? Yazılanları okuyunca 15 Kasım sonrası sipariş verenlerin Aralık teslimat hedefinin çok da gerçekçi olmadığını anlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leventkale L kullanıcısına yanıt

Bundan sonra iptallerden seken VIN'lar atanacak gibi duruyor. Şu anda 15-16 Kasım siparişlerine VIN atananlar var. Bana da biraz zor gibi geliyor ama yine de bekleyeceğiz artık.

• xrestinpeacex X kullanıcısına yanıt

15 Kasım siparişim var henüz vın atanmadı. Sizin bildiğiniz atanan var mı bu tarihte siparişi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krup -- 6 Aralık 2024; 14:51:33 >
  • Krup K kullanıcısına yanıt

Var hocam, sizin yakındır sekenlerden biri muhtemelen yakın zamanda size atanır.

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt

Bu kötü olmuş. Halbuki hankook yuvarlanma direnci en az olan lastiklerdendir ve yakıt sarfiyatı sağlıyor. Ama elektriklideki lastiklerde durum kesinlikle daha farklıdır. Sonuçta bu araçların torku ve ağırlığı içten yanmalılara göre çok fazla ona göre lastik takılması gerekirdi.Ama günümüzde herkes maliyet hesabı yaptığı için muhtemelen ucuza daha kalitesiz lastik alıp takmışlar gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadkingtr -- 6 Aralık 2024; 15:3:29 >
  • roadkingtr R kullanıcısına yanıt

Vallahi SR de yanlış hatırlamıyorsam -ismi çok uzun- 19 inch Hankook Ventus S1 evo3 Ev T2 diye bir lastik var.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Yurtdışında bazıları memnun bazıları değil. Onlarda da tesla üzerinde gelmiş. Ama ses olarak yüksek.

• irresponsible kullanıcısına yanıt

Egea mı yok Doblo, yani saçmalamanın da bence bir seviyesi olmalı.

Opak beyaz ile metalik simli beyaz arasındaki farkı ayırt edemeyecek kadar miyop değilsinizdir umarım

• Son dönemde teslimlerde bazı lastikler Continental verilmeye başlanmış.Tamamen şansa denk geliyor.

• khanstern kullanıcısına yanıt

Aylardır arkadaşa, tüm sorularına ciddiyetle cevap veren Tesla sahiplerini gerçekten tebrik ediyorum. Sağlam sabırları varmış. Bu arkadaşımız geçen sene diğer konuyu trollerken biz bu kadar sabırlı olamamıştık. O zaman da babasının Jetta'sıyla karşılaştırıyordu. 👏👏👏

• Selamlar. 5 Kasım siparişim için 25 Aralık randevu tarihi aldım.

Randevu tarihinden erken alma durumları gelişebiliyor mu?

• 01 kasım sipariş 28i teslim

• 25 Aralık tan erken teslim yok sanırım, ya da buraya yazan daha olmadı :)

• fatalpower F kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Dsg si saatli bomba , motoru dizelgate skandalıyla anılan içten yanmalı hurda Jettayla mı ?

Hiç güleceğim yoktu  

• 5 Kasım siparişi 25 Aralık teslim ise, 1 Kasım siparişi nasıl 28 aralik teslim oluyor.

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.