Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BaamBaam
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
4.947
Cevap
334
Favori
404.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıl sonuna kalmadan kesin TR ye gelir ama ne fiyattan gelir meçhul. ÖTV çok değişkenliğe uğrayabilen bir vergi türü Türkiyede. 1 gece ansızın gelen bir resmi gazeteye bakar..

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Envanter satislari bittigi an yeni kasanin yol haritasi aciklanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    Bagaj kapasitesi sınıfının üstünde olursa model y yi q ya değiştiren çok olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Model q ya dair şu an hiç bir bilgi yok. 22 Şubat teslim doğru ise gerçekten çok iyi. Yıl sonunu bekleyip görmek lazım artık bizim için..

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 16 Şubat 2025; 13:35:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jigsaw79 kullanıcısına yanıt

Yıl sonuna kalmaz umarım 

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Benim oğlanda 2018 Audi A3 1.4tfsi E-Tron var, 2018 makyajlı kasa. (Kanada'da) yenilerde 1.5 motor varmış, bataryayı da biraz büyütmüşler. Bizimki neredeyse full elektrikle kullanıyor, şarj bedava   okulda ücretsiz şarj yeri var. Fiyatı normal modele göre bir hayli yüksek ama ötv avantajı olursa düşünülebilir. Yeni bataryayla 80km full elektrik gidiyor diyorlar ama 60 diyelim. Bizimki hava durumuna göre 40-45 gidiyor. Çok sessiz süper bir araç. Hybrid modda batarya doluysa ortalama 2 litre benzin harcıyor. Tiguana hızlı şarj koymuşlar. Tek sıkıntı 110 volt ta yavaş dolması. 220 ile 2,5 - 3 saatte doluyor. Dq400e diye 6 ileri ıslak kavrama 3 debriyajlı çok güzel bir şanzımanı var.

• Arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. 6 şubatta envanterden siparişimi oluşturdum. Envanterden gelecek araçlar 2025 modeldir değil mi?

• LordSkeletor kullanıcısına yanıt

Normal şartlarda PHEV araçların %30 ötv ile çok uygun fiyata gelmesi lazım.

Umarım vw bu aracı ve diğer modellerinin phev versiyonlarını getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 16 Şubat 2025; 14:43:24 >
  • Burak GOKCE dEj7M B kullanıcısına yanıt
    Diğer gelenler ne ise, sizin aracınız da o olur. Envantere özel araç üretilmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

Evet onun farkındayım. Şubat ayında teslim edilen araçlar 2025 model mi ?

Model üretim tarihiyle alakalı. 2024 de gelme ihtimali vardır.

• LordSkeletor kullanıcısına yanıt
    2025

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz bir araç envantere girdi 15-20 dk’da gitti.

• Dün gidip test sürüşü yaptım, açıkçası elektrikli araçlarla ilgili kafamdaki ön yargıların bir kısmını götürdü. Tesla ile ilgili en çok hoşuma giden şey bakım gereksinimi duymuyor oluşu, diğer markalar mutlaka bakım yaptırın diyor. Tesla'da konuştuğum kişi sadece 3 yılda 1 polen filtresinin değiştirlmesi gerektiğini söyledi.

Diğer yandan yeni gelecek olan modellerle ilgili fiyat bilgisi alamadım, %40'lık ÖTV dilimine girerse 2,5 milyon olacak gibi duruyor dediler. Umarım böyle olmaz, çünkü envanterde makyajsız modeli bulmak imkansıza yakın, hemen kapılıyor. Bari yenisi de o civarlarda bir fiyatta olur. Diğer elektrikli araçlar nedense çok güven vermiyor.

• Araca USBden çıkış alan ambiyans aydınlatma yapsak garanti kapsamı dışına çıkar mı? Çok görüyorum uygulamasını yapıp kullanan ve çok güzel duruyor

• Alaatin61youtube
    YENI TESLA MODEL Y 2025 TEST SÜRÜŞÜ | 4.3 SANIYEDE 100 | TR DE ILK KEZ
    https://www.youtube.com/watch?si=L0otgRYG6d42RQlg&v=y5JCunofMTs&feature=youtu.be

İlk test sürüşü geldi. Hayırlı olsun
    Bu aracın SR versiyonunun %10 da olma ihtimali kalmamıştır bama göre
    %40 tan 2500 olur
    Bana göre rakibi yok bu aracın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 17 Şubat 2025; 22:25:12 >

• Abov bu konudaki yorumlar neymiş böyle, umarım masum kişiler bu yazılardan dolayı yanlış bilgilenmez

• jigsaw79 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç aya çinden çıkar bir rakip.

Çakmaklığa radyo vericisi koyup mp3 dinlemekten farkı yok o işin. Garantiyi bozmaz bence. Herifler zaten gidin kendi işinizi kendiniz görün diyor. (Şaka maka bu arabanın bir sigorta kutusu var mı?) kaybedeceğin şey torpidodaki usb de sürekli kayıt yapan disk i kullanamamak dolayısıyla kayıt alamamak olur.

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.