Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
333
Favori
405.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
Giriş

%10luk dilimle 2m fiyat bandında çıkması planlanan Juniper (Opal) i bende bekliyorum, O fiyatlar beni aşmaz ama şu menzildeki araçlara o paraları vermem ben. 10 yıldır Golf7 aracımı kullanıyorum bi 5 yıl daha kullanırım öyle olursa. Eminim benim gibi düşünen çok insan olur.

Bakalım togg almanya'ya açılmış olacak mı fiyatları ne olacak Oradaki rakamlar açıklanınca bizim yerli halk gene sessiz mi kalacak fiyatlara göreceğiz..

Ama togg V2 %10luk dilimde kaldığı sürece Tesla ve Byd %10luk dilimde kalmaya devam edecektir.

Çok bir bilgim yok ama Togg T10X tek çeker ile çift çeker arasında büyük bir fiyat farkı olacağını zannetmiyorum. O yüzden Matraha dayalı bir vergilendirme sistemine geçiş yapsa rakiplerine karşı büyük bir avantaj sağlardı. Dolayısıyla Tesla da bu durumdan nasiplenirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 18 Şubat 2025; 13:38:54 >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Benim için gayet yeterli Menziller. Zaten Şehiriçi kullanıcısıyım yılda bir kere bilemedin iki kere uzun mesafe gideceğim. Ayrıca şu an en uzun menzil Kia ev 3 te
    Onun da alınacak donanımı kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda söylemek gerekirse git line. B sınıfı bi suv 1920 tl etmez. Menzil olarak belki beni 50 100 km daha fazla götürecek en fazla ama yazılımını Tesla‘yla kıyaslamam bile zaten internet yok arabanın içinde her yıl servise gidilecek. Ben imkanlarımı zorlayıp yeni model Teslayı alırım ama ben bu gidişle Sr bile getireceklerine şüpheliyim artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jigsaw79 kullanıcısına yanıt

Bu test sürüşü değil, yani bildiğimiz anlamda test sürüşü değil. Aracı sürmüş ama sürerken Tesla'nın güncelleme ile ilgili söylediklerini tekrar etmiş. Tamamen vakit kaybı.

Bizdeki Model Y'yi tanıyan ve iki aracı kıyaslayabilecek düzeyde birinin testi çıksa da merakımızı gidersek.

• Merhaba, yakın zamanda tesla ya da başka marka mobil konnektör satın alan var mı? Eğer varsa cihaz ve adaptör fiyat bilgisini öğrenebilir miyim? İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkılar -- 19 Şubat 2025; 11:40:10 >
  • alperkılar A kullanıcısına yanıt
    En doğru fiyatı tesla verir zaten uygulamadan talep etsen öncelikle fiyatı paylaşıyorlar. Onay verirseniz satış yapıyorlar.

• alperkılar A kullanıcısına yanıt
    Tesla Mobil konnektör 7500 TL idi sanırım. Bir arkadaş paylaşmıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak GOKCE dEj7M B kullanıcısına yanıt
    Ben 18 Şubatta teslim aldım 2025 üretim

• LordSkeletor kullanıcısına yanıt
    Hocam Plug-in hybrid araçlar benim mantaliteme çok ters. Ufacık bir bataryayla cebelleşmek ve üstüne bir de benzin istasyonuna uğramak zorunda kalmak bence çok yorucu bir olay. Bence bir araç ya EV olmalı ya da Benzinli/dizel olmalı. Arası bana ters geliyor.

• yorukb Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Lastikler hangi marka

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Eğer gün içinde 50km den kısa kullanıyorsanız, şarj imkanı da evde ve gittiğiniz yerde varsa yakıt harcamıyorsunuz. Güncel modellerde 16kwh lik batarya var. Çok da küçük sayılmaz. Gerektiğinde ikisini birlikte kullanarak 2lt den az tüketim ile gitmek de mümkün. Fiyat avantajı varsa ve menzil anksiyetesi yaşamadan özgürce kullanmak için alınabiliyor. Yurt dışında vergi avantajlarının yanında devlet desteği de mevcut. Çoğu yerde ac şarj ücretsiz. Bunlar göz önüne alındığında bize mantıklı geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LordSkeletor kullanıcısına yanıt
    Evde sarj imkanım olduğu halde mantıksız bence. Günde 70km yapıyorum. Hergün sarja takmak zor gelir bana. Mevcut aracımı 3-4 günde bir sarj ediyorum ortalama. Her gün yorar.. Batarya da çabuk biter ztn her gün 0>100 - 100>0 yapınca.

• malioner06 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, Continental geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorukb -- 21 Şubat 2025; 9:23:53 >
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.