Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.153
Cevap
294
Favori
337.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene 4 Nisanda sipariş aldı. Yanlış hatırlamıyorsam Mayıs sonu veya Haziran başı teslim etti. Aslında bizi daha çok ilgilendiren ödemeyi ne zaman isteyecekleri. Mayısın 2 veya 3. haftasından itibaren 19-20 belki 21 Nisan siparişleri için son fiyatlar onaya sunulur diye düşünüyorum.
  • Bu arada siparişlerin bir kısmınında çeşitli sebeplerden dolayı iptal edileceğini düşünürsek teslimat tarihleri kısalabilir.
  • Telegram gurubunun linki var mı acaba

• vahittelli V kullanıcısına yanıt
    Teslatelegram, 6 bin kişi

Tesla Türkiye Facebook da 6 bin kişi
  • Ceo000 C kullanıcısına yanıt
    Aracı satılığa çıkarıp eğer satılırsa araç kiralama ya da anne baba kardeş gibi ekstra aracı olan varsa onu kullanmak daha stressiz olabilir. ( ben kayinbabanin aracı aldım idareten) Çünkü fiyat teklifi geldikten sonra 3 gün onay, 5 gün de bakiye kapatmak için toplam 8 gün var. İnsanın eli ayağı dolaşır.

Ya da erteleme hakkınız da var, makul bir süre erteleyip zaman kazanılabilir. Dolar uslu duracak gibi.
  • Gruplarda genelde araç sahibi olanların araç paylaşımları ve aksesuar muhabbetleri oluyor. Biz daha o duruma gelemediğimiz için boş muhabbetler çok oluyor. O yüzden gruplara dahil olmadım. Buradan araç alacak arkadaşlar güncel paylaşımlarla daha faydalı olur diye düşünüyorum.
  • 19 Nisan 09:38 beyaz renk, siyah ic mekan ile ben de VIN atamasi bekliyorum.

Aracimi siparisi verdigim gun 3-5’e bakmadan piyasanin altina sattim, 3 haftadir faiz getirisi ile zaten denk oldu, ekstra stres yapmamak yanima kâr kaldi. Gecen yil da siparis verip aracimi satamamistim, bu sene aynisi olsun istemedim.

Su an 300bin eksigim var, kredi işini de şansa bırakmayıp bugun ya da yarın çözmeyi dusunuyorum. Kredi icin girisimde bulunacak var mi? Tuketici icin garanti 4,40 teklif verdi, en makul o gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 8 Mayıs 2024; 8:58:23 >
  • Teslanın kendi sisteminde 4.99 faiz oranı ile kredi veriyor. Kredi kullanacak arkadaşlar aldıkları teklifleri burada paylaşarak kredi kullanmayı düşünen arkadaşlarada yardımcı olurlar 👍
  • Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Türkiye'de bu aracın menziliyle gidilemeyecek uzun yol rotası var mı?

Benim için Tokat-Erzincan arası rahat değildi (iki istasyon arası 294 km) ama onu da ortalama hıza dikkat ederek giderim diyordum ki Trugo'nun Erzincan-Refahiye'ye istasyon kuracağını öğrendim. Benim için artık hiç bir acaba kalmadı.

• Trugoları shell istasyonlarına kurmaya başladılar. Özellikle doğu-güneydoğu illerinde yaşayan arkadaşlarda şarj sorunu yaşamadan kullanabilirler. En Yakıt istasyonlarıda hızlı bir şekilde ağını genişletiyor. Zes ve e şarj istasyonlarıda yine aynı şekilde hızla büyüyor. %80-90 şehir içinde kullanacağımızı düşünürsek sorun yaşanmayacağını değerlendiriyorum.
  • bedir724 B kullanıcısına yanıt
    Almanya'dan Türkiye'ye gidip geliyorlar ama supercharger yok Türkiye'de. Resmen yok yani. Tesla belki satışları artınca yatırım yapar. Son nokta Ankara adamlar için. İzmir bile değil.

Bakınca Tesla değil de Çinli marka olsa herkes kötüler. Ben her türlü olumsuzluğa rağmen siparişi verdim. Ama bu gerçekleri göz ardı edeceğim anlamına gelmiyor.

Şehirlerarası yollarda SR kullanıcıları şarj olarak avantajlı çünkü çoğu DC şarj 180 kW destekliyor. Biz maksimum verimi alacağız. Tesla uygulaması da diğer istasyonları göstermeye başlamış ki bu süper, gelmeden pili ısıtacak ve maksimum verimle şarj olacak araçlar. Bizim SR ler de 500 km olsaydı süper olurdu ama olsun, 1.8 milyona düşük MTV, düşük kasko ile binecegiz bu araçlara👌💯
  • Sonunda bende bugün 2. Aracımı satarak nakite geçtim. Para cepte artık top teslada. Ancak piyasa çok durgun, hiç böyle zor araba satmamıştım, stres yaşadım bayağı. Zarar da olsa sattık. En azından kalan günlerde zararı faizden çıkartırım. 2. El piyasasının bir süre düzeleceği yok gibi görünüyor. Bu stresten ne aksesuar bakmıştım ne de Tesla havasına girebilmiştim. Bir nebze olsun rahatlarım umarım…

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Tesla sc istasyonlarını Ankara Bolu İstanbul Edirne ve devamında Avrupa’nın her noktasına gidecek şekilde yatırım yapmış ama tabi ki yeterli değil. Özellikle Büyükşehir ve turistik yerlerede hızlı şarj istasyonlarını kuracaktır diye düşünüyorum. Bunda satılan araç sayılarıda etkili olacaktır. Ben Edirne’de ikamet ediyorum. Açıkcası aracımı aldıktan sonra Almanya seyahati yapmayı planlıyorum. Zaman geçtikçe daha iyi duruma gelir umarım.
    Hayırlı olsun. Piyasa gerçekten durgun. Araçlarınızı satarak stresi atmışsınız üstünüzden. Bundan sonra Tesladan gelecek haberi bekleyeceğiz hep beraber 😊
  • Arkadaşlar, su an aracı alır almaz takılması gereken bence paçalıklar. Arkaya taş atmaması için. Ben biraz çıkıntılı istiyorum ki çamur da atmasın kapılara. Tavsiyesi olan var mı?
  • Dostlar iyi akşamlar. Tesla Model Y Sr Hakkında Her Şey adında Facebook’ta bir grup kurdum. Dileyen arkadaşlar gelebilir. Orada kendimizi daha iyi ifade edebiliriz diye düşünüyorum. Bağlantıyı aşağıda paylaşıyorum.

Tesla Model Y Sr | Facebookfacebook
    Tesla Model Y Sr | Facebook
    https://www.facebook.com/share/z6PVsfBD6emCYZby/?mibextid=KR3qBd

Hocam hayırlı olsun. Sattıığınız araç neydi? ne kadara sattınız? piyasa fiyatına göre sattığınız fiyat nasıldı?

• Maşallah nakite geçebilen sayısı fazla. Perşembe akşamı koydum ben de Peugeot 2008 aracımı. Umarım strese girmeden halledebilirim. Tem Ağu teslim olduğu için bizim ödeme işlemleri en erken Haziran başı olur diye düşünüyorum ama 3e 5e bakmadan ben de elden çıkaracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsubasahmet -- 11 Mayıs 2024; 2:14:28 >
  • twitter ve yurt dışı forumlarda SR lerin batarya kapasitesinin söylenenden büyük olduğu ve bunun yakın zamanda otopilot gibi uygulamadan satın alım ile menzil arttırımı sağlanabileceği gibi söylentiler var. böyle birşey olursa tadından yenmez açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.