Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: malioner06 , malioner06 , wixland
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
4.483
Cevap
304
Favori
363.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler. Şubat ayı teslimat gözüküyor siparişimde. Siparişten 2 gün sonra Tesla'dan arayıp hem hayırlı olsun dediler hem de sormak istediğim bir şey olup olmadığını sordular. Ben de fiyat konusunu sordum, hani sabitleyebiliyor muyuz gibilerinden. Arayan beyfendi, teslimatın Şubat ayı'nda yapılmasının ön görüldüğü, teslim tarihinden yaklaşık 7-10 gün önce fiyat teklifinin bana iletilebileceğini söyledi. Bu şekilde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariftheboss -- 4 Ocak 2025; 12:24:12 >
  • ariftheboss kullanıcısına yanıt
    Hayılı olsun fiyat konusu yüzünden bende elim bir türlü sipariş vermeye gitmiyor. Sizin adınıza sevindim gelişmeleri aktarırsınız.
  • ariftheboss kullanıcısına yanıt

Şu zamana kadar ödeme yaparsanız sabit fiyat falan demediler ise Efs kaldırılmış o zaman. Umarım dövizde ciddi bir artış olmaz. En fazla 40 kadar %10 ötv de tutacaklarını düşünüyorum.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    EFS 1 Ocak itibari ile kaldırıldı. Tesla tarafından değil. Devletin aldığı karar gereği.
  • malioner06 M kullanıcısına yanıt
    Vatandaş yararına bir şey yapsalar şaşarım zaten.
  • BYD çok ciddi satış yapıyor haberleri var, bu da Tesla'yı fiyat artışlarında kısıtlayabilir. Umarım öyle olur çünkü ötv den korkup sipariş veremedim ve yeni modeli bekleme kararı aldım.

Kural sizi korumak için kondu. İki ay üç ay önceden efs yapıp aracını alamayanlar oldu. Sadece Tesla da değil bu durım sektörün tamamını kapsıyor. 3 ay 2 milyonun getirisi minimum %12 yani 240 bin ₺...

• ceyon C kullanıcısına yanıt

Rekabet iyidir. BYD yi bir kaç ay izleyip sonra değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. 30 günlük veri açıkladılar. Çok sığ bir veri.

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    Gölge etmesinler yeter. Vatandaş kararını kendisi veriyor. Sonucuna da kendisi katlanır. Devletin korumasına ihtiyacı yok. Asıl işlerini yapsınlar. Milletin firmalar ile yaptığı anlaşmaya salça olmalarına gerek yok. Faiz getirisinin cazip olması geçen seneydi. Bu sene doların daha fazla atmayacağı ne malum.

Dolar biraz daha arttı ve tesla da fiyatlarına zam yaptı diyelim. Vatandaşı korumaya çok meraklı devlet üst ötv dilimine girerse fazladan çıkacak ötv yi almam diyecek mi?

Sözleşmeye karışmıyor ödeme ile teslim tarihi arasındaki süreyi kurala bağlıyor.

• 17 aralıkta verdim siparişi ben de. Erken ödeme yaptım. Daha sonra Tesla ya uğradım. Teslim şubat ta olur dedi. Daha şubat daha dolmadı. Sipariş alıyoruz dedi. Halen sitede de Şubat 2025 gözüküyor.

Dolu batarya YouTube kanalı Juniper Türkiye ye Mart Nisan belki daha sonra olabilir diyor.

Teslaya mail attım. Biz Juniper teslim alabiliriz miyiz diye. Henüz dönüş olmadı.
    Çok düşük bir ihtimal ama belki teslim tarihinde bir seçenek sunarak, örneğin Şubat teslim almayın, Nisan sonu Opal teslim vb. deseler güzel olurdu.
  • Bir de bize özel üretilen motor ilk etapta üretime girer mi? Dediğiniz gibi çok düşük bir ihtimal.

Bir de ilk üretimlerde bazen tasarımda görülmeyen kusurlar olabiliyor.

Biz bu arabayı zamsız alalım da.
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Üretim başında yüksek beygir güçlü versiyonları satmak isterler Sr ı hemen çıkarmazlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 5 Ocak 2025; 12:51:55 >
    Amin.
  • edanis E kullanıcısına yanıt
    Evet, katılıyorum ama var bir hayalimiz :D
  • Geçen haftalarda ceo'nun açıklaması olmuş, eski araçları takasa alacak bir sistem üzerinde de çalışıyoruz demiş. Bu da güzel olur gelecek için.

• Bu araçların long range versiyonunda ödenen mtv gerçekten akıllara zarar. Benzinden elde edeceğin karı buraya veriyorsun.

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    500 beygirlik içten yanmalı alelade bir arabanın yıllık vergiside o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.