Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cibuti40
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.745
Cevap
323
Favori
384.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, 30 aralık ve 11 şubat olarak 2 adet sr siparişimiz var, beklemedeyim. Gördüğüm kadarıyla benden önce aralık ilk hafta sipariş verip bekleyenler var aramızda.

Arkadaşım 15 kasım siparişini 04 ocakta teslim aldı. Tüm siparişler en hızlı şekilde sahiplerine ulaşır umarım. İyi günler dilerim.

• malioner06 M kullanıcısına yanıt
    Siz ödeyeceksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Siz ödüyorsunuz, 26 Aralıkta teslim aldım. Hem 2024, 5 gün sonrada zamlı fiyattan 2025 MTV'sini ödemek durumunda kaldım.

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    Ne zaman ödeniyor. Teslimden önce mi, yoksa sonra mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teslimattan sonra

• kannnn kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun siparişleriniz, ben de 2 Ocak'ta sipariş verdim. 30 Aralık siparişiniz benden birkaç gün önce olduğuna göre sizde gelişme olduğunda yazarsanız çok sevinirim. :)

• smalkim S kullanıcısına yanıt
    Senden sonrada ben varım hocam 9 Ocak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslimden sonra Tesla Supercharger a gitmeyi öneriyorlar herhalde.

Tesla’nın belli bir süre veya belli km ücretsiz hediyesi mi var? Bazı kişilerde 20.000 km ücretsiz şarj duydum. Bilgisi olan var mı?

20k km, Haziranda ilk gün teslim alanlara yanlışlıkla hediye edildi. Sizde 150km, yaklaşık 4-5 ay süresi olan verilecek.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla arabada menzil 380 km diyelim. Teslim alırken 100 km vardı. Şarjı doldursak 150 km bedava kalanı mı ücretli?

Evet.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Trifaze16A faz başına ekstra yük için gereksiz maliyete katlanmış tüketici. Mesafe de kısa üstelik.

• Gördüğüm kadarıyla daha aralık ayı siparişleri bile dağıtıma başlamamış 13 Ocak da sipariş vermiş biri olarak 1 aylık mevduat düşünmem bugün itibariyle mantıklı olur mu şubatın en geç 3. Haftasında teslim edilir diyorlar ama inanmamız gerekiyor mu daha uzun süredir takip eden arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi

• Sipariş 2 Aralık
    VIN 16 Ocak
    Tahmini Teslimat 4-18 Şubat
    Bilginize

• MEPunisher kullanıcısına yanıt

Ne kadar geniş bi tahmini teslimat aralığıymış  

Sizin bilgilerinize bakarsak siparişten yaklaşık 1 ay sonra VIN geliyor, ondan da 3-4 hafta sonra teslimat. E bu durumda Ocak siparişleri sanki daha çok Mart teslim gibi. Ama şu andaki siparişler bile Şubat teslim gözüküyor. İlginç.

• ariftheboss kullanıcısına yanıt

İlginç olan bir şey yok. Hemen hepimiz öyle aldık. Sipariş ekranında görünen tahmini teslimattan sonraki ayın en erken ortasında alabildik. Coğumuz 2,5 ayda alıyoruz. 1,5 ayda alan çok az sayıda şanslı kişi var.

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

Biliyorsunuz araclar gemi ile geliyor ve her seferinde ulkeye getirdikleri araclar belli. Bazen sansli kisiler iptal etmis kisilerin aracini aliyor gemiden. Muhtemelen zaten talep oldugu icin beyaz dis siyah ic 19 inc jantli teslalardan fazladan gemiye koyuyarlar. Sansli kisilerde bunlari aliyor. Elbette bu bir sure sonra bitiyor, sansli kisiler 1,5 ay gibi bir surede alabiliyor ama normali 2,5-3 ay teslimatlarin

Şubat sonu teslim alır Ocak ilk hafta siparişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

yok ilginç olarak nitelendirdiğim ne kadar zamanda teslim edildiği değil. Tahmini Teslimat tarihinin 4 ile 18 şubat arasında 2 haftalık bir süreç olarak belirtilmesiydi :)

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.