Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (224. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
4.482
Cevap
304
Favori
362.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TESLA larda neden AC 22kW şarj desteği yok.. AC 11kW hıza izin veriyor?

Bu çok saçma... NEDEN BÖYLE????

https://www.tesla.com/tr_tr/support/charging/wall-connector

Araç Özelliklerine ve Wall Connector Akım Ayarlarına Göre Maksimum Şarj Gücü

Model S, Model 3, Model X, Model Y

230 V Tek faz: 7,4 kW (32 A)

230 V Üç faz delta 11 kW (28 A)

400 V Üç faz Y: 11 kW (16 A)

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Siz de tekrardan kazasız, belasız, mutlu ve huzurlu kullanın.
  • Merhaba, 7 Aralık sipariş tarihi. Şubat teslim bilgisi. İnşallah vergi dilimi değişmez. Büyük sıkıntı olur.

• serbag S kullanıcısına yanıt
    T10F fiyatı açıklanana kadar bir değişiklik olmaz muhtemelen.

Benim de 17 Aralık. Siz benim önümdesiniz. Sizi takip ediyor olacağım. Tesla'dan bildirim gelirse yazarsanız buraya sevinirim.

Enflasyon düştü şeklinde açıklamalar geliyor yönetimden. Bu şekilde çalışan maaş zamları belirlendi. İnşallah bu minvalde zam da gelmez ÖTV oranlarına. Sonra madem enflasyon düşmüştü neden TOGG'a zam geldi (yüksek oranda) diye sorarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: malioner06

Benim de 17 Aralık. Siz benim önümdesiniz. Sizi takip ediyor olacağım. Tesla'dan bildirim gelirse yazarsanız buraya sevinirim.

Bir kaç gün arayla teslim alırız diye düşünüyorum. Buradan yazarım yine.

Hay ağzın bal yesin. 😁
    Benim de 2 Aralık sipariş. VIN falan gelince hemen yazarım İnşaAllah.
  • MEPunisher kullanıcısına yanıt

Ben de sizi takip edeceğim o zaman. Ben Tuzla'da yaşıyorum teslim noktası çok yakın. Aracı da 2 kere inceledim ama test sürüşü yapmadım, yapmak da istemedim. Sürpriz olsun istiyorum. Ailecek heyecanlıyız :)

• Arkadaşlar Gediz elektrik SMS atmış

Sayın Kullanıcımız, ........... numaralı tesisatınız Son Kaynak Tedarik Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ uyarınca 01.03.2025 itibarıyla yüksek tüketimli tüketici grubuna dahil olacaktır. Kullanım tercihlerinize uygun ve olası fiyat avantajları sağlayan yeni bir sözleşme imzalamak için EPDK'nın resmi internet sitesinde yer alan tedarikçilerle görüşebilirsiniz. B016

Ne yapacağız şimdi bir bilen var mı?
  • dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    Yüksek Tüketimden kasıt kaç KW acaba?
  • 5000 kwatt/yıl...

• malioner06 M kullanıcısına yanıt
    Hocam enflasyonun düşmesi fiyatların düşmesi anlamına gelmiyor. Artış hızının yavaşladığı anlamına geliyor. ÖTV zammı kaçınılmaz. %100 olacak. Ama ne zaman ve ne oranda. O bilinmiyor.

Tabi mutlaka artış olacak. Belli bir oran zaten bekleniyor. Ama 1.600.000 TL'ye satılan araba fiyatı birden 2.200.000 TL gibi bir fiyata çıkarsa o durum anormal olur.

Zaten diğer markaların açıkladığı zam oranları enflasyon oranında beklenen seviyede.

ÖTV %100 olursa film biter benim adıma.

Savunmuyorum tabi ki. Daha uygun olmalı ama t10x e 1 yıldır zam gelmedi. Üzerine de faiz kampanyası ile zarar yazıyorlar. Onların da zam yapmaması mümkün değil. Ama Togg t10f i %10 da tutup. T10x üst modeli üst dilime sokacaklardir diye düşünüyorum. O üst dilimde %40 olmaz. %20 olur muhtemelen. Böylece, zam haricî %10 luk bir fark olur. Daha fazla olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 9 Ocak 2025; 15:10:33 >

T10F geliş tarihi belli mi?

Nisan da sipariş alacakları söyleniyor.
  • TOGG fiyat listesini nereden görebiliriz.

Normal şartlarda Trumore uygulamasından görmeniz lazım.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.