Bildirim
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü

Giriş
-
Benim arkadaşta en baştan beri Adem bey gibiymis. Hayırlısı ile.bu mesajlar artacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu konuyu kim açtı yalnış bölüme yalnış yerde açmış bilginiz olsun.
-
Admin doğru yere taşıyabilir konuyu…
-
Konuyu ben açtım. Seçimleri yaptıktan sonra farklı bir yerden açıldığını gördüm. Ama düzeltemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belki yardım kısmına mail atarak düzeltilebilir, açıkçası ben de bilmiyorum…
-
Hayırlı olsun. Sizin sipariş tarihiniz ne zamandı. Birde renk ve jant değişimi yaptınız mı
Sağolun hepimizinki hayırlı olsun. Ben 19 Nisan sabah 10 gibi verdim siparişi. Galiba ilklerdenim. Beyaz araç siyah iç standart jant. Ekstra hiç bişey eklemedim.
-
PC den baktım bende de aynı ibare var ama mobilden baktığımda ekstra bir ibare yok.
Mobilde çıkmıyor evet.
-
herkeste mi aynı ibare var acaba
-
Muhtemelen pc de herkeste aynı ibare çıkıyor. Müsait olan arkadaşlar bakıp bilgi verirlerse iyi olur
Benimde PC ile uygulamadan farklı cikiyor
-
Araclar haziranda geliyorsa eldeki aracı çıkarma vakti gelmiş 😬😬😬
19-20 Nisan başvurusu yapan arkadaşlar için acele etme zamanı bence 😊
Ben çıkardım, telegram grubunda satamayip stres yapan, vazgeçeceğim diyen iptalciler dolu 😅
Tesla geçen senede erken getirdi araçları. O yüzden riske atmadan heyecana gerek bırakmadan 19 Nisan da sipariş ettim. 20 sinde ilan verdim. 21 de sattım aracımı 😅
Ne kadar erken geldi geçen sene?
-
Dostlar 27 nisanda sipariş vermiştm teslimat temmuz ağustos yazıyor rahattım ama dün bu forumu keşfettim stress olmaya başladım, ben de en kısa zamanda ilana koyacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceo000 -- 7 Mayıs 2024; 16:47:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X