Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
310
Favori
370.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O bizde olmayacak nmc bataryalar için gecerliymis. Bizde lfp batarya olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • damdanakar D kullanıcısına yanıt

2023 golf 8 2024 çıkışlı 6bin de… 1400 verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damdanakar D kullanıcısına yanıt

Piyasanın 50-60 eksiğine gitti

• 2016 BMW 116D joy plus 120K hafta içi satışa çıkartacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

nmc bataryalı SR var mı ki hocam ben tüm SR ler LFP diye biliyorum.

• Mayıs sonu gibi ödemeler için mail gelir mi dersiniz?

• Temmuz-Ağustos teslimatlı olduğu için benim siparişim, ödemeyi en erken haziran ortası-sonu isterler diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda müşteri temsilcisi ile görüşen var mı? Gelişme var mı öngörüsü bilgisi olan?

• Kpnuşan olursa HW3-HW4 spekülasyonlarını da sorabilirse sevinirim. İnternette her yerde farklı bir şey yazıyor… Sis farıyla gelecek diyen bile gördüm.

• Müşteri temsilcisine araç üzerinde HW3 mü yoksa HW4 mü gelecek. Birde batarya modeli ne olacak diye sordum. İki konu hakkında da bilgilerinin olmadığını söyledi

• Sanırım bu tarz soruların cevabını anca ilk araçlar elimize ulaşınca alacağız… Bu kadar bilgisizlik/bilgi gizliliği bana biraz abartı geliyor.

• Peki araç gelince hw3 mü 4 mü olduğunu nereden anlayacağız, menüde ilgili bir sekme mi var

• Böyle birşey buldum

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

• Daha iyi bir çözünürlük ve işlemci sunuyor

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Ben onumuzdeki hafta sonuna dogru gelisme bekliyorum.

Hazir yeri gelmisken sorayim, fiyat teklifini kabul ettik diyelim. Odeme icin 3 gun veriyorlardi sanirim. Odemeyi yaptiktan ne kadar sonra fatura kesiliyor. Aracin gumruk islemleri tamamlanmadan fatura kesilemez cunku.

Bunu niye soruyorum? Fiyat teklifini kabul ettikten sonra odemeyi hemen yapmak fatura kesilme islemini hizlandirir mi? Cunku fatura kesilmeden gelebilecek herhangi bir vergi degisikligi direk fiyata yansiyor.

Eger odeme daha araclar gemideyken isteniyorsa, cok da elzem degil erkenden odemeyi yapmak. Parayi son gune kadar mevduatta bekletmek mantikli gozukuyor boyle bir senaryoda.

• Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt
    Bunu müşteri temsilcine sordum. Fiyat onayı için 48 saat süre varmış. Fiyatı onayladıktan sonra ödeme ve sigorta işlemlerini yapmak içinde 5 iş günü süremiz varmış. Son fiyatı onayladıktan sonra fiyatı sabitlemiş oluyoruz. Eğer ki dolar, euro veya şirket kaynaklı zam olursa bizi etkilemiyor. Fakat devlet tarafından herhangi bir vergi düzenlemesi durumunda farkın bize yansıdığını biliyorum. Ödeme yapıldıktan sonraki süreç ne kadar sürer Allah bilir. Muhtemelen 2-3 haftadan önce teslim edilmez diye düşünüyorum.

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Evet fiyat onaylaninca aracin vergi haric baz fiyati sabitleniyor, fatura kesilince de vergi dahil nihai fiyat sabitleniyor. Acaba odeme yapildiktan ne kadar sonra fatura kesilecek gorecegiz.

Gecen sene lr siparisim oldugu icin sureci yakindan takip etmistim, bir grup vardi odeme yaptigi halde otv’de ust dilime girme riski tasiyordu fatura kesilmedigi icin, baya stres olmustu insanlar.

Faturanin hemen kesilecegini bilsem ilk saatten fiyati onaylar odemeyi de yaparim ancak isler o sekilde yurumuyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 12 Mayıs 2024; 18:3:52 >
  • Yani 48 saat + 5 gün dersek fiyatı öğrendikten sonra toplamda max 7 günlük bir ödeme süreci var gözüküyor. İlk ödemelerde çok fiyat değişmeyecek gibi . Yeni sipariş verecekler bir kaç kez düşünmeli tabi.

• Metropol Avm Tesla daki arkadaşlardan öğrendiğime göre
    ilk teslimatlar 10 Haziran gibi olur diyorlar ama kesin bir bilgi değil tabi tahminleri böyleymiş

• xsefax X kullanıcısına yanıt
    Umarım doğru çıkar tahminleri.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.