Tesla'nın 850 litre bagaj hacmi, genelde aracın üst zeminindeki alanla birlikte altındaki eşya gözlerini demi kapsıyor. Konuya hâkim biri net bilgi verebilirse çok sevinirim |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (223. sayfa)
-
-
Toplam 921 litre, ama üstteki alanda pandizot varken 800 civarinda,
-
Teşekkürler
-
Bugün test sürüşünde ben de teslimat tarihleri ile bilgilerini sordum. Tahmini olarak en geç şubatın 2. Haftası kasım sonu ve aralık siparişleri planlanıyor dendi. -
18 Kasım siparişim için bugün VIN geldi. Teslimat 4 Şubat.
-
Çok güzel haberler. Bilgi gelen arkadaşlar buradan paylaşırsa bu şekilde harika olur. -
Ben teslimlerin hep ayın 2. yarısından itibaren yapıldığını zannetmiyordum. Çok iyi. -
Bugün sipariş versek Şubatta gelir diyorlar ama kasımda alanların ki bile şubata kalmış. Peşin ödeme de kalkmış, elim gidip gidip geliyor.
-
Ocakta yılbaşı tatili sebebiyle üretim yoktu. O sebeple Ocak ayı atlanmış bence.
36 günde teslim alan var.
Şubat olmazsa Mart olur. -
Beklemek dert değil de zam durumları düşündürüyor. Dolar değişmedikçe zam gelmeyecek diyor ama lafla olmuyor tabi..
-
bir de mevcut model y yi alıp 2 ay sonra juniper çıkması ...
-
İyiyi çağıralım lütfen -
Şubatta juniperleri getirip teslim ederler diyeyim o zaman x:D
-
Güzel haber. Şuan sipariş verenlere de ilk hafta teslim anlamına geliyor değil mi?
En nihayetinde tek gemiyle gelecek. Ve hepsini de gümrükten çekerler. -
Bence şu an sipariş verenler ilk haftada alamaz ama hayırlısı :)
1 ay önceden VIN ve teslimat bilgileri oluşması ilginçmiş. Ben. 10-15 gün önceden olur diye düşünmüştüm.
-
Yeni yasadan dolayı şu anda ücret alamıyorlar. Bana 10 Ocak için fiyat teklifi geldi ama beni arayan MT o maili dikkate almayın fiyat teklifi 22 Ocak'ta gelecek dedi. Teslimat 4 Şubat'ta olacağından şu andan ücretin tamamını talep edemiyorlar. Bundan sonraki süreç artık bu şekilde işleyecektir.
-
Hocam bu sipariş sayısına bağlı bir durum. Mesela ben 18 Kasım'da sipariş verdiğimde tahmini teslimat Aralık ayıydı. Tesla'nın planlama hatasından dolayı bizi Şubat'a sarkıttılar.
-
Diğer konuda sordum ama maalesef gözden kaçtı, yorum yapabilir misiniz?
quote:
Hem ilk mesaja, hem ara ara diğer mesajlara baktım ancak kullandığınız ve tavsiye edilen aksesuarlar konusunda mesajları göremedim.
Özellikle tavan perdesi ve araç brandası için tavsiye verecek var mı? Bulunduğum sitede çok sayıda kedi mevcut, PPF yaptırmadan önce korumak istiyorum, gerçi bilmiyorum PPF kedilerin aşırı çizmelerine karşı ne kadar korur ya da branda daha mı cazip gelir .
Bunun haricinde bildiğiniz, tavsiye ettiğiniz aksesuar, olmazsa olmaz aparatlar, cam filmi vb . ürünlerin olduğu bir mesaj, bağlantı var ise ya da siz paylaşabilirseniz müteşekkir olurum.
Daha 2 aya yakın süre var ama araştırmaya başlamak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xrestinpeacexHocam bu sipariş sayısına bağlı bir durum. Mesela ben 18 Kasım'da sipariş verdiğimde tahmini teslimat Aralık ayıydı. Tesla'nın planlama hatasından dolayı bizi Şubat'a sarkıttılar.
2 mtv birden kardayız diye sevinelim, doğru yanlış farketmez nasılsa sevinecek yer arıyoruz :D
-
Aksesuar olarak genellikle herkesin aldığı;
1- Orta konsoldaki çekmece görevi görecek raflar,
2- Ekran çizilmesine karşı ekran filmi,
3-Telefon tutucu,
4- Tavan perdesi( Ben kullanmıyorum, bölgeye göre değişir diye düşünüyorum)
5- Aracın lastikleri araçtan dışarıda olduğu için özellikle arka kapı paçaları on tekerlekten gelen taşlara ile çiziliyor, bu maksatla o bölgelere ppf yaptıranlar var yada on lastiklere benim gibi paçalık takanlar var,
6- Arkaya P yada Lr lerdeki gibi siyah spoiler takanlar var, yine benim gibi,
7- Mobil şarj aleti( 3.5kw destekli 220volt prizden çalışan şarj aleti)
benim aklıma gelenler bunlar. Ben spoileri Amazon'dan aldım diğerlerini Aliexpress ten getirttim.
Güle güle kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X